Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ З ГАЛУЗІ ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ З ГАЛУЗІ ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

Минулого тижня в Новокалинівській територіальній громаді відбулися важливі заняття для працівників міської ради з підготовки до національного спротиву в галузі тактичної медицини. Провідником цього навчання був Антон Галячук, який обіймає посаду начальника медичного пункту у батальйоні охорони. Під час цих занять учасники мали можливість отримати важливі знання та практичні навички з надання першої медичної допомоги в умовах, коли стандартні медичні служби можуть бути недоступними. Антон Ігорович інструктував учасників щодо того, як надавати допомогу постраждалим у складних умовах, акцентуючи на стратегіях та методах, що використовуються для рятування життів в екстремальних ситуаціях.

16:35 27.11.2023

ОСОБЛИВОСТІ ЗАПОВНЕННЯ РЕКВІЗИТІВ ПЛАТІЖНОЇ ІНСТРУКЦІЇ «ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ», «КОД ПЛАТНИКА» ТА «КОД ФАКТИЧНОГО ПЛАТНИКА»

ОСОБЛИВОСТІ ЗАПОВНЕННЯ РЕКВІЗИТІВ ПЛАТІЖНОЇ ІНСТРУКЦІЇ «ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ», «КОД ПЛАТНИКА» ТА «КОД ФАКТИЧНОГО ПЛАТНИКА»

Самбірська ДПІ нагадує, що перелік обов’язкових реквізитів платіжної інструкції, які заповнюються платниками, визначено Інструкцією про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 29.07.2022 № 163, та Порядком заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 (далі – Порядок № 148).

14:16 27.11.2023

КОЛИ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ РОБОТА ПРРО БЕЗ ОТРИМАННЯ ФІСКАЛЬНИХ НОМЕРІВ, СФОРМОВАНИХ ФІСКАЛЬНИМ СЕРВЕРОМ КОНТРОЛЮЮЧОГО ОРГАНУ?

КОЛИ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ РОБОТА ПРРО БЕЗ ОТРИМАННЯ ФІСКАЛЬНИХ НОМЕРІВ, СФОРМОВАНИХ ФІСКАЛЬНИМ СЕРВЕРОМ КОНТРОЛЮЮЧОГО ОРГАНУ?

Самбірська ДПІ звертає увагу, що Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», крім змін до Податкового кодексу України, вніс зміни до Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265). Зокрема, з 01 серпня 2023 року відновилась дія абзацу сьомого статті 5 Закону № 265, згідно з яким використання програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) у період відсутності зв’язку між програмним реєстратором розрахункових операцій та фіскальним сервером контролюючого органу без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу, забороняється.

14:14 27.11.2023

ПАМ’ЯТАЙ ПРО ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ…ПІДТРИМУЙ ТИХ, ХТО БОРЕТЬСЯ ЗА УКРАЇНУ

ПАМ’ЯТАЙ ПРО ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ…ПІДТРИМУЙ ТИХ, ХТО БОРЕТЬСЯ ЗА УКРАЇНУ

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. Цьогоріч ця дата припадає на 25 листопада. ХХ столітті українці пережили їх тричі. Важко повірити, що таке могло бути в Україні, яка в усі часи славилася щедрими врожаями. І ось раптово зник хліб, люди залишились без зернини… Голод.... Це страшне слово повертає нас у далекі 1932-1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів синів і доньок України. Цього року вшанування пам’яті жертв сталінського режиму відбувається під час повномасштабної війни росії проти України. Знову проти українців росіяни застосовують геноцидні практики. Адже росія в цій війні переслідує ту саму мету, що й під час Голодомору – знищити українську ідентичність і націю. Трагічні події сьогоднішнього дня наочно показують нам всім, що дуже важлива жива пам'ять всіх жертв.

08:00 25.11.2023

МІНРЕГІОН ПОВІДОМЛЯЄ

МІНРЕГІОН ПОВІДОМЛЯЄ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Російськими військовими системно обстрілюються об’єкти енергетичної інфраструктури. У разі виникнення екстреної ситуації подача опалення та електрики в будинки може бути повністю припинена. Щоб вижити в такій ситуації, рекомендуємо вам наступне: 

11:44 21.11.2023

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

21 листопада Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу. 10 років тому на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Запровадження Дня Гідності та Свободи на державному рівні є свідченням визнання важливості цих цінностей як наріжних для українського суспільства.

09:18 21.11.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА БЕРЕГИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА БЕРЕГИ

Всечесний отче Василю, дорогі парафіяни с. Береги! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом – Введення в храм Пресвятої Богородиці. Це свято є одним з 12 найбільших свят церковного року, поряд з такими святами як Благовіщення, Різдво Христове і Воскресіння Христове. Воно пригадує нам ту подію, коли, згідно з Переданням, батьки Богородиці – праведні Йоаким і Анна – привели трирічну донечку Марію до Єрусалимського храму. Пресвята Матір Божа, присвятила своє життя Господу, благословивши цим все людство. В особі Діви Марії нам пощастило отримати люблячу Покровительку і Заступницю – промінь надії для людства, який сповістив прихід великого світла для світу – Ісуса Христа. Божа Матір постійно молиться за нас і ми віримо, що Вона й сьогодні разом із нами предстоїть і молиться Богу. Завжди, коли ми прибуваємо у Божий храм, щоби скласти Пресвятій Богородиці найсердечніші та найчистіші молитви, ми віримо, що вони за молитвами Пречистої Богородиці доходять до небес і дають нам необхідну допомогу на подальші труди та подвиги у цьому земному житті. Помолимося й нині, щоби Пресвята Богородиця допомогла нам достойно нести свій хрест та дала силу й допомогу звершувати своє спасіння.

09:00 21.11.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ПРАЦІВНИКАМ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ПРАЦІВНИКАМ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, і не випадково на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства. Шановні працівники сільського господарства Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята – Дня працівника сільського господарства! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять Вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаю Вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, перемоги нам усім, мирного неба, невичерпної енергії, професійної удачі! Буде у нас хліб – буде і село. А буде село – буде й Україна!

08:26 19.11.2023

ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ РРО ТА/АБО ПРРО ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ ЗА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА НИХ ВИКЛЮЧНО ЗА ДОПОМОГОЮ БАНКІВСЬКИХ СИСТЕМ ДИСТАНЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА/АБО СЕРВІСІВ ПЕРЕКАЗУ КОШТІВ

ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ РРО ТА/АБО ПРРО ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ ЗА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА НИХ ВИКЛЮЧНО ЗА ДОПОМОГОЮ БАНКІВСЬКИХ СИСТЕМ ДИСТАНЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА/АБО СЕРВІСІВ ПЕРЕКАЗУ КОШТІВ

Самбірська ДПІ продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке. 

13:53 17.11.2023

ВІТАННЯ ОТЦЮ МИХАЙЛУ ТЕРЛЕЦЬКОМУ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЙ УПЦ КП С. МАЛА БІЛИНА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАННЯ ОТЦЮ МИХАЙЛУ ТЕРЛЕЦЬКОМУ, НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЙ УПЦ КП С. МАЛА БІЛИНА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Всечесний отче Михайле! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження. Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику  Христовому, щоб нести Божу науку Вашим парафіянам. Будьте щасливі Ви і Ваша родина. І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує Вам міцне  здоров’я, духовне зростання, тілесну кріпость і невичерпну допомогу в Ваших трудах та благих справах!

00:05 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь