A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

23:26 06.07.2023

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ В СЕЛІ ПИНЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ В СЕЛІ ПИНЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

06 липня 2023 року в селі Пиняни Новокалинівської територіальної громади розпочався ремонт дороги за кошти Новокалинівської міської ради. Це результат спільної роботи всього депутатського корпусу. То ж велика подяка обранцям Новокалинівської територіальної громади, адже завдяки вам можемо покращувати рівень життя нашої громади! Слід зазначити, що це не простий ямковий ремонт, а фрезерування асфальтового покриття та встановлення шару нового асфальту. І це тільки початок ремонту доріг у нашій громаді! Працюємо далі…

23:08 06.07.2023

ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНСЬКОГО БІЗНЕСУ

ПІДТРИМКА ВЕТЕРАНСЬКОГО БІЗНЕСУ

Український ветеранський фонд Мінветеранів запустив третю конкурсну програму з підтримки ветеранського бізнесу у 2023 році “#Варто: підтримка ветеранського бізнесу”. Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

11:32 06.07.2023

ЗАВЕРШИВСЯ РЕМОНТ ДОРОГИ В СЕЛІ КРУЖИКИ

ЗАВЕРШИВСЯ РЕМОНТ ДОРОГИ В СЕЛІ КРУЖИКИ

У селі Кружики Новокалинівської територіальної громади завершився ремонт дороги. Ремонт доріг – це добрий приклад праці депутатів місцевої влади у плані створення належних умов для комфортного проживання громади. То ж велика подяка обранцям Новокалинівської територіальної громади, адже це успішний крок у вирішенні найбільш актуальних проблем сільських мешканців!

10:23 06.07.2023

У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ОСЕРЕДКУ ПОЖЕЖІ ВІДРАЗУ ПОВІДОМТЕ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНУ СЛУЖБУ ПРО МІСЦЕ, МАСШТАБИ ТА ХАРАКТЕР ПОЖЕЖІ. НОМЕР ВИКЛИКУ – 101!

У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ОСЕРЕДКУ ПОЖЕЖІ ВІДРАЗУ ПОВІДОМТЕ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНУ СЛУЖБУ ПРО МІСЦЕ, МАСШТАБИ ТА ХАРАКТЕР ПОЖЕЖІ. НОМЕР ВИКЛИКУ – 101!

Із настанням сухої та жаркої погоди різко збільшується ймовірність виникнення пожеж в екосистемах. Як правило, причинами великих пожеж, що нищать зелені насадження та охоплюють значні площі торфовищ, стають необачність громадян при поводженні з вогнем, умисне спалення сухої трави, незагашені багаття в лісі та дитячі пустощі з вогнем. Їдкий дим від торфових пожеж поширюється з вітром на великі відстані, часом "душачи" цілі міста і села. Торфові пожежі призводять до прямої втрати торфу та болотної рослинності, та до величезних обсягів викидів CO2. При цьому зрозуміло, що торфовище у обводненому стані не може горіти. Натомість осушені торфовища при пожежі горять в усіх напрямках, можуть прогорати вглибину на кілька метрів, а згасити такі пожежі надзвичайно важко і це вимагає величезних кількостей води – для гасіння 1 м2 пожежі на торфовищі потрібно близько 1 т води. Для гасіння пожеж на торфовищах часто не вистачає води у місцевих водних об’єктах внаслідок їх обміління!  

09:07 06.07.2023

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ. ЩО ДОЗВОЛЕНО, А ЩО ЗАБОРОНЕНО?

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ. ЩО ДОЗВОЛЕНО, А ЩО ЗАБОРОНЕНО?

Під час воєнного стану забороняється безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі та розроблення такої документації.

15:17 05.07.2023

ТРИВАЄ РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ  ДОРОГИ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

ТРИВАЄ РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

У місті Новий Калинів триває ремонт автомобільної дороги від залізничної колії до с. Калинів. На даній ділянці продовжуються роботи з влаштування асфальтобетонного покриття. Ремонт цієї дороги розпочався 28 червня 2023 року. Це важливий автошлях для тисяч жителів Новокалинівської територіальної громади. Нагадаємо, що 26 червня 2023 року відбулося чергове засідання сесії Новокалинівської міської ради, на якій депутати проголосували за виділення коштів на ремонт дороги в Новому Калинові.

15:56 04.07.2023

У ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗАПРАЦЮВАЛА ПОСЛУГА “єМАЛЯТКО”

У ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗАПРАЦЮВАЛА ПОСЛУГА “єМАЛЯТКО”

Бажаєте зареєструвати народження дитини? Тоді Вам до нас у ЦНАП. Послуга “єМалятко” запрацювала у ЦНАПі Новокалинівської територіальної громади! Сьогодні, 1 липня 2023 року, в День державного реєстратора, отримали свідоцтва про народження дітей дві щасливі сім’ї. Запрошуємо батьків скористатися даною послугою у нашому ЦНАПі. Ми працюємо для Вас!

22:30 01.07.2023

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ У СЕЛІ КРУЖИКИ

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ У СЕЛІ КРУЖИКИ

Знову приємна новина для Новокалинівської територіальної громади. Розпочато ремонт дороги в селі КРУЖИКИ за кошти Новокалинівської міської ради. Це результат спільної роботи всього депутатського корпусу. То ж велика подяка обранцям Новокалинівської територіальної громади, адже завдяки вам можемо покращувати рівень життя нашої громади! І це тільки початок ремонту доріг у нашій громаді! Далі буде…

13:00 01.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь