A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Упродовж часу повномасштабного вторгнення російського агресора на українську землю Львівська обласна служба зайнятості працевлаштувала 4856 осіб. А загалом від 01.01.2022 до 20.06.2022 місцем праці забезпечено 7221 особу, у тому числі 6015 безробітних.

16:57 24.06.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ЦНАП НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (м. НОВИЙ КАЛИНІВ, пл. АВІАЦІЇ,1а) З 01 ЛИПНЯ 2022 РОКУ ВІДНОВЛЮЄ НАДАННЯ ПОСЛУГ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ НЕРУХОМОГО МАЙНА ВІДПОВІДНО ДО ДОЗВОЛЕНИХ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ, ВИЗНАЧЕНИХ НА ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ.

15:38 23.06.2022

ДРОГОБИЦЬКЕ ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» ПОВІДОМЛЯЄ

ДРОГОБИЦЬКЕ ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» ПОВІДОМЛЯЄ

Дрогобицьке ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» повідомляє вас про те, що у 2022 році на території Новокалинівської територіальної громади будуть проводитись вибірково-санітарні рубки формування та оздоровлення лісів: Самбірська дільниця: кв.6 вид.1 площа 9,8 га. З листом Дрогобицького ДЛГП "Галсільліс" можна ознайомитись тут.

11:41 23.06.2022

ЧЛЕНИ РОДИНИ ВЕТЕРАНА, ЯКІ Є ФОП ТА ВПО, МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МІКРОГРАНТ У 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

ЧЛЕНИ РОДИНИ ВЕТЕРАНА, ЯКІ Є ФОП ТА ВПО, МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МІКРОГРАНТ У 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

16:45 22.06.2022

ВИТЯГ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ В ДІЇ

ВИТЯГ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ В ДІЇ

3 1 грудня 2021 року для власників паспортів-книжечок та ID-карток таким підтвердженням є витяг з реєстру територіальної громади. Раніше його видавали у паперовій формі. Тепер замість паперової довідки – електронний витяг, а замість відвідування держустанов – портал Дія.

12:35 22.06.2022

ОБЕРЕЖНО!!! ОТРУЙНІ ЗМІЇ АТАКУЮТЬ!!!

ОБЕРЕЖНО!!! ОТРУЙНІ ЗМІЇ АТАКУЮТЬ!!!

У Львівській області вже в цьому році трапилося кілька випадків укусів зміями. З отруйних змій в Україні розповсюджені лише гадюки. Загалом їх налічується 5 видів: гадюка звичайна, гадюка степова, гадюка Нікольського, гадюка Ренарда та гадюка носата, які дуже нерівномірно розповсюджені по країні. Повсюдно в Україні трапляється лише гадюка звичайна. Усі гадюки поїдають дрібних гризунів. Виконуючи цю функцію, заслуговують на нашу охорону і бережне відношення. Самі змії є об’єктом полювання для лелек, хижих птахів та ссавців, тому є незмінною складовою екосистеми.

10:19 22.06.2022

ВЕЛОГОНЩИК ЯРОСЛАВ ПОПОВИЧ ДОПОМАГАЄ ФРОНТУ

ВЕЛОГОНЩИК ЯРОСЛАВ ПОПОВИЧ ДОПОМАГАЄ ФРОНТУ

Ярослав Попович – уродженець с. Калинів – український професійний велогонщик команди "Трек”. Найкращий молодий гонщик "Тур де Франс-2005", третій призер "Джиро д’Італія" – 2003. Заслужений майстер спорту. Нині йому 42 роки. Завершив кар’єру професійного велогонщика і зараз працює на посаді спортивного директора команди “Трек”.

09:21 20.06.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

З Днем батька Вас вітаю усіх чоловіків, яким в житті випала почесна та відповідальна місія бути батьком. Наші батьки – найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама – найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є у нас і сумно, коли залишають.

00:45 19.06.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Шановні медичні працівники та ветерани охорони здоров'я Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом! У світі немає нічого дорожчого, ніж життя, а міцне здоров’я – це запорука життя щасливого. Ваша професія є однією з найбільш шанованих, гуманних і відповідальних. І саме Ви, медики, прикладаєте чимало зусиль аби прийти на допомогу кожному пацієнту, вдихнути в нього віру в скоріше одужання та зберегти життя. Ви присвятили себе благородній справі – турботі про здоров'я. Ви допомагаєте людям долати страждання і хвороби, щогодини виконуючи свій обов'язок. Висока місія медичного працівника і невичерпний запас людинолюбства націлюють вас завжди бути терплячими і ввічливими з кожним пацієнтом.

00:01 19.06.2022

ВІТАННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ФЕРМЕРА

ВІТАННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ФЕРМЕРА

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем фермера. Своїми невтомними руками, мудрістю й досвідом Ви щороку засіваєте українську ниву, примножуючи здобутки нашої держави. Фермер – це покликання, адже тільки людина, яка любить рідний край, землю та все живе, готова віддатися нелегкій справі аграрія всією душею. Лише завдяки наполегливій праці, залізної витримки, завзятості, кмітливості, стійкості, впевненості фермерство живе та сприяє стабільному розвитку. Завдяки Вашим знанням, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, розвивається сільське господарство, яке вже давно є найважливішою складовою економіки країни. Селянська праця була першоосновою матеріального розвитку народу, а люди які вирощують хліб і до хліба – заслуговували найвищої поваги і шани. А сьогодні Ваша праця є життєво важливою не лише для України. Посівна кампанія 2022 року продемонструвала  усьому людству безмежну відданість наших хліборобів своїй справі, нічим і ніким нездоланне прагнення до праці та до перемоги.

00:01 19.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь