Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Новокалинівської міської територіальної громади! Щиросердечно вітаю Вас із професійним святом - днем медичного працівника. Висловлюю Вам найтепліші слова вдячності за вашу благородну працю, за те, що даруєте людям найцінніше - здоров'я і життя.

00:10 27.07.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА Т.В.О. ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КНП НОВОКАЛИНІВСЬКИЙ МЦПМСД АНДРІЯ КОЗИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА Т.В.О. ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КНП НОВОКАЛИНІВСЬКИЙ МЦПМСД АНДРІЯ КОЗИЧА

Дорогі колеги! З нагоди нашого професійного свята висловлюю Вам свою глибоку повагу та вдячність за ту благородну роботу, яку ви робите кожен день. Ваші знання, досвід та вміння допомагають не лише лікувати та відновлювати здоров’я, а й запобігати хворобам. Ваша робота дуже важлива для нашого суспільства та кожної людини. Бажаю Вам, щоб пацієнти слухались Вас, як діти батьків, щоб діагнози були точними, як годинник і Ви від своєї роботи отримували не тільки фінансову винагороду, а й моральне задоволення.

00:03 27.07.2024

СІМЕЙНА МЕДИКИНЯ ОЛЕНА БОРТНИК

СІМЕЙНА МЕДИКИНЯ ОЛЕНА БОРТНИК

27 липня – День медичного працівника. Напередодні спілкуюся із завідувачкою амбулаторії ЗПСМ м. Новий Калинів Оленою Бортник. Вона користується авторитетом не лише у жителів громади. Завжди надасть кваліфіковану консультацію і підтримає як досвідчена фахівчиня у потрібний момент.

09:11 26.07.2024

ВІТАННЯ ОТЦЮ ТАРАСУ БУНЮ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ УГКЦ СМТ. ДУБЛЯНИ, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАННЯ ОТЦЮ ТАРАСУ БУНЮ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ УГКЦ СМТ. ДУБЛЯНИ, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Всечесний отче Тарасе! Щиросердечно вітаю Вас з нагоди Вашого Дня народження! Нехай береже Ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний Вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай Ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай Ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай Ваше життя буде схожим на райський сад, де немає місця образам, сваркам і розчаруванням! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у свою свідомість похмурі думки!

00:27 25.07.2024

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРО ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ У ПЕРШОМУ ПІВРІЧЧІ 2024 РОКУ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРО ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ У ПЕРШОМУ ПІВРІЧЧІ 2024 РОКУ

З 07.05.2021 року відповідно до меморандуму про співпрацю, який підписаний між Новокалинівською міською радою та Головним управлінням Національної поліції у Львівській області, на території Новокалинівської територіальної громади успішно впроваджено проект «Поліцейський офіцер громади». З цього часу на території Новокалинівської територіальної громади несуть службу два поліцейські офіцери громади, які забезпечені службовими автомобілями, зброєю, спецзасобами, іншим спорядженням та службовим приміщенням.

16:50 24.07.2024

ІНФОРМАЦІЯ ДО ВІДОМА ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗАКУПІВЛІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

ІНФОРМАЦІЯ ДО ВІДОМА ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗАКУПІВЛІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Повідомляємо, що в с. Утішків, Золочівського району, Львівської області функціонує новостворений кооперативний молокопереробний завод – ТзОВ «Набіл». Будівництво заводу здійснювалося в рамках виконання канадсько-українського проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні» (учасники: агенція «Сокодеві», кооператив «Агропюр» (Канада), молочні кооперативи та виробники Львівщини). На даний час підприємство випускає широку лінійку молочних продуктів (ПЕРЕЛІК ДОДАЄТЬСЯ), а саме: молоко, кефір, сметана, йогурт, масло. Контактна особа: директор ТзОВ «Набіл» Ігор Петришин – 067-125-46-64

09:14 24.07.2024

ХРАМОВЕ СВЯТО ПАРАФІЇ СВЯТОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО ПЦУ м. НОВИЙ КАЛИНІВ

ХРАМОВЕ СВЯТО ПАРАФІЇ СВЯТОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО ПЦУ м. НОВИЙ КАЛИНІВ

В день молитовного вшанування пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира, 15 липня всеправославна спільнота України відзначає ще одну важливу для України подію – Хрещення Руси-України. Знаменно, що в цей день своє храмове свято відзначає громада парафії храму святого рівноапостольного великого князя Володимира Православної Церкви України у м. Новий Калинів. 15 липня 2024 року в каплиці святого великомученика Димитрія Солунського відбулось Богослужіння з нагоди вшанування пам’яті святого Великого князя Київського рівноапостольного Володимира та Дня Української Державності, яке очолив настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів військовий священник, капелан о. Ярослав ФАБІРОВСЬКИЙ.

19:32 21.07.2024

ЛАСТІВКИ ПОДАЧІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

ЛАСТІВКИ ПОДАЧІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Цього тижня грозовий фронт, сильний дощ із поривчастим вітром спричинили велику кількість падінь дерев. Через це зафіксовано багато обривів проводів, пошкоджено опор ліній електропередачі. Не оминула негода і нашу територіальну громаду. Але енергетики працюють постійно: і в сніг, і в дощ, і в спеку вони виконують свою роботу. Новокалинівська міська рада складає щиру подяку працівникам Самбірської та Турківської дільниць Карпатського РЕМ ПрАТ “Львівобленерго” за відновлення постачання електроенергії, яке було припинено внаслідок сильної негоди, яка мала місце в наших селах. Здоров’я вам і вашим сім’ям, Божого благословення, щасливої та безпечної праці під мирним небом України. Перемоги нам усім!!! Бережіть себе!

23:23 20.07.2024

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Сьогодні, 15 липня 2024 року, в Україні відзначають державне свято – День. Української Державності, яке затверджуватиме зв’язок українців, які мешкають зараз, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років досвіду українців у державотворенні, нашій культурі, нашій самобутності, українському характері. Символічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України. Адже історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира. 

14:52 15.07.2024

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ СВЯТОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ ХРАМУ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО ВЕЛИКОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ м. НОВИЙ КАЛИНІВ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ СВЯТОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ ХРАМУ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО ВЕЛИКОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ м. НОВИЙ КАЛИНІВ

Всечесний отче Ярославе, дорогі парафіяни храму Святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом. За новим церковним календарам 15 липня відзначається день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира. Саме на долю Святого великого князя Володимира випало здійснити надзвичайно важливу і переломну у історії нашого народу подію – охрестити Київську Русь. Це символічне свято є днем нашої вищої національної єдності. Саме віра завжди була для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала сил рухатися далі на шляху процвітання рідної землі. У цей святковий день складаю щиру подяку Вам, отче Ярославе, та всім парафіянам, які своєю жертовною молитвою і щирою, жертовною працею розбудовували парафію. Нехай Господь, бачучи працю ваших рук та чуючи Вашу молитву, винагородить всіх Вас і нехай ця нагорода сторицею знайде кожного, хто її заслужив. Від щирого серця бажаю, щоб у душах Ваших завжди були спокій і віра, а в серці не було місця злобі і розчаруванням. Миру, добра, здоров’я, світла і чистих помислів. Нехай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові. Хай душевна чистота, добро і достаток будуть у Ваших оселях. В цей непростий час бажаємо Вам не втратити ту божественну духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє. Щиро просимо у Бога берегти наших воїнів, допомогти їм вигнати ворогів з української землі та повернути мир. І головне бажання кожного українця – ПЕРЕМОГА та мирне небо! Нехай Святий рівноапостольний великий князь Володимир оберігає Вас, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному здоров’я, сімейний затишок та добробут, додає сили і натхнення для нових звершень на благо рідної громади та усієї України! 

00:08 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь