Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕРЖГЕОКАДАСТР ПОВІДОМИВ ПРО ІНДЕКСАЦІЮ НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ЗА 2023 РІК

ДЕРЖГЕОКАДАСТР ПОВІДОМИВ ПРО ІНДЕКСАЦІЮ НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ЗА 2023 РІК

За даними Державної служби статистики України значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік становить 105.1%. Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель застосовується кумулятивно залежно від дати проведення нормативної грошової оцінки земель (пункт 289.2 статті 289 Податкового кодексу України). Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель у розрізі років становить:

14:02 15.01.2024

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ В 2023 РОЦІ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ В 2023 РОЦІ

З 07.05.2021 року відповідно до Меморандуму про співпрацю сторін в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади”, який було укладено між ГУНП у Львівській області та Новокалинівською територіальною громадою. Проект “Поліцейський офіцер громади” – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Офіцер поліції постійно знаходиться поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацює із жителями.

15:10 11.01.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

Всечесний Отче Василію! Дорога громадо села Зарайське! Щиро вітаю Вас із храмовим празником – святом Собору Івана Хрестителя! Саме цей Святий не тільки проповідував прихід месії, а був удостоєний великої місії – зустріти і охрестити самого Ісуса Христа. Нехай це величне свято принесе добпро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов'ю, щедрістю та надією на краще майбутнє.

08:35 07.01.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесний Отче Тарасе! Дорогі парафіяни смт. Дубляни! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом. Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

00:05 06.01.2024

ПРИВІТАННЯ ІЗ СВЯТОМ СВЯТОГО БОГОЯВЛЕННЯ ГОСПОДНЬОГО ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

ПРИВІТАННЯ ІЗ СВЯТОМ СВЯТОГО БОГОЯВЛЕННЯ ГОСПОДНЬОГО ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

Шановні жителі Новокалинівської міської територіальної громади! Від щирого серця вітаю Вас зі святом Хрещення Господнього! Свято Водохреща для українського народу – це джерело світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в добро. Це не просто християнська традиція, релігійне свято, а й велике таїнство, Боже таїнство і Божа благодать, яка наповнює змістом життя людей, благословляє на добрі, гарні вчинки, допомагає людям відкрити своє серце для любові. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією.

18:00 05.01.2024

ПРАВИЛА КУПАННЯ НА ВОДОХРЕЩА

ПРАВИЛА КУПАННЯ НА ВОДОХРЕЩА

06 січня українці святкують Водохреща. Цим святом завершується новорічно-різдвяний цикл, який поєднує у собі як народні, так і церковні обряди. Для багатьох цей день асоціюється з купанням у водоймах. Церква не забороняє пірнати у крижану воду під час святкування Водохреща, однак наголошує, що пірнання не є українською традицією, а також не є церковним обрядом, який “змиває” гріхи.

17:00 04.01.2024

«єРОБОТА» – 2023: У РОЗВИТОК БІЗНЕСУ БУДЕ ІНВЕСТОВАНО 356 МЛН ГРН

«єРОБОТА» – 2023: У РОЗВИТОК БІЗНЕСУ БУДЕ ІНВЕСТОВАНО 356 МЛН ГРН

В останні дні 2023 року завершився розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники проєкту «єРобота» у період з 23 жовтня до 19 листопада (з урахуванням доопрацьованих заяв, що надійшли у попередні періоди). Відповідно до ухвалених рішень кошти на загальну суму 66,5 млн грн надійдуть 277 учасникам урядової ініціативи, бізнес-плани котрих розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості. Серед грантоотримувачів – 218 приватних підприємців із досвідом ведення бізнесу, 23 – юридичні особи та 36 початківців, котрі тільки будуть започатковувати власну справу. Як результат, в області буде додатково створено 595 робочих місць у таких сферах економіки як роздрібна торгівля, діяльність ресторанів і надання послуг мобільного харчування, переробна промисловість та ін.

16:45 04.01.2024

ПРИКОРДОННИКИ НАГАДУЮТЬ ПРО ЗМІНИ ДО ПРИКОРДОННОГО РЕЖИМУ

ПРИКОРДОННИКИ НАГАДУЮТЬ ПРО ЗМІНИ ДО ПРИКОРДОННОГО РЕЖИМУ

Уряд України постановою № 1292 від 7 грудня вніс зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим». Змінами передбачено, що громадяни України, іноземці та особи без громадянства мають право в’їжджати у контрольований прикордонний район, перебувати, проживати або пересуватися в його межах на підставі документів, що посвідчують їх особу. Крім того, зміни передбачають обмеження у вільному в'їзді, перебуванні, проживанні, провадженні робіт й пересуванні осіб у прикордонній смузі. Зазначимо, що це ділянка місцевості завширшки 5 кілометрів від лінії державного кордону. Обмеження полягають в отриманні дозволу від 7 прикордонного Карпатського загону особами, які планують здійснювати в’їзд, перебувати, проживати та проводити роботи у прикордонній смузі в межах Львівської області. Механізм отримання дозволу передбачений прийнятими Урядом змінами.

14:38 03.01.2024

СІЮ, СІЮ, ПОСІВАЮ! З НОВИМ РОКОМ ВАС ВІТАЮ!

СІЮ, СІЮ, ПОСІВАЮ! З НОВИМ РОКОМ ВАС ВІТАЮ!

Посівання - обряд в перший день Нового року, який збігається з християнським святом Василія Великого. На Василя, окрім служби в церкві, традиційно зранку ходили посівати, обсіваючи зерном оселі родичів, сусідів, знайомих. Ми підримуємо і шануємо наші українські традиції.

22:37 02.01.2024

У НОВОМУ КАЛИНОВІ ВІДБУЛАСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «РІЗДВЯНІ ПТАШКИ» ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

У НОВОМУ КАЛИНОВІ ВІДБУЛАСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «РІЗДВЯНІ ПТАШКИ» ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дитячий вертеп парафії УГКЦ Преображення Господнього м. Новий Калинів та святого архистратига Михаїла с. Калинів дієво підтримали духовно-патріотичну акцію «Різдвяні пташки», яка відбулася 31 грудня у Народному Домі м. Новий Калинів. Мета акції полягає у тому, щоб обʼєднати найбільшу кількість вертепів і коляд навколо збору коштів і закупівлі дронів для 80-ї ОДШБ Збройних Сил України. Отець Тарас Яворський привітав присутніх у залі з Різдвом Христовим та наголосив, що ми маємо можливість святкувати сьогодні, колядувати та вітати одне одного завдяки нашим Збройним Силам України, які захищають нас від лютого ворога. І наше завдання в тилу – молитися за них та всіма силами допомагати їм. Тому ми приєдналися до цієї Всеукраїнської акції. З вітальним словом виступала на заході секретар міської ради Ярослава Каркач, яка привітала гостей заходу та побажала у своєму виступі швидкої ПЕРЕМОГИ. Але, щоб її здобути, потрібно підтримувати наших воїнів, адже вони зазнають великих труднощів та ризикують своїм життям для захисту нашої країни.

09:25 02.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь