Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ У 2023 РОЦІ

Дата: 08.06.2023 18:01
Кількість переглядів: 930

08 червня 2023 року у Новокалинівській територіальній громаді відбулася зустріч працівників Обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона, який розташований у м. Стебник Львівської області, за участі голови громади Богдана ЮЗВЯКА, а також працівників КНП “Новокалинівський міський центр медико-санітарної допомоги”, відділу соціального захисту населення, Служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради.

На сьогодні діти з інвалідністю (усіх нозологічних форм захворювання) можуть бути забезпечені реабілітаційними послугами відповідно до Порядку здійснення реабілітаційних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.01.2022 № 31. Даний Порядок визначає механізм надання особам з інвалідністю та/або дітям з інвалідністю, та/або дітям віком до трьох років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності (з метою попередження інвалідності), послуг із комплексної реабілітації (абілітації) в реабілітаційних установах комунальної та державної форми власності.

Відповідно до частини другої статті 17 Закону реабілітаційні установи здійснюють комплексну реабілітацію осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю шляхом реалізації, зокрема, медичних, фізичних, психологічних, педагогічних, професійних та інших заходів відновлювального характеру, спрямованих на попередження прогресування патологічного процесу, усунення чи максимально можливу компенсацію обмежень життєдіяльності, відновлення здоров`я та трудових навичок осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, корекцію психічних процесів, здобуття ними освіти, їх трудову зайнятість незалежно від категорії і причин інвалідності. 

Усі послуги надаються безкоштовно!!!

За детальною інформацією просимо звертатися до відділу соціального захисту населення Новокалинівської міської ради за адресою: с. Калинів, вул. Самбірська, 1.

REABILITATsIIa DITEI Z INVALIDNISTIu U 2023 ROTsI NOVYI KALYNIV



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь