A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

УКРАЇНСЬКИЙ ВЕТЕРАНСЬКИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ ВЕТЕРАНІВ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПРОЙТИ ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ

УКРАЇНСЬКИЙ ВЕТЕРАНСЬКИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ ВЕТЕРАНІВ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПРОЙТИ ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український  ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання. Які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті? З якими викликами та перешкодами очікуєте при цьому зіткнутися? Наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій? Щоб долучитися до опитування, дайте відповіді на запитання в анкеті – https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/

15:20 19.01.2024

ЗВІТ СТАРШОГО ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ СЕРГІЯ НОВАЦЬКОГО

ЗВІТ СТАРШОГО ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ СЕРГІЯ НОВАЦЬКОГО

У приміщенні Новокалинівської міської ради відбувався звіт старшого дільничного офіцера поліції Самбірського РВП ГУНП у Львівській області капітана поліції Сергія Новацького. Під час звітування офіцером було розглянуто стан оперативної обстановки на території обслуговування, обговорено проблемні питання, що стосуються жителів даного села.

14:33 18.01.2024

БЕРЕЖІТЬСЯ ВІД ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ!

БЕРЕЖІТЬСЯ ВІД ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ!

Постраждати від харчового отруєння може абсолютно кожна людина. Харчові отруєння бувають хімічні та біологічні. Біологічні – найбільш небезпечні для людини. Найпоширеніші з них: ХОЛЕРА- це гостра інфекційна антропонозна хвороба, яку спричиняють холерні вібріони, має фекально-оральний механізм зараження, нерідко характеризується розвитком тяжкої діареї, яка супроводжується значними порушеннями водно-іонного обміну, зневодненням організму, розладами гемодинаміки. Найчастіше зараження відбувається з брудною водою. Штука страшна і навіть смертельна. Ознаки: Блювання і пронос, які не зупиняються. Особливість проносу — він схожий на рисовий відвар — тобто білий і слизовий. За добу з людини може вийти до 30 л води. Тому зневоднення наступає дуже швидко, саме від нього і помирають люди.

09:34 18.01.2024

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 04 грудня 2023 р. № 1270 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 497 і від 29 листопада 2022 р. № 1338” (далі – Постанова № 1270). Для реалізації права особам, які звільняються або звільнені з числа ветеранів війни та членів їх сімей на безоплатну психологічну допомогу Постановою № 1270 внесено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2022 р. № 1338 “Деякі питання надання безоплатної психологічної допомоги особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (далі – Порядок № 1338) та від 12 липня 2017 р. № 497 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної допомоги ветеранам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України” (далі – Порядок № 497).

10:53 16.01.2024

АКТИВНИМИ ПРОГРАМАМИ ЗАЙНЯТОСТІ ТОРІК ОХОПЛЕНО МАЙЖЕ 2200 ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

АКТИВНИМИ ПРОГРАМАМИ ЗАЙНЯТОСТІ ТОРІК ОХОПЛЕНО МАЙЖЕ 2200 ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

У 2023 році за скеруванням фахівців Львівського обласного центру зайнятості роботою забезпечено 790 вимушено переміщених осіб. Більшість  приїжджих працевлаштувалися в заклади оптової та роздрібної торгівлі (23,6%), підприємства переробної галузі (21,4%) та  транспорту (10,7%).

14:49 15.01.2024

ДЕРЖГЕОКАДАСТР ПОВІДОМИВ ПРО ІНДЕКСАЦІЮ НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ЗА 2023 РІК

ДЕРЖГЕОКАДАСТР ПОВІДОМИВ ПРО ІНДЕКСАЦІЮ НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ЗА 2023 РІК

За даними Державної служби статистики України значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік становить 105.1%. Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель застосовується кумулятивно залежно від дати проведення нормативної грошової оцінки земель (пункт 289.2 статті 289 Податкового кодексу України). Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель у розрізі років становить:

14:02 15.01.2024

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ В 2023 РОЦІ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ В 2023 РОЦІ

З 07.05.2021 року відповідно до Меморандуму про співпрацю сторін в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади”, який було укладено між ГУНП у Львівській області та Новокалинівською територіальною громадою. Проект “Поліцейський офіцер громади” – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Офіцер поліції постійно знаходиться поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацює із жителями.

15:10 11.01.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

Всечесний Отче Василію! Дорога громадо села Зарайське! Щиро вітаю Вас із храмовим празником – святом Собору Івана Хрестителя! Саме цей Святий не тільки проповідував прихід месії, а був удостоєний великої місії – зустріти і охрестити самого Ісуса Христа. Нехай це величне свято принесе добпро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов'ю, щедрістю та надією на краще майбутнє.

08:35 07.01.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесний Отче Тарасе! Дорогі парафіяни смт. Дубляни! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом. Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

00:05 06.01.2024

ПРИВІТАННЯ ІЗ СВЯТОМ СВЯТОГО БОГОЯВЛЕННЯ ГОСПОДНЬОГО ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

ПРИВІТАННЯ ІЗ СВЯТОМ СВЯТОГО БОГОЯВЛЕННЯ ГОСПОДНЬОГО ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

Шановні жителі Новокалинівської міської територіальної громади! Від щирого серця вітаю Вас зі святом Хрещення Господнього! Свято Водохреща для українського народу – це джерело світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в добро. Це не просто християнська традиція, релігійне свято, а й велике таїнство, Боже таїнство і Божа благодать, яка наповнює змістом життя людей, благословляє на добрі, гарні вчинки, допомагає людям відкрити своє серце для любові. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією.

18:00 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь