A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

МИРНОГО ДИТИНСТВА! З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2023 09:52
Кількість переглядів: 328

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. День захисту дітей - світле свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радістю, теплом перших літніх днів. Цього дня в усіх країнах, де його відзначають, лунає радісний дитячий сміх, відбуваються святкові заходи для дітей. Але в Україні, на жаль, цьогоріч це свято, як і дитинство мільйонів українських дітей, обпалене війною. Постійні обстріли населених пунктів, руйнування будинків, вимушена евакуація, поранення, каліцтва – це все випало на долю наших дітей через повномасштабне вторгнення російської федерації. Тисячі дітей втратили батьків та рідних, є зниклі безвісти, примусово вивезені на територію рф. Країною-агресором порушуються права дитини, визначені в Конвенції ООН, - право на життя, право бути із сім’єю, право на здоров’я, освіту, на розвиток особистості, а також право на турботу і захист.

Цей день – насамперед нагадування нам, що на сьогодні одне з головних завдань влади, суспільства, всіх дорослих, причетних до сфери дитинства, та безумовно батьків – зробити все, щоб діти в цей період почувалися під надійним захистом, і після перемоги зростали здоровими, освіченими та щасливими людьми, гідними громадянами нашої великої держави! Давайте ж докладемо всіх зусиль, щоб діти, які відчули на собі жахіття війни, незважаючи ні на що, малі теплі спогади про своє дитинство.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Нехай наші діти якомога довше залишаються безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим.

Любі дітки - ваше завдання на сьогодні продовжувати навчатись, здобувати нові знання, вивчати нашу історію, любити і пишатися Україною. Ці знання у майбутньому вам обов’язково знадобляться для розвитку і відновлення нашої держави! Впевнені, вже найближчим часом ми всі разом відбудуємо Україну, зробимо її ще сильнішою, могутнішою та щасливою!

Ми бажаємо Вам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме Ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство!

Ми сильні, ми переможемо! Все буде Україна!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь