A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 533

Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

В умовах повномасштабного вторгнення росії у нашу країну українське військо відродилося, пройшовши шляхами випробувань, зміцніло, здобуло безцінний досвід у запеклих боях.

Шановні військовослужбовці та ветерани від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, щедрої долі, затишку в родинах, довгоочікуваного миру, сили й наснаги в усіх ваших справах, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбутнє!

Бажаємо Вам і надалі зразкового виконання обов’язків по зміцненню обороноздатності України, високих Вам злетів і м’яких посадок, радості і добра, здійснення усіх найзаповітніших мрій і сподівань, завзяття, наснаги у відповідальній, але почесній службі на благо народу України!

Від всього серця зичимо миру та спoкoю Вам, дoрoгі захисники нашої держави, подальших успіхів у вдoскoналенні бoйoвoї майстерності, добра та достатку. Ваша мужність та сила духу здатні пoдoлати будь-які перешкоди. 
Хай Господь Бог допомагає Вам та Вашим родинам, щастя та Божої милості всім Вам! 

Велика подяка та вічна шана всім нашим героям, які боронили нашу рідну країну, не шкодуючи власного здоров’я та віддали своє життя за нашу волю й незалежність. Герої не вмирають! Вони живуть вічно у наших серцях та у нашій пам'яті.

Слава Україні!

З повагою і найкращими побажаннями до Вас

очільник Новокалинівської міської ради

Богдан Юзвяк    

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь