A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ – У ФОКУСІ УВАГИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ

ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ – У ФОКУСІ УВАГИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ

Самбірська ДПІ звертає увагу, що оформлення трудових відносин роботодавцями з найманими працівниками – це забезпечення соціальних гарантій громадян та надходжень до бюджету. Нагадуємо, що відповідно до норм Податкового кодексу України фактичною вважається перевірка, що здійснюється за місцем фактичного провадження платником податків діяльності, розташування господарських або інших об'єктів права власності такого платника. 

14:07 05.04.2024

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ПИТАНЬ ПРАЦІ ПОВІДОМЛЯЄ

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ПИТАНЬ ПРАЦІ ПОВІДОМЛЯЄ

Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці з метою підвищення рівня обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), суб’єктів господарювання, що вводять в обіг та/або надають на ринку нехарчову продукцію, яка віднесена до сфери відповідальності Держпраці повідомляє про те, що Кабінет Міністрів України постановою № 261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13.03.2022 № 303 і від 03.05.2022 № 550» ухвалив рішення про відновлення позапланових заходів державного ринкового нагляду щодо усіх видів продукції, а також планових та позапланових перевірок нехарчової продукції у трьох пріоритетних напрямках Угоди АСАА (Угоди про оцінку відповідності та прийняття промислової продукції), що включають електромагнітну сумісність, низьковольтне електричне обладнання  та безпеку машин і механізмів.

12:34 05.04.2024

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ПОСЛУГИ ПАТРОНАТУ НАД ДИТИНОЮ

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ПОСЛУГИ ПАТРОНАТУ НАД ДИТИНОЮ

Сьогодні з жителями с. Гординя, вчителями та батьками Гординянської гімназії  спеціалістом I категорії служби у справах дітей Новокалинівської міської ради Марією Вдов'як було проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо запровадження патронату над дитиною. Метою заходу було проведення  інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо послуги патронату над дитиною та пошук кандидатів у патронатні вихователі.

17:02 03.04.2024

ОФЛАЙН-ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

ОФЛАЙН-ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

18 квітня о 10:00 відбудеться офлайн-тренінг для власників та керівників малих та середніх підприємств переробної промисловості Львівської області з питань подання заявок на державні гранти «Новий рівень» (до 8 млн. грн). Проєкт реалізується за підтримки Міністерства економіки та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Завдяки тренінгу учасники будуть мати можливість:

08:49 03.04.2024

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ Замовник: Виконавчий комітет Новокалинівської міської  ради Самбірського району Львівської області. Назва документа державного планування: Детальний план території на частину території Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області (за межами населеного пункту с. Бабина), з метою обґрунтування зміни категорії земельних ділянок:

17:10 02.04.2024

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Самбірське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  у  Львівській  області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300 були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 (далі Порядок).

12:05 02.04.2024

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 2021-2025 РОКИ

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 2021-2025 РОКИ

Програмою передбачено новий напрям – підтримка волонтерських організацій та виробничих підприємств Львівської області з метою виробництва та закупівлі товарів для забезпечення потреб Сил оборони. Допомога здійснюється шляхом надання безповоротної фінансової допомоги підприємствам на виробництво товарів для потреб ЗСУ або правоохоронних органів, що беруть участь у виконанні завдань з оборони держави, у розмірі 50% від загальної суми вироблених товарів.

14:05 31.03.2024

ТРИВАЄ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧИХ ЕСЕ ТА МАЛЮНКІВ “Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ”

ТРИВАЄ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧИХ ЕСЕ ТА МАЛЮНКІВ “Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ”

Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, за підтримки міністерств і відомств, у березні-червні 2024 року проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків “Я маю право на життя”.

13:07 31.03.2024

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ХРИСТИЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ ІЗ СВЯТОМ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ХРИСТИЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ ІЗ СВЯТОМ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

31 березня 2024 року віряни західного обряду зустрічають благу звістку про Воскресіння Христове. Приємно, що в нашій Україні кожен має право на свободу світогляду і віросповідання, тож сьогодні ми розділяємо із Вами радість важливої релігійної події – Воскресіння Ісуса Христа. Усіх християн західного обряду щиро вітаю із світлим святом Воскресіння Господнього! У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни і є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

01:05 31.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь