Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

Шановні працівники соціальної сфери Новокалинівської територіальної громади! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними.

00:12 05.11.2023

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОТЦЮ ДМИТРУ НАЗАРУ

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОТЦЮ ДМИТРУ НАЗАРУ

Всечесний отче Дмитре! Щиросердечно вітаю Вас з нагоди Вашого дня народження! Дякую Вам за молитву, за віддану і жертовну працю у Винограднику Господньому, за батьківський провід для вірних парафії.   Господь благословив Вас на важливий і складний шлях духовного служіння. Двері Вашого серця завжди відкриті для всіх, хто шукає підтримки, допомоги, наставлення, поради, молитви! Щиро бажаю Вам радості і миру у серці та в країні, твердості у вірі, ревності у любові, щедрих Божих Благословень.

00:10 05.11.2023

МАЙЖЕ  ТРИСТА  ПОСЛУГ  МОЖНА  ОТРИМАТИ  У  НОВОКАЛИНІВСЬКОМУ  ВІДДІЛІ  ЦНАП

МАЙЖЕ ТРИСТА ПОСЛУГ МОЖНА ОТРИМАТИ У НОВОКАЛИНІВСЬКОМУ ВІДДІЛІ ЦНАП

Сьогодні завдяки наявності ЦНАП  можна отримати безліч послуг централізовано в одному місці. З цього приводу запросила на  розмову начальницю відділу "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Новокалинівської міської ради Олену Качмар.

00:01 04.11.2023

ВІТАННЯ ОТЦЮ МИХАЙЛУ МАСЛИГАНУ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЙ ПЦУ СІЛ КАЛИНІВ ТА КОРНАЛОВИЧІ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАННЯ ОТЦЮ МИХАЙЛУ МАСЛИГАНУ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЙ ПЦУ СІЛ КАЛИНІВ ТА КОРНАЛОВИЧІ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Всечесний отче Михайле! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження. Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику  Христовому, щоб нести Божу науку Вашим парафіянам. Будьте щасливі Ви і Ваша родина. І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує Вам міцне  здоров’я, духовне зростання, тілесну кріпость і невичерпну допомогу в Ваших трудах та благих справах!

00:10 03.11.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ПИНЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ПИНЯНИ

Всечесний Отче Іване! Дорогі парафіяни села Пиняни! Щиро вітаю Вас із Храмовим Святом – Днем пам’яті Святих Чудотворців-Безсрібників Косьми та Дем'яна! В цей день християни щорічно вшановують пам’ять цих Святих, які мали надзвичайний дар – зцілювали рани душевні та тілесні за допомогою молитов. Особливу шану мали через те, що не брали плати за свою роботу, за що і були прозвані безсрібниками.  Лікували усіх, особливу увагу приділяли бідним.

00:05 01.11.2023

ІНФОРМАЦІЮ ПРО СУБСИДІЮ НА ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД МОЖНА БУДЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ НА ПОРТАЛІ ФОНДУ У ЛИСТОПАДІ

ІНФОРМАЦІЮ ПРО СУБСИДІЮ НА ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД МОЖНА БУДЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ НА ПОРТАЛІ ФОНДУ У ЛИСТОПАДІ

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня. При цьому, послугу з опалення житлового приміщення у жовтні буде розраховано на 16 днів (з 16 по 31 жовтня) незалежно від кількості днів, протягом яких ця послуга фактично надаватиметься. Переглянути всю інформацію щодо нарахованої субсидії можна буде в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) в розділі “Моя субсидія”. Інформація про нараховану субсидію за жовтень з’явиться в особистому кабінеті субсидіанта в листопаді.

14:50 31.10.2023

ДОПОМОГА ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “CHILDFUND”

ДОПОМОГА ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “CHILDFUND”

Благодійний фонд “ChildFund” надає цільову допомогу у вигляді ваучерів (сертифікат на купівлю продуктів харчування у мережі магазинів “Рукавичка”), яка направлена на покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через безпечні укриття, забезпечення продовольчими та непродовольчими товарами і психосоціальну підтримку. Просимо вас уважно ознайомитися з критеріями відбору осіб для надання допомоги. Якщо ви відповідаєте цим критеріям, то просимо заповнити аплікаційну форму за посиланням нижче.

16:34 30.10.2023

ЩОДО ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ НА ПРОЖИВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

ЩОДО ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ НА ПРОЖИВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

Виплата допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, яка була призначена до 1 серпня 2023 року, продовжується автоматично на один шестимісячний період. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 року №709 “Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб”, якою затверджена нова редакція Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2023 року №332 (зі змінами):

09:41 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь