A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!

28 червня розпочався ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Відбуваються ігри у гірській місцевості на Сколівщині, на базі комунального закладу Львівської обласної ради дитячої туристичної бази “Карпати”. Новокалинівську територіальну громаду на іграх представляє команда ліцеїстів м. Новий Калинів рій «Ім. гетьмана Петра Сагайдачного». Керівники рою: Сергій Сопрунов, Мирослава Федірко. Бажаємо юним «джурам» продемонструвати свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

11:28 29.06.2023

РОЗПОЧАВСЯ РЕМОНТ ДОРОГИ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

РОЗПОЧАВСЯ РЕМОНТ ДОРОГИ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

28 червня 2023 року у місті Новий Калинів розпочався ремонт дороги від залізничної колії до с. Калинів. Слід зазначити, що це не простий ямковий ремонт, а фрезерування асфальтового покриття та встановлення шару нового асфальту. Нагадаємо, що 26 червня 2023 року відбулося чергове засідання сесії Новокалинівської міської ради, на якій депутати проголосували за виділення коштів на ремонт дороги в Новому Калинові. Це результат спільної роботи всього депутатського корпусу. То ж велика подяка обранцям Новокалинівської територіальної громади, адже завдяки вам можемо покращувати рівень життя нашої громади! І це тільки початок ремонту доріг у нашій громаді! Далі буде…

16:54 28.06.2023

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 26 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили: у ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.

09:36 28.06.2023

В БОЮ ЗА УКРАЇНУ ЗАГИНУВ ГЕРОЙ НАШОЇ ГРОМАДИ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

В БОЮ ЗА УКРАЇНУ ЗАГИНУВ ГЕРОЙ НАШОЇ ГРОМАДИ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Новокалинівська територіальна громада сьогодні знову у скорботі… Щоразу, коли надходять чорні новини із фронту, важко підібрати слова, щоб підтримати родину, в яку увірвалось горе, щоб передати біль, який принесла війна. Боляче, що йдуть найкращі… І ще один вірний син нашої громади навіки залишився на полі бою. Війна з російськими окупантами забрала життя Децика Романа Романовича, жителя с. Бабина, який загинув 19.06.2023 року під час ведення бойових дій в Краматорському районі Донецької області. Вірний військовій присязі та українському народу, Роман Романович мужньо виконував свій військовий обов’язок та загинув за вільне і мирне майбутнє України.

21:20 23.06.2023

ВИПУСКНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВРУЧИЛИ СВІДОЦТВА ПРО ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ВИПУСКНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВРУЧИЛИ СВІДОЦТВА ПРО ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Вже стало доброю традицією на головній площі м. Новий Калинів проводити урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Сьогодні, 22 червня 2023 року, відбулась церемонія вручення свідоцтв учням 11 класів Новокалинівського ліцею. У 2022/2023 навчальному році базову освіту здобули 117 учнів, з них 14 – отримали свідоцтва з відзнакою. Повну загальну середню освіту здобули 70 одинадцятикласників та отримали свій документ-путівку в доросле життя. Із них, як результат наполегливої праці, міцних знань, високого інтелекту та сили волі – 2 випускників нашої громади отримали золоті медалі “За високі досягнення у навчанні” та 2 – срібні медалі “За досягнення у навчанні”. Церемонію нагородження провів голова Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла КОВТАЛЮК.

17:00 22.06.2023

ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГЛАМЕНТУ ЛІФТІВ І КОМПОНЕНТІВ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЛІФТІВ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГЛАМЕНТУ ЛІФТІВ І КОМПОНЕНТІВ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЛІФТІВ

Введення в обіг і експлуатацію, надання на ринку Ліфти, на які поширюється дія цього Технічного регламенту, можуть бути введені в обіг і експлуатацію за умови їх відповідності вимогам цього Технічного регламенту, належного монтажу, технічного обслуговування та використання за призначенням. Компоненти безпеки для ліфтів, на які поширюється дія цього Технічного регламенту, можуть бути надані на ринку та введені в експлуатацію за умови відповідності вимогам цього Технічного регламенту та належного вмонтування, технічного обслуговування та використання за призначенням.

15:27 22.06.2023

НАДАННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ

НАДАННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ

Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» в особі виконавчого директора Данила Сорокового надала допомогу для допомоги сім'ям у складних життєвих обставинах, малозабезпеченим та внутрішньо переміщеним особам, у яких у складі сім'ї є новонароджені діти та, які проживають на території нашої громади надано допомогу, а саме підгузки для немовляток.

17:09 21.06.2023

БАТЬКО – ВИХОВАТЕЛЬ, ЗАХИСНИК І ДРУГ. ДЕНЬ БАТЬКА У с. БІРЧИЦІ

БАТЬКО – ВИХОВАТЕЛЬ, ЗАХИСНИК І ДРУГ. ДЕНЬ БАТЬКА У с. БІРЧИЦІ

Щороку у третю неділю червня у світі відзначають День батька. Другий рік поспіль цей день в Україні є особливим, бо через війну багато дітей розлучені зі своїми батьками. Батько для кожного з нас – це вихователь, захисник, вчитель і друг, якому ми завдячуємо базовими вміннями, життєвими принципами та цінностями. На допомогу люблячого батька діти можуть розраховувати завжди, незалежно від того, скільки їм років, а теплі згадки про цю найріднішу людину залишаються з нами на все життя і дарують підтримку в найтяжчі часи.

17:17 20.06.2023

ТАТО – ЗАХИСНИК СВОЄЇ СІМ’Ї ТА СВОЄЇ КРАЇНИ

ТАТО – ЗАХИСНИК СВОЄЇ СІМ’Ї ТА СВОЄЇ КРАЇНИ

День батька в Україні відзначають кожної третьої неділі червня. 2023 року дата святкування Дня батька випала на 18 червня. Цього дня прийнято вітати своїх татусів із Днем батька та вкотре нагадати їм про свою любов до них, приділяти особливу увагу своїм батькам і проводити з ними якнайбільше часу, звичайно ж, якщо є така можливість. Діти цього дня намагаються показати, яку любов вони відчувають до своїх татусів, роблять для них листівки, або щось своїми руками. Під час війни багато хто переглянув свої цінності в житті та зрозумів, що добробут кожної родини окремо веде до здорової нації загалом. Важливо цінувати своїх найрідніших та знати, як стійко пройти всі випробування долі. У нас зараз усі чоловіки Герої, тому що кожен воює на своєму фронті. Батько, який не знаходиться в зоні бойових дій, але забезпечує логістику, гуманітарну допомогу, теж Герой.

10:35 20.06.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

В третю неділю червня  в Україні відзначають День батька! Це порівняно молоде свято, але дуже важливе, бо показує зрілість держави і слідування непорушним і фундаментальним поняттям людської природи нашого буття. У житті кожного з нас батько відіграє  важливу роль,  оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив і значення для дитини протягом її життя. Бути батьком – це велика відповідальність, чоловік – це опора усієї сім’ї, годувальник і гарант сімейної безпеки – на його широких плечах тримається добробут рідних і близьких. А ще бути батьком –  велика честь, щастя і радість!

00:41 18.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь