A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРЕОБРАЗИВСЯ ТИ НА ГОРІ, ХРИСТЕ БОЖЕ…

ПРЕОБРАЗИВСЯ ТИ НА ГОРІ, ХРИСТЕ БОЖЕ…

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. У народі це свято ще прийнято називати Другим Спасом або Яблучним Спасом. В храмі св. кн. Володимира ПЦУ м. Новий Калинів відбулося святкове богослужіння, яке очолив настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів військовий священик, капелан о. Ярослав ФАБІРОВСЬКИЙ. Отець Ярослав звернувся із проповіддю до парафіян. У ній він розповів про духовну сутність свята, чим для нас є Преображення Господнє. “Свято Преображення Господнього повертає нас до цієї знаменної історії на горі Фавор, яку описує євангеліст Матвій. Апостоли побачили не тільки стародавніх пророків, які жили за довгі століття і навіть тисячоліття до Спасителя, але й Господа, оточеного світлом. Те, що сталося на Фаворі, дає нам уявлення про те, що таке Божа благодать”, – сказав священик. “Преображення має бути не просто спогадом і лише святом для нас, а нагадуванням про власне перетворення душі. Воно може бути лише за допомогою Божественної благодаті”, – наголосив настоятель. Отець Ярослав зазначив, що Людина завжди бажала бачити Бога. Це прагнення Бога закладено в людській природі… Слухаючи та живучи Словом Бога живого, ми вже тут на землі у якийсь спосіб живемо Царством Божим.

21:54 19.08.2023

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЇ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЇ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

“Преобразився Ти на горі, Христе Боже, показавши ученикам Твоїм славу Твою, скільки їм можна було. Нехай засяє і нам грішним світло Твоє присносущне. Молитвами Богородиці, Світлодавче, слава Тобі”.

17:50 19.08.2023

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ ПЦУ СЕЛА БАБИНА ОТЦЮ ВОЛОДИМИРУ ПРИПІН

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ ПЦУ СЕЛА БАБИНА ОТЦЮ ВОЛОДИМИРУ ПРИПІН

Всечесний отче Володимире! Прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження. Нехай новий рік Вашого життя буде сповнений нових милостей Божих, нових можливостей у розкритті Ваших пастирських дарувань та нових радостей у Вашому  житті! Від щирого серця бажаю щоб Господь Бог ніколи не переставав зміцнювати Вашу віру в Нього та надихати у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених Вами, множилися! Міцного Вам здоров’я, Божої милості, злагоди, добра та миру. Будьте щасливі і нехай Божа милість береже Вас і Вашу родину, небо над вами буде блакитним, а ангел-хоронитель Вас ніколи не покидає!

00:15 19.08.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ ТА СЕЛА КОВИНИЧІ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ ТА СЕЛА КОВИНИЧІ

Всечесні Отче Тарасе та Отче Романе, дорогі парафіяни міста Новий Калинів та села Ковиничі Новокалинівської територіальної громади! Щиро вітаю Вас із храмовим празником Преображення Господнього! Це велике християнське свято, присвячене події явлення Божественної величі та слави Ісуса Христа на горі Фавор.Ця велична подія нагадує нам, що кожен християнин має прагнути до власного преображення, осяяння світлом подібно до Христа, адже людина створена за образом і подобою Божою. Також в Україні це свято Великого Спаса – свято земних благодатних плодів та  хліба, свято нового урожаю! Бажаю, щоб Бог усіх Вас тримав в Своїй опіці, всіх Вас охороняв від зла і дарував Вам мир і спокій у ваших серцях. Щиро просимо у Бога берегти наших воїнів, допомогти їм вигнати ворогів з української землі, повернути мир.

00:01 19.08.2023

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!!!

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!!!

Департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації планує провести другу «Школу Учасника закупівель» для представників бізнесу Львівщини. Програма «Школа Учасника закупівель» включатиме теоретичний та практичний курс знань: як підбирати тендери для участі, як правильно читати тендерну документацію, як бездоганно готувати тендерну пропозицію, як розробити свою тактику для перемоги. Своїм досвідом поділяться представники Prozorro Market, електронних майданчиків, практикуючі юристи.

11:10 18.08.2023

ЗАСТОСУВАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (ЗАКОН №3219)

ЗАСТОСУВАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (ЗАКОН №3219)

Самбірська ДПІ повідомляє, що документом, який регламентує порядок розрахункових операцій є Закон України від 6.07.1995р. № 265 «Про  застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Законом встановлено обов’язковість застосування суб'єктами господарювання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій  ще із 01 січня 2022 року. Виняток становлять ФОПи І групи спрощеної системи оподаткування та  ФОПи, які приймають оплату виключно банківськими переказами на реквізити IBAN, E-banking. Також мають право не використовувати РРО/ПРРО ФОПи ІІ - ІV груп, які здійснюють торгівлю у селі  за таких умов:

10:58 17.08.2023

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПОЛЯ

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПОЛЯ

15 серпня 2023 року керівник фермерського господарства та депутат Новокалинівської міської ради Самбірського району Іван Кільган провів «День поля» на 40-гектарному масиві посівів озимої пшениці.  Цим Днем поля Іван Кільган хотів показати народу, що Україна має свого господаря, він гарантія того, що у людей був і завжди буде хліб на столі, достаток у державі. Тож не варто переживати, аби лише мир, перемога над історичним ворогом – московією. Все ж запорукою високих і стабільних врожаїв є чітке дотримання повного циклу агротехнологічного процесу. Захід у польових умовах  відбувся у форматі демонстрації фермером власної новітньої зернозбиральної техніки та передових агротехнологій. Сюди завітали представники  компаній-партнерів як виробники мінеральних добрив, реалізатори засобів захисту рослин і продуктивних сортів насіння. Вони презентували свої послуги та продукцію через виставлені зразки та поліграфічні видання.

10:04 17.08.2023

ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ, ЯКІ ОТРИМАЛИ ПОРАНЕННЯ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ, ОРГАНІЗОВУЮТЬ НАВЧАННЯ РОБІТНИЧИМ ПРОФЕСІЯМ: ЯК ДОЛУЧИТИСЯ

ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ, ЯКІ ОТРИМАЛИ ПОРАНЕННЯ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ, ОРГАНІЗОВУЮТЬ НАВЧАННЯ РОБІТНИЧИМ ПРОФЕСІЯМ: ЯК ДОЛУЧИТИСЯ

У межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, особи з інвалідністю, чи пораненнями отриманими внаслідок війни, мають можливість здобути робітничі професії у закладах професійної освіти Львівщини  із подальшим працевлаштуванням на підприємствах  області.

16:09 16.08.2023

ОСОБЛИВОСТІ ВІДНОВЛЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ПОРУШЕННЯ ВИМОГ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАСТОСУВАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ У СФЕРІ ТОРГІВЛІ, ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ПОСЛУГ»

ОСОБЛИВОСТІ ВІДНОВЛЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ПОРУШЕННЯ ВИМОГ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАСТОСУВАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ У СФЕРІ ТОРГІВЛІ, ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ПОСЛУГ»

У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) інформуємо про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265).

10:43 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь