A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО ЗАПОВНЕННЯ РЕКВІЗИТУ «ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ»

Самбірська ДПІ нагадує, що 01.12.2023 завершився перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі. У разі здійснення платіжної операції на рахунки, відкриті в Казначействі, код ID НБУ якого відповідає значенню «899998», інформація про призначення платежу платіжної інструкції з 01.12.2023 має зазначатися виключно у структурованій формі в блоці реквізитів «Структурована форма» («Structured») платіжної інструкції.

11:56 09.02.2024

ДРУЖБА – ЦЕ ВЕЛИКА СИЛА!

З метою формування у дітей поняття про дружбу і товаришування, хороші та погані вчинки, атмосфери доброзичливості, усвідомленню важливості дружби у Гординянській гімназії з учнями 1 класу було проведено годину спілкування “Давайте жити дружно!”. За допомогою цікавих завдань, різноманітних ігор діти ознайомилися з правилами дружби, вчилися правильно вибирати друзів, знайомитися, спілкуватися, товаришувати. Вся робота була спрямована на розвиток критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, терпимості й коректності в спілкуванні з друзями.

20:40 08.02.2024

МІНІ-ТРЕНІНГ “КІБЕРБУЛІНГ – РОЗСЛІДУВАННЯ І ЗАХИСТ ДИТИНИ” ВІДБУВСЯ У ГОРДИНЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

На жаль, більшість дітей не володіють інформацією про небезпеку Інтернету й не мають сформованої онлайн-культури. Тому часто вони не розуміють, як можуть захиститися від кібербулінгу. Вчитель інформатики Тарас Войтович реалізував міні-тренінг "Кібербулінг – розслідування і захист дитини" у рамках міжнародного Дня безпечного Інтернету, який відбувся 6 лютого 2024 року. Під час тренінгу учні переглянули презентацію, взяли участь у вікторині "Безпека в Інтернеті", сканували завдання за допомогою QR-кодів та знаходили слова, пов'язані з кібербулінгом. Здобувачі освіти не лише засвоїли важливі аспекти онлайн-безпеки, а й отримали практичні навички для захисту себе від потенційних небезпек в Інтернет-просторі.

16:09 06.02.2024

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ СЕРТИФІКАТІВ НА ЗЕМЕЛЬНУ ЧАСТКУ (ПАЙ) ТА ЇХ СПАДКОЄМЦІВ

Новокалинівська міська рада звертає Вашу увагу на те, що відповідно до закону України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”, у разі якщо до 01 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності га земельну ділянку, то він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки.

20:58 04.02.2024

УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ З ЛЬВІВЩИНИ, ЯКІ МАЮТЬ АГРАРНИЙ БІЗНЕС МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ У ВИГЛЯДІ ПІЛЬГОВОГО КРЕДИТУ

Розпочато прийом заявок на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб’єктам підприємництва серед засновників яких є учасник/учасники бойових дій. На цей напрям з обласного бюджету скерували 5 млн. гривень. Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2024 року, або до завершення воєнного стану.

13:43 04.02.2024

ЗА ПРОВАДЖЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БЕЗ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЯК СУБ'ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ ПЕРЕДБАЧЕНИЙ ШТРАФ

Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що останнім часом багато людей без реєстрації ФОП освоїли популярну на сьогодні професію “байєр”, тобто купують на онлайн майданчиках та в інтернет – магазинах брендові речі (одяг, взуття, сумки, аксесуари і. т.д.) і продають товари через соціальні мережі Facebook, Instаgram, месенджери Viber, Telegram.

13:40 04.02.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА ТА СЕЛА КОВИНИЧІ

Всечесні  Отче Ярославе та Отче Романе! Дорогі парафіяни села Велика Білина та села Ковиничі! Щиро вітаю Вас із храмовим празником  Стрітення Господнього! Одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. У цей день ми вшановуємо визначну подію, коли маленького Ісуса Христа вперше принесли до Божого Храму на 40-й день після народження для  посвяти Богові. Там його зустріли праведні Симеон та Анна. Це Свято прославляє Богоявлення на землі, звеличує Ісуса Христа та віддає честь Пречистій Діві Марії, як Богоматері.

00:10 02.02.2024

ЩОДО ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО СЕРВІСУ ЕкоЗагроза

Відділ природних ресурсів та екології Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області інформує: 02 серпня 2023 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 28 липня 2023 року №783 «Деякі питання функціонування сервісу фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природньому середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації «ЕкоЗагроза».

14:25 01.02.2024

ПРО ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ СТАТУСУ ДИТИНИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ ТА ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ

Термін “дитина війни” донедавна асоціювався з тими, хто народився до закінчення Другої світової війни, і побачити його ми могли здебільшого у посвідченні літніх людей або у книжках з історії. Але тепер, під час російської збройної агресії, українці зіткнулися з цим терміном в реальному житті, що залишає відбиток на покоління. Чинне законодавство визначає цей статус як “дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів”

09:36 01.02.2024

СУМНА ЗВІСТКА ДЛЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

27.01.2024 року у ході бойових дій  в населеному пункті Приютне Запорізької області загинув солдат Тимофєєв Василь Дмитрович. Загиблий воїн народився 24 жовтня 1986 року та проживав у  селі Береги. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Василя знайде вічний спокій… Герої не вмирають! Вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

15:47 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь