A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ЩОДО ОБСТЕЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ УКРИТТЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ЩОДО ОБСТЕЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ УКРИТТЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ

24 червня 2022 року у сесійній залі Самбірської районної ради відбулась робоча нарада з керівниками відділів освіти та відповідальними особами з питань цивільного захисту по громадах щодо обстеження об’єктів укриття для закладів освіти, додержання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки в освітніх закладах та дотримання правил поведінці на воді. Від Новокалинівської територіальної громади в робочій нараді взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Алла Ковталюк та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради Ольга Олеярчик.

21:49 24.06.2022

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Упродовж часу повномасштабного вторгнення російського агресора на українську землю Львівська обласна служба зайнятості працевлаштувала 4856 осіб. А загалом від 01.01.2022 до 20.06.2022 місцем праці забезпечено 7221 особу, у тому числі 6015 безробітних.

16:57 24.06.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ЦНАП НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (м. НОВИЙ КАЛИНІВ, пл. АВІАЦІЇ,1а) З 01 ЛИПНЯ 2022 РОКУ ВІДНОВЛЮЄ НАДАННЯ ПОСЛУГ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ НЕРУХОМОГО МАЙНА ВІДПОВІДНО ДО ДОЗВОЛЕНИХ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ, ВИЗНАЧЕНИХ НА ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ.

15:38 23.06.2022

ДРОГОБИЦЬКЕ ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» ПОВІДОМЛЯЄ

ДРОГОБИЦЬКЕ ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» ПОВІДОМЛЯЄ

Дрогобицьке ДЛГП «ГАЛСІЛЬЛІС» повідомляє вас про те, що у 2022 році на території Новокалинівської територіальної громади будуть проводитись вибірково-санітарні рубки формування та оздоровлення лісів: Самбірська дільниця: кв.6 вид.1 площа 9,8 га. З листом Дрогобицького ДЛГП "Галсільліс" можна ознайомитись тут.

11:41 23.06.2022

ЧЛЕНИ РОДИНИ ВЕТЕРАНА, ЯКІ Є ФОП ТА ВПО, МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МІКРОГРАНТ У 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

ЧЛЕНИ РОДИНИ ВЕТЕРАНА, ЯКІ Є ФОП ТА ВПО, МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МІКРОГРАНТ У 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

16:45 22.06.2022

ВИТЯГ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ В ДІЇ

ВИТЯГ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ В ДІЇ

3 1 грудня 2021 року для власників паспортів-книжечок та ID-карток таким підтвердженням є витяг з реєстру територіальної громади. Раніше його видавали у паперовій формі. Тепер замість паперової довідки – електронний витяг, а замість відвідування держустанов – портал Дія.

12:35 22.06.2022

ОБЕРЕЖНО!!! ОТРУЙНІ ЗМІЇ АТАКУЮТЬ!!!

ОБЕРЕЖНО!!! ОТРУЙНІ ЗМІЇ АТАКУЮТЬ!!!

У Львівській області вже в цьому році трапилося кілька випадків укусів зміями. З отруйних змій в Україні розповсюджені лише гадюки. Загалом їх налічується 5 видів: гадюка звичайна, гадюка степова, гадюка Нікольського, гадюка Ренарда та гадюка носата, які дуже нерівномірно розповсюджені по країні. Повсюдно в Україні трапляється лише гадюка звичайна. Усі гадюки поїдають дрібних гризунів. Виконуючи цю функцію, заслуговують на нашу охорону і бережне відношення. Самі змії є об’єктом полювання для лелек, хижих птахів та ссавців, тому є незмінною складовою екосистеми.

10:19 22.06.2022

ВЕЛОГОНЩИК ЯРОСЛАВ ПОПОВИЧ ДОПОМАГАЄ ФРОНТУ

ВЕЛОГОНЩИК ЯРОСЛАВ ПОПОВИЧ ДОПОМАГАЄ ФРОНТУ

Ярослав Попович – уродженець с. Калинів – український професійний велогонщик команди "Трек”. Найкращий молодий гонщик "Тур де Франс-2005", третій призер "Джиро д’Італія" – 2003. Заслужений майстер спорту. Нині йому 42 роки. Завершив кар’єру професійного велогонщика і зараз працює на посаді спортивного директора команди “Трек”.

09:21 20.06.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

З Днем батька Вас вітаю усіх чоловіків, яким в житті випала почесна та відповідальна місія бути батьком. Наші батьки – найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама – найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є у нас і сумно, коли залишають.

00:45 19.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь