Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ВИРОБИ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ З МЕТОЮ ЗАСТОСУВАННЯ РРО

ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ВИРОБИ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ З МЕТОЮ ЗАСТОСУВАННЯ РРО

Самбірська ДПІ інформує, що   відповідно до ст. 2 Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”, із змінами та доповненнями, вироби медичного призначення (медичні вироби) – це  будь-який інструмент, апарат, прилад, пристрій, програмне забезпечення, матеріал або інший виріб, призначені для діагностики, лікування, профілактики організму людини та (або) забезпечення таких процесів. 

13:56 20.12.2023

ОСОБЛИВОСТІ ЗАПОВНЕННЯ ПОЛЯ У РЕКВІЗИТАХ “ПРИЗНАЧЕННЯ”

ОСОБЛИВОСТІ ЗАПОВНЕННЯ ПОЛЯ У РЕКВІЗИТАХ “ПРИЗНАЧЕННЯ”

Самбірська ДПІ звертає увагу, що Порядок заповнення реквізиту “Призначення платежу” платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 зі змінами та доповненнями (далі – Порядок).

13:46 20.12.2023

ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Чорнобиль… Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітеме чорним вогнищем скорботи. Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим. Величний подвиг здійснили ті, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на четвертому енергоблоці атомної електростанції. Без самовідданого героїзму тих мужніх людей наслідки могли бути набагато гірші. 14 грудня 2023 року відбувся захід з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в м. Новий Калинів. Міський голова Богдан Юзвяк поклав квіти на території Меморіального комплексу воїнам-афганцям, ліквідаторам Чорнобильської катастрофи та учасникам миротворчих місій. Настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів військовий священик, капелан о. Ярослав ФАБІРОВСЬКИЙ помолився разом за усіх ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, за тих, хто в мирний час, ризикуючи власним здоров'ям та життям, виконав свій обов'язок та зупинив розповсюдження смертоносної радіації. Богдан ЮЗВЯК наголосив, що зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої ваги. Україна як ніхто знає ціну радіаційної безпеки і зробить усе, щоб нічого подібного до Чорнобильської катастрофи більше не сталося. На завершення ведуча заходу, директор Народного Дому с. Велика Озимина Марія Мендак виконала духовний гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни ".

13:46 14.12.2023

ЖИТЕЛІ ЛЬВІВЩИНИ, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! МЕРЕЖЕЮ ШИРИТЬСЯ НОВА ШАХРАЙСЬКА СХЕМА

ЖИТЕЛІ ЛЬВІВЩИНИ, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! МЕРЕЖЕЮ ШИРИТЬСЯ НОВА ШАХРАЙСЬКА СХЕМА

Шахраї розсилають повідомлення з невідомого іноземного номера з пропозицією легко заробити гроші в інтернеті. Автор називається менеджером відомої компанії: Spotify, LinkedIn, Airbnb тощо. Повідомлення, які приходять у Telegram чи WhatsApp, зазвичай такі: “Нашій компанії потрібно найняти багато працівників, щоб лайкати контент відео нашого продавця в Tiktok, і ми платимо 30₴. за кожен лайк. при виконанні 3 завдань ви отримаєте зарплату 90₴.. але можете заробити до 600₴. на день. без реєстраційного збору. Чи можу я дізнатися ваш вік, щоб ми могли почати?”

17:27 12.12.2023

ТРИВАЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ “ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ!”

ТРИВАЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ “ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ!”

Триває інформаційна кампанія “Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!”, спрямована на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.

16:31 12.12.2023

ПРАЦІВНИКИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ПРИДБАННЯ ВІЙСЬКОВИХ МОБІЛЬНИХ ВОГНЕВИХ ГРУП, ЯКІ ЗБИВАЮТЬ “ШАХЕДИ” НАД ЛЬВІВЩИНОЮ

ПРАЦІВНИКИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ПРИДБАННЯ ВІЙСЬКОВИХ МОБІЛЬНИХ ВОГНЕВИХ ГРУП, ЯКІ ЗБИВАЮТЬ “ШАХЕДИ” НАД ЛЬВІВЩИНОЮ

Мобільні вогневі групи, які збивають “шахеди” над Львівщиною, поповнилися ще 8 позашляховиками. Їх  нашим оборонцям неба передали від Стрийського та Самбірського районів. Працівники Новокалинівської міська рада також входять в перелік тих, хто задонатив і долучився до цієї важливої справи. Автомобілі пройдуть технічне обслуговування і для них буде закуплено нові шини. Робимо все для того, щоб наближати перемогу. Бо це наша єдина спільна мета сьогодні! Разом ми сила! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

21:21 09.12.2023

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО

Напередодні Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України від командира 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, полковника І. Голішевського надійшла Подяка міському голові Юзвяку Богдану Осиповичу та депутатському корпусу Новокалинівської міської ради. Подаємо виклад тексту Подяки: "Від імені командування та особового складу 24 окремої механізованої бригади  імені короля Данила прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера та подяку за Вашу самовіддану працю на благо української нації, великий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України, надану матеріальну допомогу для зміцнення обороноздатності армії.       У ЄДНОСТІ  КРАЇНИ - НАША СИЛА! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!"

10:21 07.12.2023

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні працівники Новокалинівської міської ради, депутати міської ради, члени виконкому міської ради та ветерани органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування в Україні! 7 грудня – професійне свято всіх, хто пов’язав свою долю з досить нелегкою справою – служіння громаді. Сьогодні, в умовах воєнного стану, місцеве самоврядування слугує міцною основою для держави і надійним тилом для Сил Оборони країни. Це найближчий населенню рівень влади, який є важливою сполучною ланкою між населенням і державою.

00:07 07.12.2023

У НОВОМУ КАЛИНОВІ ОЛЬГА ХОРКО ПРОВЕЛА АРТ-ТЕРАПІЮ ДЛЯ ДІТЕЙ ВИЗНАЧЕНИХ КАТЕГОРІЙ

У НОВОМУ КАЛИНОВІ ОЛЬГА ХОРКО ПРОВЕЛА АРТ-ТЕРАПІЮ ДЛЯ ДІТЕЙ ВИЗНАЧЕНИХ КАТЕГОРІЙ

Новорічні свята – найчарівніша та найбажаніша пора року для дітей. І хоча за вікном морозна погода, прагнення дарувати дітям тепло не згасає. 4 грудня, в черговий раз, психолог Ольга Хорко Об’єднання Добровольців у Львівській області завітала в Новокалинівську територіальну громаду та провела арт-терапію для наших діточок визначених категорій.

22:50 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь