Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З НОВИМ РОКОМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З НОВИМ РОКОМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Дорогі земляки! Рік, який минає – це другий рік повномасштабної війни, другий рік нашої боротьби, нашого супротиву та захисту нашої свободи. На жаль, Новий рік вже другий рік поспіль, ми відзначаємо в умовах жорстокої війни, яка змусила нас переосмислити всі найважливіші речі та життєві цінності. І кожен його зустрічає по-різному: хтось на передовій, боронячи землю від окупантів, хтось у дорозі, доправляючи нашим  бійцям вкрай необхідну допомогу, хтось на трудовій варті, забезпечуючи діяльність економічних галузей  громади та держави, хтось за кордоном далеко від рідної домівки.

21:25 31.12.2023

“ХАЙ РІЗДВЯНА КОЛЯДА МИР ТА СПОКІЙ НАМ ВСЕЛЯ”

“ХАЙ РІЗДВЯНА КОЛЯДА МИР ТА СПОКІЙ НАМ ВСЕЛЯ”

Такими урочистими словами 28 грудня розпочався звітний концерт відділу культури Новокалинівської міської ради “ХАЙ РІЗДВЯНА КОЛЯДА МИР І СПОКІЙ НАМ ВСЕЛЯ”. Це дійство відбувалося у Народному домі м. Новий Калинів. За доброю традицією ведучими свята стали Богдан Ванівський і Марія Мендак. У концертному залі присутні мали змогу насолоджуватись виступами аматорів художньої самодіяльності Народних домів населених пунктів громади. Свято розпочалось з вертепного дійства Народного дому с. Бабина. Урочисто і піднесено звучали колядки у виконанні хорових колективів “Мальви” та “Жайвір” Народного дому с. Пиняни. Милували слух колядки у виконанні вокальної групи Народного дому с. Береги, маленьких учасників художньої самодіяльності Народних домів с. Зарайське, с. Бірчиці, с. Кружики. Велично і натхненно звучали колядки та щедрівки у виконанні аматорів сцени Народних домів с. Лука, с. Залужани та с. Майнич. Також глядачі милувались вокальним співом Миколи Пундяка (Народний дім с. Бабина), Гудзій Ірини та Тетяни Задарко (Народний дім с. Калинів). По-сучасному звучали колядки у виконанні художнього керівника Народного дому смт. Дубляни Володимира Білика та Романа Старуха. Заключним акордом свята стало виконання колядок “Уставайте браття”, “Як зоря явилась”, “О свята Марія-мати” та “Ой підемо пане-браття” у виконанні вокального колективу “Галичанка”.

21:13 30.12.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з величним, світлим та радісним святом Різдвом Христовим! Різдво – свято, яке демонструє перемогу світла над темрявою, добра над злом. Свято, яке відзначається передусім у затишному родинному колі. Подякуймо Богу та нашим захисникам і захисницям за те, що можемо сісти до столу на Святу вечерю та вітати новонародженого Спасителя.

18:00 24.12.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ «А ТИ ЗАЙМАЄШСЯ СПОРТОМ?»

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ «А ТИ ЗАЙМАЄШСЯ СПОРТОМ?»

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. У співпраці з Державною службою статистики на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів. Анкетування проводиться в усіх регіонах України до 18 січня 2024 року серед різних груп населення з 18 до 65 років та старші. Аби взяти участь в опитуванні, перейдіть за посиланням: https://survey.sportforall.gov.ua

11:33 22.12.2023

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЖЕРТВАМ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЖЕРТВАМ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Домашнє насильство ‒ діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь. Який алгоритм дій постраждалої від домашнього насильства особи?

09:01 22.12.2023

СТВОРЕННЯ РРО ФІСКАЛЬНОГО ЗВІТНОГО ЧЕКУ ПРИ ТРИВАЛОСТІ ЗМІНИ 24 ГОДИНИ

СТВОРЕННЯ РРО ФІСКАЛЬНОГО ЗВІТНОГО ЧЕКУ ПРИ ТРИВАЛОСТІ ЗМІНИ 24 ГОДИНИ

Самбірська ДПІ інформує, що  відповідно до п. 9 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо), при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані щоденно створювати у паперовій та/або електронній формі реєстраторами розрахункових операцій (далі – РРО) (за виключенням автоматів з продажу товарів (послуг) або програмними РРО фіскальні звітні чеки у разі здійснення розрахункових операцій.

11:27 21.12.2023

«МОЯ ПОДАТКОВА» ВІД ПОДАТКОВОЇ

«МОЯ ПОДАТКОВА» ВІД ПОДАТКОВОЇ

Самбірська ДПІ інформує що для платникв функціонує мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

11:18 21.12.2023

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ «ЗГУРТОВАНІ ГРОМАДИ»

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ «ЗГУРТОВАНІ ГРОМАДИ»

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.

16:52 20.12.2023

НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВО ПОПЕРЕДЖАЄ, ЩО ВИРУБУВАТИ ЯЛИНКИ В ЛІСІ НЕ МОЖНА

НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВО ПОПЕРЕДЖАЄ, ЩО ВИРУБУВАТИ ЯЛИНКИ В ЛІСІ НЕ МОЖНА

Напередодні новорічних свят Держлісагентство попереджає, що вирубувати ялинки в лісі не можна. Порушники будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством. За кожне зрубане дерево на порушників накладається штраф і стягується збиток. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 року №665 за зрубані ялинки, добуті незаконним шляхом, штрафи диференціюються залежно від товщини стовбура зрубаного дерева.

14:31 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь