A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

У зв’язку з воєнним станом – особлива увага до об’єктів критичної інфраструктури, а саме до підприємств, що надають послуги з тепло- та водопостачання. 04 травня 2023 року відбулося чергове засідання сесії Новокалинівської міської ради, на якій депутати проголосували за виділення коштів на капітальний ремонт водогрійного котла КВГ-7,56 в котельні Новокалинівського виробничого управління житлово-комунального господарства. На сьогоднішній день тривають ремонтні роботи.

14:03 05.09.2023

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ ЗА НОВОЮЛІАНСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ ЗА НОВОЮЛІАНСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ

Враховуючи перехід з 01.09.2023 року на новоюліанський календар, Церква прийняла рішення про перенесення дати святкування величного християнського свята Святого рівноапостольного великого князя Володимира, яке відзначатимуть 15 липня. З огляду на традицію щорічного святкування у день величного християнського свята Святого рівноапостольного великого князя Володимира Дня міста Новий Калинів відзначатиметься 15 липня. З цього приводу депутати міської ради прийняли рішення сесії №4188 від 07.08.2023 року та затвердили дату відзначення Дня міста Новий Калинів – 15 липня.

17:16 03.09.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

Щиро вітаю педагогів, батьків, школярів, студентів із Днем знань та початком навчального року! Першого вересня усі дороги ведуть до школи, розпочинається новий навчальний рік, який принесе нові успіхи, нові звершення. Особливим він стане для першокласників, які відкриватимуть для себе світ нових знань та яскравих вражень, а також для випускників, котрим доведеться обирати шлях у доросле життя. Адже від усвідомлення громадянської позиції, патріотизму, знань, розуміння свого місця у житті залежатиме майбутнє вільної і незалежної Української держави. Наші маленькі українці! Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом, а життєвий шлях буде цікавим та повним успіхів у добрих справах!

08:50 01.09.2023

НОВОКАЛИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ З ТАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

НОВОКАЛИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ З ТАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у навчаннях до національного спротиву з тактичної підготовки, які відбудуться 31 серпня 2023 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Народного дому м. Новий Калинів. Під час навчання ви зможете освоїти важливі тактичні навички, які необхідні для національного спротиву. Це чудова можливість покращити свої знання та вміння незалежно від рівня підготовки.

16:05 30.08.2023

ЩАСЛИВІ ПОСМІШКИ ДІТЕЙ!

ЩАСЛИВІ ПОСМІШКИ ДІТЕЙ!

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

10:46 30.08.2023

ВШАНУВАННЯ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

ВШАНУВАННЯ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

29 серпня Україна вшановує пам'ять захисників, які загинули у боротьбі за незалежність. Впродовж багатьох століть українці доводили, що є єдиною та потужною силою, яка здатна відстоювати свою честь та боронити країну від агресора. Нині, як і нашим предкам, нам знову доводиться відстоювати своє право жити в суверенній та незалежній країні. На жаль, зі зброєю в руках! Наші нескорені та мужні захисники боронять територіальну цілісність країни. Не менш самовіддана боротьба патріотів за мир і поза межами фронту. Недоспані ночі, втрачене здоров’я та навіть життя. Тисячі життів!  І все заради єдиної мети - жити в мирній, спокійній та процвітаючій Україні!

11:13 29.08.2023

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У ХРАМІ КОСМИ І ДАМ’ЯНА СЕЛА ПИНЯНИ

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У ХРАМІ КОСМИ І ДАМ’ЯНА СЕЛА ПИНЯНИ

24 серпня 2023 року в храмі Косми і Дам’яна с. Пиняни після святої літургії і панахиди за померлими Героями України, відбувся святковий концерт, присвячений 32-їй річниці Незалежності України: «Мати Україно - ти одна у нас». Усією парафіяльною громадою ми просили у Господа миру Україні. У своїх піснях учасники заходу звернулися до Всемогутнього Бога, як до Справедливого судді, щоб Він розглянув нашу біль і воздав по справедливості нашим ворогам! Просимо прощення за свої гріхи і зцілення душевних ран українського народу…Віримо, що Бог чує наші благання і ця безжалісна війна скоро закінчиться, а наша Україна розцвіте, як весною пахучі сади!

10:24 29.08.2023

СВЯТО НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У СЕЛІ БАБИНА

СВЯТО НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У СЕЛІ БАБИНА

Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних Сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність. До 32-їй річниці Незалежності по всій нашій країні відбулися урочистості з нагоди свята.  Не стало виключенням і село Бабина. З нагоди Дня Незалежності України, вже традиційно біля фігури Богородиці, відбувся святковий концерт "Україна - мій дім". Розпочався захід одразу після Божественної літургії. Участь у заході брали працівники культури, церковний хор та молодь села.

12:24 28.08.2023

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У СМТ. ДУБЛЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У СМТ. ДУБЛЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

День Незалежності України сьогодні має особливо символічний вибір. Україна переживає агресію ворога і в такий час наша держава є незалежною, вільною. Вона такою є, була і буде. 24 серпня в Дублянах відбувся захід з нагоди Дня Незалежності України. Свято розпочалось із Молебня за Незалежність України. У ньому брали участь настоятелі місцевих храмів. Далі відбувся святковий концерт, під час якого діти виконували патріотичні вірші, а також звучали пісні у виконанні працівників дитячої установи та культури. До заходу долучились працівники Дублянського ЗДО «Ранок», а саме прозвучала пісня «Гей, соколи!» у виконанні  художнього керівника Народного дому смт. Дубляни І Володимира Білика та музичного керівника Дублянського ЗДО «Ранок» Романа Старуха та пісня «Ми - Україна» у виконанні директорки Дублянського ЗДО «Ранок» Марії Дуневич та виховательки Ірини Городиської. З вітальним словом до односельчан звернулась староста Оксана Шабелько.

12:18 28.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь