A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ARTARMOR. ДІТИ-UA: ДО 8 СЕРПНЯ МОЖНА ПОДАТИ ЗАЯВКУ ТА ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ХУДОЖНІХ РОБІТ

ARTARMOR. ДІТИ-UA: ДО 8 СЕРПНЯ МОЖНА ПОДАТИ ЗАЯВКУ ТА ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ХУДОЖНІХ РОБІТ

8 липня 2023 року стартував всеукраїнський конкурс художніх робіт ArtArmor Діти-UA. Тема художніх робіт – “Героям Слава”. Це ще одне нагадуванням світу про жертви серед українських дітей, які були вбиті та скалічені на війні, а також про хлопців та дівчат, які були викрадені та примусово вивезені з України. Конкурс має на меті виключно творчі і загальнокультурні цілі, серед яких підтримка і сприяння самореалізації вмотивованих та активних дітей, які відкриті до продуктивної комунікації.

20:16 25.07.2023

ЯКІ ВИДИ ТИМЧАСОВИХ РОБІТ ПРОПОНУЮТЬ БЕЗРОБІТНИМ НА ЛЬВІВЩИНІ

ЯКІ ВИДИ ТИМЧАСОВИХ РОБІТ ПРОПОНУЮТЬ БЕЗРОБІТНИМ НА ЛЬВІВЩИНІ

У січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні. Львівська обласна служба зайнятості активно спрямовує зусилля на організацію громадських, суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру, щоби безробітні хоч якийсь період були залучені до трудової діяльності та розширили можливість знайти роботу на постійній основі, а територіальні громади могли вирішити нагальні питання життєдіяльності. Завдяки цьому у січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні.

19:59 25.07.2023

ВІТАННЯ ОТЦЮ ТАРАСУ БУНЮ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ УГКЦ СМТ. ДУБЛЯНИ, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАННЯ ОТЦЮ ТАРАСУ БУНЮ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ УГКЦ СМТ. ДУБЛЯНИ, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Всечесний отче Тарасе! Щиросердечно вітаю Вас з нагоди Вашого Дня народження! Нехай береже Ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний Вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай Ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай Ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай Ваше життя буде схожим на райський сад, де немає місця образам, сваркам і розчаруванням! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у свою свідомість похмурі думки!

09:27 25.07.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесний Отче Михайле! Шановні парафіяни УПЦ смт. Дубляни! Щиро вітаю Вас із Храмовим Святом Святої Рівноапостольної Великої Княгині Ольги! Велику київську княгиню називаємо рівноапостольною, бо вона трудами подібна до самих Христових апостолів. Ольга не лише сама прийняла Християнство, а й принесла благу звістку про Спасителя на наші, тоді ще язичницькі землі. Вона зводила перші храми і проповідувала християнське вчення. Саме вона навернула у віру багатьох людей на Русі, виховала у християнських цінностях онука – князя Володимира, який ставши правителем охрестив всю державу.

09:30 24.07.2023

В УКРАЇНІ ЗІБРАЛИ СПИСКИ ОСВІТЯН ПРИЧЕТНИХ ДО ПРИМУСОВОГО НАСАДЖЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПАГАНДИ.

В УКРАЇНІ ЗІБРАЛИ СПИСКИ ОСВІТЯН ПРИЧЕТНИХ ДО ПРИМУСОВОГО НАСАДЖЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПАГАНДИ.

Зроблено це для того, щоб їх імена стали відомі усім, щоб вони не уникнули покарання за свої злочини перед українським народом. “Також звертаємось до всіх свідомих громадян для сприяння у виявленні колаборантів та окупантів”, – йдеться у заклику до усіх небайдужих українців. Центр перепідготовки педагогів об’єднав навколо себе громадських активістів, волонтерів та патріотів України, яким болить за Україну. Нагадаємо, раніше міністр освіти і науки України повідомляв про те, що українській владі відомі прізвища майже всіх педагогів, які пішли на співпрацю з ворогом. Кожен колаборант відповідатиме перед законом. Додамо, росіяни намагаються знищити український народ, нашу самобутніcть та позбавити нас права на самостійний розвиток. Частиною проголошеного російського геноциду є освітній геноцид, який здійснюється російською федерацією на всій території України, особливо – на тимчасово окупованих територіях, а подекуди навіть за кордоном, пише Освітній омбудсмен України.

09:18 24.07.2023

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ПОРТАЛ МІСЦЕВОЇ СТАТИСТИКИ ЛЬВІВЩИНИ!

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ПОРТАЛ МІСЦЕВОЇ СТАТИСТИКИ ЛЬВІВЩИНИ!

Управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації розпочало бета-тестування Порталу місцевої статистики Львівщини – Портал місцевої статистики Львівщини. Портал – публічна онлайн-платформа, де представлені основні показники життєдіяльності Львівської області. Джерелом даних для побудови показників є інформація у формі наборів відкритих даних на Місцевому порталі відкритих даних Львівщини (https://data.loda.gov.ua/), яку публікують структурні підрозділи облдержадміністрації та територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади у Львівській області: ДСНС, Нацполіція, Пенсійний фонд, ДПС, Центр зайнятості, Головне управління статистики та ін.

23:38 17.07.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА

Шановні бухгалтери! Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Свято тих, хто пов'язаний із бухгалтерською, фінансовою та економісною діяльністю, професія найбільш точних і прагматичних людей в цьому світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу міську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки Новокалинівської територіальної громади та держави загалом. Впевнений, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої Новокалинівської територіальної громади.

14:46 16.07.2023

ЗМІНИ У ПОРЯДКУ ПРИЗНАЧЕННЯ ВИПЛАТ ДЛЯ ВПО: ВИПЛАТИ НА ПРОЖИВАННЯ ДЛЯ ВПО ПРОДОВЖИЛИ ЩЕ НА ШІСТЬ МІСЯЦІВ

ЗМІНИ У ПОРЯДКУ ПРИЗНАЧЕННЯ ВИПЛАТ ДЛЯ ВПО: ВИПЛАТИ НА ПРОЖИВАННЯ ДЛЯ ВПО ПРОДОВЖИЛИ ЩЕ НА ШІСТЬ МІСЯЦІВ

11 липня Уряд прийняв постанову “Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб”, яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО. Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. При цьому, це – одна з найбільших за розміром фінансування з державного бюджету програм. На поточний рік на неї передбачили в держбюджеті 57 млрд. грн. Наразі відбувається фінансування виплат для понад 2,6 млн. осіб.

13:14 13.07.2023

ТРИВАЄ РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ У СЕЛІ ПИНЯНИ

ТРИВАЄ РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ У СЕЛІ ПИНЯНИ

Триває ремонт центральної автомобільної дороги у селі Пиняни Новокалинівської територіальної громади. На даній ділянці продовжуються роботи з влаштування бетонного покриття. Слід зазначити, що це не простий ямковий ремонт, а буде ще шар асфальту. Ремонт цієї дороги розпочався 6 липня 2023 року. Нагадаємо, що 26 червня 2023 року відбулося чергове засідання сесії Новокалинівської міської ради, на якій депутати проголосували за виділення коштів на ремонт дороги в селі Пиняни.

21:38 12.07.2023

АНАСТАСІЯ ФУКАНЧИК  З МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ - ВІЦЕЧЕМПІОНКА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ

АНАСТАСІЯ ФУКАНЧИК З МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ - ВІЦЕЧЕМПІОНКА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ

07-09 липня 2023 року у місті Стрий відбувся турнір з пляжного волейболу серед дівчат, який зібрав понад тридцять команд із усіх куточків України. Анастасія Фуканчик, жителька міста Новий Калинів, на даний час виступає у складі волейбольної команди міста Самбір. Справжньою кульмінацією став вирішальний сет півфінального матчу між командами Самбора та Хмельницької області. Коли вже усі думали, що матч буде програно, наші землячки проявили неймовірну силу волі та жагу до перемоги, здобувши перемогу з рахунком 15-13! Анастасія Фуканчик та її подруга по команді Вікторія Сушко здобули перемогу  під керівництвом тренера Володимира Павелко. В подальших планах у волейболісток провести турніри ще у місті Самбір, прийняти участь у західноукраїнських змаганнях, тим самим готуючись до Чемпіонату України серед дітей, який пройде наприкінці літа.

09:25 12.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь