A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ “УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО: МИР ТА ПРОЦВІТАННЯ”

ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ “УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО: МИР ТА ПРОЦВІТАННЯ”

Друзі! Сподіваємося, що більшість із вас зараз у безпеці та мають змогу не лише працювати і волонтерити, а й проводити час разом із своїми близькими. І, що в цей час ви знаходите місце для мрій про те, якою буде Україна після Перемоги. Як житиме, розвиватиметься, процвітатиме наша сильна і незалежна держава.

15:50 14.04.2022

НЕБЕЗПЕЧНО НЕДООЦІНЮВАТИ ВОРОГА. АЛЕ МИ ВСЕ ОДНО У ПІДСУМКУ ПЕРЕМОЖЕМО

НЕБЕЗПЕЧНО НЕДООЦІНЮВАТИ ВОРОГА. АЛЕ МИ ВСЕ ОДНО У ПІДСУМКУ ПЕРЕМОЖЕМО

Це важлива тема, яка стала актуальною через низку причин. Хтось передивився носіїв виключно перемог. Хтось бачив занадто багато фото і відео зі знищеною технікою та живою силою ворога. Хтось занадто сильно розраховує на допомогу наших партнерів. Дехто розмірковує у категоріях, що українські герої якщо і гинуть, то забирають з собою 100 мсклів (так, я чув таке вживу). Крім того, рішуча перемога української армії на Північному фронті могла створити небезпечну ілюзію, що Росія більше не така небезпечна, як ми про неї думали. Це як багато хто в СРСР після перемогу під Москвою думав, що німці - “все”, а потім отримав порцію реальності навесні 1942. 

10:05 13.04.2022

ЯКЩО ВТРАТИЛИ РІДНУ ЛЮДИНУ: В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ САЙТ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ

ЯКЩО ВТРАТИЛИ РІДНУ ЛЮДИНУ: В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ САЙТ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання.

14:22 12.04.2022

НЕ ПРОБАЧИМО ВОРОГУ ЖОДНОЇ ВТРАЧЕНОЇ ДУШІ

НЕ ПРОБАЧИМО ВОРОГУ ЖОДНОЇ ВТРАЧЕНОЇ ДУШІ

У бою за свободу та незалежність України загинув мешканець села Гординя Степан (Андрій) Совінський. Воїн Степан (Андрій) народився 12 квітня 1991 року в селі Гординя. Навчався та зростав добрим, працьовитим, наполегливим юнаком у рідному селі. Завжди вірив в Україну та перемогу, тому без роздумів відправився захищати свою землю з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. Надихав патріотизмом інших! Загинув у бою із ворогом 10 квітня 2022 року…

13:01 12.04.2022

ПРО ЗАПУСК ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ ПЛАТФОРМИ

ПРО ЗАПУСК ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ ПЛАТФОРМИ

Самбірське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, інформує Вас про запуск централізованої платформи для управління процесами отримання, надання, оформлення, розподілу і контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги. Доводимо Вам зазначене нижче посилання для реєстрації на платформі з метою забезпечення оперативного інформування щодо потреби та наявності певних видів харчової продукції та сировини.

12:02 08.04.2022

ЗДІЙСНЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК

ЗДІЙСНЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК

Самбірська районна військова адміністрація інформує про те, що з метою дієвого контролю держави за процесами розрахунків у сфері торгівлі та послуг, необхідного для забезпечення мінімізації негативних економічних наслідків російського вторгнення для громадян України, попередження та/або недопущення системності порушень у сфері роздрібної торгівлі товарами першої необхідності (в першу чергу продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби, медичні препарати) та забезпечення вимог статті 8 Закону України від 12.05.2015 № 389-VIII “Про правовий режим воєнного стану” у частині реалізації суб’єктами господарювання в роздрібній (оптовій) мережі алкогольних напоїв, а також забезпечення можливості споживачів здійснювати розрахунки за придбані товари (послуги) платіжними картками, ДПС України відновлює процеси організації та проведення фактичних перевірок суб’єктів господарювання на території України, на якій не ведуться воєнні дії.

15:49 06.04.2022

БЕРЕЖИ ПРИРОДУ! НЕ ПІДПАЛЮЙ! НЕ ВБИВАЙ ЖИТТЯ! УСВІДОМЛЮЙ СВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!

БЕРЕЖИ ПРИРОДУ! НЕ ПІДПАЛЮЙ! НЕ ВБИВАЙ ЖИТТЯ! УСВІДОМЛЮЙ СВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!

Шановні мешканці Новокалинівської територіальної громади! З початку року в області виникло  багато пожеж в екосистемах, спричинених випалюванням сухостою. Недотримання правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем, зокрема навмисне підпалювання сухої трави у більшості випадків призводить до загоряння торфовищ, лісової підстілки, лісу та сміттєзвалищ, що може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей, особливо тим, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами.

16:57 04.04.2022

ЦЕНТР ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ПРИ РНБО УКРАЇНИ ЗАКЛИКАЄ ДОЛУЧИТИСЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ “САДИ ПЕРЕМОГИ”

ЦЕНТР ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ ПРИ РНБО УКРАЇНИ ЗАКЛИКАЄ ДОЛУЧИТИСЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ “САДИ ПЕРЕМОГИ”

Війна в Україні може спричинити дефіцит достатньої кількості сільгосппродукції. Відтак міжнародна компанія Alinea International за підтримки уряду Канади започаткувала в Україні проект “Сади перемоги”.

12:19 04.04.2022

У ГОЛОДНИЙ РІК ЗОЛОТИЙ ПЛУГ КОШТУЄ ШМАТОК ЧЕРСТВОГО ХЛІБА

У ГОЛОДНИЙ РІК ЗОЛОТИЙ ПЛУГ КОШТУЄ ШМАТОК ЧЕРСТВОГО ХЛІБА

Сьогодні до України прикута увага всієї планети. Світ жахається від тих звірств і руйнувань, які чинить на українській землі Московія. Але найбільша тривога в них через те, чи Україна, яку вважають не лише житницею Європи, а й більшої частини країн світу, зможе виростити і продати їм пшеницю нового врожаю. Минулої п’ятниці у с. Луки до фермера з с. Велика Білина, заслуженого працівника сільського господарства України Івана Кільгана навідалися журналісти одного з найбільших у світі і найбільшого інформаційного агентства США, всесвітньої новиннєвої мережі Ассошіейтед прес, які представляли не лише США, але й Бразилію, Австрію та Єгипет. До їх прийому долучився також Новокалинівський міський голова Богдан Юзвяк. То що ж їх привело на наші терени?

10:10 04.04.2022

ПРАЦІВНИКИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПІДТРИМУЮТЬ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

ПРАЦІВНИКИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПІДТРИМУЮТЬ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Війна триває вже 37 добу. Збройні Сили України впевнено боронять нашу державу. Їм дуже необхідна наша підтримка та допомога. У непростий час військової агресії підставили плече допомоги для нагальних потреб нашої військової частини працівники міської ради, виділивши в березні місяці зі своїх коштів 170483,00 грн. Дані кошти передані та використані для покращення матеріально-технічної бази нашої військової частини. У квітні знову будуть зібрані кошти для наших захисників. Разом ми сильні і незламні! Слава Україні!

12:12 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь