A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ СЕЛА КОРНИЧІ ОТЦЮ ВОЛОДИМИРУ СИВАКУ

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ СЕЛА КОРНИЧІ ОТЦЮ ВОЛОДИМИРУ СИВАКУ

Всечесний отче Володимире! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження. Нехай новий рік Вашого життя буде сповнений нових милостей Божих, нових можливостей у розкритті Ваших пастирських дарувань та нових радостей у Вашому  житті!

11:01 05.05.2023

ОБЕРЕЖНО, ТОКСОПЛАЗМОЗ!

ОБЕРЕЖНО, ТОКСОПЛАЗМОЗ!

Токсоплазмоз – це інфекція, спричинена паразитами під назвою Toxoplasma gondii. Люди часто інфікуються недовареним м’ясом. Окрім того, інфікуватися можна від контакту з фекаліями тварин. Паразити здатні перейти до дитини під час вагітності.

16:50 03.05.2023

ДО УВАГИ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ ТА ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ!!!

ДО УВАГИ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ ТА ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ!!!

З метою уникнення конфліктних ситуацій, прохання з’явитися у Новокалинівську міську раду фізичних осіб: землекористувачів та землевласників у тому числі власників земельних паїв з паспортом, ідентифікаційним кодом, правовстановлюючими документами на земельні ділянки та правом власності на житловий будинок з метою звірки даних для нарахування земельного податку та мінімального податкового зобов’язання.   

16:18 03.05.2023

ПОВАЖНИЙ 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ СВЯТКУЄ ЖИТЕЛЬКА СЕЛА БЕРЕГИ ІРИНА УНЯТОВИЧ

ПОВАЖНИЙ 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ СВЯТКУЄ ЖИТЕЛЬКА СЕЛА БЕРЕГИ ІРИНА УНЯТОВИЧ

02 травня свій 100-річний ювілей зустрічає жителька с. Береги Новокалинівської територіальної громади Ірина Унятович. Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. Не дивлячись на трьохзначне число прожитих років, і досі дивує внутрішнім піднесенням та чудовою пам'яттю та світлим розумом. Завдяки цьому у день свого 100-річчя самотужки пішла до церкви помолитися за мир в Україні та подякувати Богу за життя.  Привітати довгожительку з Ювілеєм завітав очільник Новокалинівської міської  територіальної громади Богдан Юзвяк та староста села Леся Бурак. Новокалинівська міська територіальна громада висловлює найщиріші слова вітання для нашої довгожительки! Від усього серця бажаємо Божої опіки, благополуччя, злагоди, добробуту, родинного тепла і поваги, а також надалі залишатись в міцному духовному та фізичному стані і дочекатись святкування перемоги й миру. Щоб Ваша неабияка життєва мудрість і досвід збагачували всіх оточуючих та наповнювали жагою й любов'ю до життя майбутні покоління!

14:43 02.05.2023

КАТАСТРОФА, ЯКА ЗМІНИЛА ВСЕ! ГОДИНА ПАМ’ЯТІ ПРИСВЯЧЕНА 37-Й РІЧНИЦІ ТРАГЕДІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС "ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ" У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

КАТАСТРОФА, ЯКА ЗМІНИЛА ВСЕ! ГОДИНА ПАМ’ЯТІ ПРИСВЯЧЕНА 37-Й РІЧНИЦІ ТРАГЕДІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС "ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ" У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

Сьогодні в м. Новий Калинів біля Меморіального комплексу ліквідаторам Чорнобильської катастрофи та учасникам миротворчих місій відбулася година пам’яті присвячена 37-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС "Дзвони Чорнобиля". Настоятель храму ПЦУ св. рівноапостольного кн. Володимира о. Ярослав Фабіровський  відправив панахиду. “В пам‘яті українського народу це день – чорнобильського лиха, болю, суму і забути це, і викреслити із нашої пам’яті – неможливо. Чорнобильська трагедія вічно ятритиме серце українського народу. Ми ніколи не забудемо тих, хто ціною власного життя врятував світ від ядерної загрози. Сьогодні ж українці знову стали на заваді ядерній катастрофі. З початком вторгнення російські окупанти захопили ЧАЕС, поставивши у небезпеку увесь світ.” – зазначив у виступі отець Ярослав. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих ліквідаторів ЧАЕС, а також усіх захисників і захисниць полеглих під час виконання бойових завдань, а також мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

14:37 26.04.2023

ЧОРНОБИЛЬ… МИ ПАМ’ЯТАЄМО…

ЧОРНОБИЛЬ… МИ ПАМ’ЯТАЄМО…

Ту мирну весняну українську ніч на берегах Прип’яті люди ніколи не забудуть. Вона була, як зараз усім здається, найтихішою і найтеплішою. І не сповіщала про біду. Навпаки всім жителям містечка атомників ще звечора, під вихідний, жадалося отримати від природи хорошу погоду. Проте в ту саму ніч з 25 на 26 квітня відлік часу став уже не мирним, а бойовим і аварійним. Відлік пішов на хвилини і секунди. О першій годині 23 хвилини 40 секунд, коли всі спали безтурботним сном, над четвертим реактором Чорнобильської атомної станції несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву.

09:33 26.04.2023

ВЕЛИКОДНІ ГАЇВКИ ТА БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК БІЛЯ ХРАМУ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

ВЕЛИКОДНІ ГАЇВКИ ТА БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК БІЛЯ ХРАМУ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

Пасхальне свято – радість всім: і дітям, і дорослим. Виявом великої радості Воскресіння з давніх-давен в усій Україні були гаївки. Ці веселі забави приносять багато радості та посмішок.

15:20 24.04.2023

04.05.2023 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 16-ї СЕСІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

04.05.2023 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 16-ї СЕСІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відповідно до розпорядження міського голови від 24.04.2023 року №260 “Про скликання 16-ї сесії VІІІ-го скликання Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області” пленарне засідання 16-ї сесії Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області відбудеться 04.05.2023 року о 16.00 год. в залі Народного дому (м. Новий Калинів, пл. Авіації,1а).

11:44 24.04.2023

ІНФОРМАЦІЯ  ЩОДО  ВКЛЮЧЕННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ДО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВКЛЮЧЕННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ДО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА

Відділ контролю в сфері насінництва,  розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області нагадує, що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, що мають наміри виробляти насіння і садивний матеріал у 2023 році з метою подальшої реалізації, повинні подати заяви щодо їх включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, при умові додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин.

10:00 21.04.2023

БЕЗКОШТОВНА РЕНТГЕН ДІАГНОСТИКА В НОВОМУ КАЛИНОВІ!!! ЯКЩО ВИ НЕ ЙДЕТЕ НА РЕНТГЕН, ТО РЕНТГЕН ЇДЕ ДО ВАС!

БЕЗКОШТОВНА РЕНТГЕН ДІАГНОСТИКА В НОВОМУ КАЛИНОВІ!!! ЯКЩО ВИ НЕ ЙДЕТЕ НА РЕНТГЕН, ТО РЕНТГЕН ЇДЕ ДО ВАС!

КНП Новокалинівський МЦПМСД інформує, що з 24 квітня по 6 травня 2023 року на території Новокалинівської територіальної громади буде працювати РЕНТГЕНМОБІЛЬ! Це сучасний, пересувний рентгенкабінет, обладнаний цифровою технікою нового покоління, що дає можливість виконувати обстеження з мінімальною дозою опромінення. Даний кабінет є підрозділом КНП “Центр легеневого здоров’я” м. Львова. Всі отримані зображення будуть опрацьовані та інтерпретовані командою обласних спеціалістів і в короткий термін пацієнти отримають результати.

14:37 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь