A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО ЧАСУ

ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО ЧАСУ

Чорнобиль… Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок. Сьогодні минає 36 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей.

13:51 26.04.2022

ВІЧНОГО ПОЛЬОТУ ВАМ, СОКОЛИ! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ВІЧНОГО ПОЛЬОТУ ВАМ, СОКОЛИ! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Новокалинівська територіальна громада сьогодні знову у скорботі. Оскільки одразу втратила 4 захисників, добрих друзів, люблячих чоловіків та гарних батьків. З глибоким сумом та скорботою висловлюють співчуття родинам загиблих військовослужбовців, які загинули у боях за свою рідну землю, виконуючи бойове завдання на захист суверенітету та територіальної цілісності України. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Вічний спомин про мужніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях. 

20:23 25.04.2022

ПРИВІТАННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ

ПРИВІТАННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаю Вас з Воскресінням Христовим! Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до нас світлий Великдень із щедрою запашною паскою, дбайливо вишитим рушником, колоритними писанками та дзвінким дитячим сміхом. Це Величне свято спонукає кожного ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає добру нагоду наповнити серця людей любов'ю і добротою, стати більш досконалими. Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Великодні церковні дзвони хай принесуть Вам радість сподівання, дарують щастя та злагоду на довгі роки, надають енергії та наснаги для нових звершень та перемог. Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом. Нехай Благодатна звістка навідається у кожне відкрите серце, і не тільки словами, а добрими та корисними справами надає силу перебороти всі труднощі, які випали на долю нашого народу. А світло Христового Воскресіння нехай несе щасливе майбутнє та мир рідній Україні.

00:12 24.04.2022

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВРУЧИЛИ “ПОДАРУНКИ ДО ВЕЛИКОДНЯ” ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗАРАЗ ТАК ПОТРЕБУЄ УВАГИ

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВРУЧИЛИ “ПОДАРУНКИ ДО ВЕЛИКОДНЯ” ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗАРАЗ ТАК ПОТРЕБУЄ УВАГИ

Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя на смертю, свято життя. Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків. Це свято входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає. За традицією, напередодні Великодніх свят, працівники міської ради привітали та передали від міського голови Богдана Юзвяка 186 пасок та продуктових наборів для одиноких громадян Новокалинівської територіальної громади. Вони поспілкувалися з бабусями та дідусями, подарували їм продуктові набори, а головне – приділили літнім людям увагу, якої ті так потребують.  Люди тепло прийняли привітання зі святом та відчули, що вони не самотні та про них пам'ятають. “Враховуючи такий важкий час війни та нелегке матеріальне становище одиноких людей, ці пасхальні подарунки стали дуже вчасними і доречними. Ті по-дитячому сором'язливі очі та посмішки радості, з якими зустрічали старенькі, якнайкраще показали велич свята Христового Воскресіння. У такий світлий день для усіх особливо важливо відчувати любов і підтримку. Великдень – свято, яке, насправді, покликане гуртувати людей навколо добрих справ, щоб кожен мешканець нашої громади відчув опіку та турботу”, – говорить очільник територіальної громади Богдан Юзвяк.

13:29 22.04.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З СВЯТОМ СВЯТОГО ВХОДУ ГОСПОДНЬОГО В ЄРУСАЛИМ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З СВЯТОМ СВЯТОГО ВХОДУ ГОСПОДНЬОГО В ЄРУСАЛИМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Щиро вітаю усіх з Великим Християнським святом Святого Входу Господнього в Єрусалим, або, як його ще називають у народі, Вербною Неділею. Згідно з християнським ученням, коли Ісус Христос воскресив із мертвих Лазаря, люди, які бачили це, повірили, що він дійсно Син Божий. Коли Ісус в’їжджав на віслюкові до Єрусалима, то люди, вшановуючи його, встеляли дорогу своїм одягом, а також пальмовим гіллям.

14:01 17.04.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ХРИСТИЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ З НАГОДИ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ХРИСТИЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ З НАГОДИ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

Дорогі жителі Новокалинівської територіальної громади – віряни римо-католицького обряду, Христос Воскрес! Воїстину Воскрес! Саме так сьогодні вітають один одного віряни римо-католицького обряду, радіючи звістці про воскресіння Христа. У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни і є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

13:35 17.04.2022

ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ “УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО: МИР ТА ПРОЦВІТАННЯ”

ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ “УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО: МИР ТА ПРОЦВІТАННЯ”

Друзі! Сподіваємося, що більшість із вас зараз у безпеці та мають змогу не лише працювати і волонтерити, а й проводити час разом із своїми близькими. І, що в цей час ви знаходите місце для мрій про те, якою буде Україна після Перемоги. Як житиме, розвиватиметься, процвітатиме наша сильна і незалежна держава.

15:50 14.04.2022

НЕБЕЗПЕЧНО НЕДООЦІНЮВАТИ ВОРОГА. АЛЕ МИ ВСЕ ОДНО У ПІДСУМКУ ПЕРЕМОЖЕМО

НЕБЕЗПЕЧНО НЕДООЦІНЮВАТИ ВОРОГА. АЛЕ МИ ВСЕ ОДНО У ПІДСУМКУ ПЕРЕМОЖЕМО

Це важлива тема, яка стала актуальною через низку причин. Хтось передивився носіїв виключно перемог. Хтось бачив занадто багато фото і відео зі знищеною технікою та живою силою ворога. Хтось занадто сильно розраховує на допомогу наших партнерів. Дехто розмірковує у категоріях, що українські герої якщо і гинуть, то забирають з собою 100 мсклів (так, я чув таке вживу). Крім того, рішуча перемога української армії на Північному фронті могла створити небезпечну ілюзію, що Росія більше не така небезпечна, як ми про неї думали. Це як багато хто в СРСР після перемогу під Москвою думав, що німці - “все”, а потім отримав порцію реальності навесні 1942. 

10:05 13.04.2022

ЯКЩО ВТРАТИЛИ РІДНУ ЛЮДИНУ: В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ САЙТ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ

ЯКЩО ВТРАТИЛИ РІДНУ ЛЮДИНУ: В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ САЙТ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання.

14:22 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь