A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА САМБІРСЬКОЇ ДПІ ГУ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ МИХАЙЛА БІЛОГО З ФОП НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА САМБІРСЬКОЇ ДПІ ГУ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ МИХАЙЛА БІЛОГО З ФОП НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

18 лютого 2022 року у актовому залі Народного дому м. Новий Калинів начальник Самбірської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Михайло БІЛИЙ, спеціаліст з програмного забезпечення Артем БУЙВОЛ та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Новокалинівської міської ради Ігор ЛЕГУЦЬКИЙ провели зустріч з ФОП 2-3 групи Новокалинівської територіальної громади щодо застосування ними РРО або ПРРО З 01.01.2022 року, а також роз’яснення щодо окремих категорій ФОП 2-3 групи, які звільняються від застосування РРО/ПРРО. Учасники заходу мали можливість поставити свої запитання та отримали на них змістовні відповіді.

16:51 18.02.2022

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄДНАННЯ В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄДНАННЯ В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

16 лютого 2022 року у Новокалинівській територіальній громаді відбулося урочисте підняття Державного Прапора України, оскільки саме цей день оголошений Днем єднання. О 10 годині учасники заходу виконали Державний Гімн України. Право підняти Державний Прапор України надали військовослужбовцям А 3913. Голова Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк зауважив про важливість цього свята, яке гуртує нас, українців, а в єдності ми зможемо побороти російських пропагандистів і показати, що разом ми сильні та нас не здолати.

16:45 16.02.2022

У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ВІДЗНАЧИЛИ 33-ю РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ВІДЗНАЧИЛИ 33-ю РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Будь-яка війна – це катастрофа для людства. Вона нехтує найбільшою цінністю на землі – людським життям. 15 лютого 1989 року для багатьох став днем, коли закінчився рахунок втрат наших солдатів, військовослужбовців. Важкий, сумний підсумок. Багато матерів і батьків не дочекалися своїх синів, котрі не сказали – “Мамо, я живий…”. Правда про Афганську війну… Вона різна. Нерідко хвороблива і гірка. 31 рік що пройшов, об’єднав колишніх бійців-інтернаціоналістів у одну родину, де біль одного віддається болем в інших, а радість стає загальним почуттям. Вона вимагала великих матеріальних і людських жертв, під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. Нікого з нас не можуть залишити байдужим страшні цифри: кожний четвертий із майже 600 тисяч військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані, – наші співвітчизники, і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану, – також наш співвітчизник. За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинули понад 15 тисяч солдатів, Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих. Зараз в Україні – понад 150 тисяч ветеранів афганської війни, з них близько восьми тисяч мають поранення, понад 6 тисяч є інвалідами. У період афганської війни (1979-1989 роках) у Новому Калинові дислокувались три авіаційних полки. Найбільший тягар виніс 340-й окремий вертолітний полк, що мав на озброєнні транспортно-десантну машину Мі-8. Новий Калинів справедливо називають містом героїв. Трьом воїнам-інтернаціоналістам, які свого часу проходили тут службу та проживали, полковнику Віталію Павлову, підполковнику Олександру Райляну і старшому лейтенанту Костянтину Павлюкову присвоєно звання Героя Радянського Союзу. Кавалерами бойових орденів стали 114 авіаторів, 423 нагороджені  медалями “За відвагу” і “За бойові заслуги”.

16:26 15.02.2022

НАЙВИЩОЮ НАГОРОДОЮ ДЛЯ ТИХ, ХТО ВЦІЛІВ, Є ЖИТТЯ, А ДЛЯ ЗАГИБЛИХ – ПАМ’ЯТЬ…

НАЙВИЩОЮ НАГОРОДОЮ ДЛЯ ТИХ, ХТО ВЦІЛІВ, Є ЖИТТЯ, А ДЛЯ ЗАГИБЛИХ – ПАМ’ЯТЬ…

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-тя річниця виведення радянських військ з Афганістану. В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них! Плин часу не затьмарив спогадів про афганську війну, пам’ять продовжує нагадувати про ті жахливі часи. Сьогодні ваш безцінний бойовий досвід потрібний для підготовки наступних поколінь миротворців, адже наша держава і надалі продовжує виконувати свою благородну місію і вносить значний вклад у забезпечення миру та добросусідських відносин між країнами світу.

00:14 15.02.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА ТА СЕЛА КОВИНИЧІ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА ТА СЕЛА КОВИНИЧІ

Всечесні  Отче Ярославе та Отче Романе! Дорогі парафіяни села Велика Білина та села Ковиничі! Щиро вітаю Вас із храмовим празником  Стрітення Господнього! Одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. У цей день ми вшановуємо визначну подію, коли маленького Ісуса Христа вперше принесли до Божого Храму на 40-й день після народження для  посвяти Богові. Там його зустріли праведні Симеон та Анна. Це Свято прославляє Богоявлення на землі, звеличує Ісуса Христа та віддає честь Пречистій Діві Марії, як Богоматері.

00:03 15.02.2022

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше, як чергова потужна хвиля гібридної війни. Служба безпеки у межах своєї компетенції постійно аналізує різні сценарії розвитку подій – є чіткий план дій на кожен із них. Разом із керівництвом держави, представниками виконавчої та законодавчої влади, іншими правоохоронними та безпековими органами влади ми готові реагувати на ситуацію не тільки тоді, коли виникне така необхідність, а заздалегідь. І вже робимо це.

14:07 14.02.2022

САМБІРСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

САМБІРСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

  Самбірська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що з 01.01.2022 набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи - підприємці, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, а саме - платники єдиного податку II - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі - ПРРО) для здійснення розрахункових операцій.

10:19 14.02.2022

#СБУ ВИКРИЛА НА ЛЬВІВЩИНІ ПОСАДОВЦЯ НА ПРИВЛАСНЕННІ 1,5 МЛН.ГРН. ПІД ЧАС РЕКОНСТРУКЦІЇ МОСТА

#СБУ ВИКРИЛА НА ЛЬВІВЩИНІ ПОСАДОВЦЯ НА ПРИВЛАСНЕННІ 1,5 МЛН.ГРН. ПІД ЧАС РЕКОНСТРУКЦІЇ МОСТА

#СБУ ВИКРИЛА НА ЛЬВІВЩИНІ ПОСАДОВЦЯ НА ПРИВЛАСНЕННІ 1,5 МЛН.ГРН. ПІД ЧАС РЕКОНСТРУКЦІЇ МОСТА. У ході виконання комплексних заходів щодо протидії системним загрозам управлінню державою, Служба безпеки України викрила керівника одного з львівських підприємств. Зловмисник незаконно заволодів 1.5 млн.грн., виділених на реконструкцію підвісного моста у Червонограді.

20:28 10.02.2022

ЩОДО ІНФОРМУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ПРО ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ

ЩОДО ІНФОРМУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ПРО ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації розпочато реалізацію заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки, що затверджена рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 № 57 (зі змінами).

16:20 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь