A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ СВЯТИТЕЛЯ ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО ТА СТАРИМ НОВИМ РОКОМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ СВЯТИТЕЛЯ ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО ТА СТАРИМ НОВИМ РОКОМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Сердечно вітаю Вас із днем вшанування пам'яті Святителя Василія Великого та Старим Новим роком! Від щирого серця бажаю Вам у Новому році особливого, чарівного настрою, щоб підходити до кожного почину з натхненням, силами і енергією. Нехай за будь-яким поворотом долі на Вас чекають прекрасні події, які принесуть Вам достаток, благополуччя, впевненість у завтрашньому дні. Міцного здоров’я і великого людського щастя! А також, вітаю з Днем Ангела Василів, Василин, Васильовичів та Василівних! Бажаю, щоб Ангел завжди Вас оберігав і допомагав в усіх справах та починаннях, висвітлював життєвий шлях і при потребі прикривав своїм крилом.

22:31 13.01.2022

ЩЕДРУВАЛЬНИКИ ЗАВІТАЛИ ДО НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ЩЕДРУВАЛЬНИКИ ЗАВІТАЛИ ДО НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

14 січня в Україні відзначають Старий Новий рік і день св. Василія Великого, який традиційно є одним з улюблених свят українців. Підтримуючи добру традицію, 13 січня 2022 року до міського голови Богдана Юзвяка завітали щедрувальники Новокалинівської мистецької школи під керівництвом Галини Баковської та працівники відділу культури територіальної громади. Пісні, щедрівки, теплі слова вітань з Новорічними та Різдвяними святами, побажання  здоров’я, достатку та щасливого нового року лунали для всіх присутніх.

21:00 13.01.2022

В МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ПРОЙШЛА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ “КолядуюТаРятую”

В МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ПРОЙШЛА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ “КолядуюТаРятую”

Сьогодні, 8 січня 2022 року, в день Собору Пресвятої Богородиці, на площі біля міської ради Недільна парафіяльна школа храму св. кн. Володимира ПЦУ м. Новий Калинів разом із настоятелем о. Ярославом Фабіровським (Yaroslav Fabirovskyy) провели різдвяно-благодійний виступ-флешмоб #колядуютарятую на підтримку онкохворих діточок разом з Благодійним фондом “Людина починається з добра” (Благодійний фонд "Людина починається з добра"). На заході був присутній міський голова Богдан Юзвяк.

21:19 08.01.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА МІСТКОВИЧІ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА МІСТКОВИЧІ

Всечесні Отці Романе та Михайле! Дорогі парафіяни села Містковичі! 8 січня віруючі ПЦУ с. Містковичі та УГКЦ с. Містковичі відзначають храмове свято. Щиро та сердечно вітаю Вас з храмовим святом Собор Пресвятої Богородиці! У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації всіх планів. Нехай незгасне світло віри і високе покровительство Пресвятої Богородиці буде завжди із вами та вашими родинами.

00:07 08.01.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з величним, світлим та радісним святом Різдвом Христовим! Святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє. Адже скільки б не було в нашому календарі свят, а народження Христа завжди буде особливим. З ним ми пов’язуємо наші надії та сподівання на краще життя, здійснення задумів і мрій, очікуємо дива…

01:52 06.01.2022

ПРОБНЕ ЗНО-2022

ПРОБНЕ ЗНО-2022

Сьогодні, 5 січня, в Україні стартує реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Триватиме вона до 22 січня. Зареєструватися на пробне ЗНО може кожен охочий (за бажанням) на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Жителі Львівщини для цього мають скористатися порталом ЛРЦОЯО http://lv.testportal.gov.ua

01:38 06.01.2022

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Починаючи з 2001 року в Україні проводиться широка інформаційна кампанія «16 днів проти насильства». В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик «Ми - проти насильства» (хронометражем 2 хв.10с.). Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення листом від 24.11.2021 № 16/648 зазначено, що даний відеоролик має ознаки соціальної реклами.

10:12 05.01.2022

УЧНІ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ПРИВІТАЛИ МІСЬКОГО ГОЛОВУ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ

УЧНІ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ПРИВІТАЛИ МІСЬКОГО ГОЛОВУ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ

Ось незабаром настане одне з найбільших релігійних свят – Різдво Христове, яке ми зустрічаємо веселими колядками. Весела коляд та різдвяні віншування звучали у Новокалинівській міській раді. Вже стало традицією, що у Новокалинівську міську раду кожного року з віншуваннями та колядою прибувають у гості діти. Сьогодні завітали учні Новокалинівського опорного закладу разом із директором освітнього закладу Ганною Струс. Різдвяні привітання, а також колядки у виконанні учнів лунали голосно та весело під музичний супровід вчителя музичного мистецтва Андрія Бойка. Після віншування очільник громади Богдан Юзвяк подякував колядникам та побажав їм здоров’я й Божого благословення і, як годиться, обдарував солодкими гостинцями.

19:08 04.01.2022

ЯКІ ЗМІНИ ЧЕКАЮТЬ НА УКРАЇНЦІВ В 2022 РОЦІ

ЯКІ ЗМІНИ ЧЕКАЮТЬ НА УКРАЇНЦІВ В 2022 РОЦІ

У 2022 році на українців чекає низка змін, зокрема, у сфері соціальних виплат, охорони здоров’я та ведення бізнесу. Наприклад, одразу з 1 січня для ФОПів стане обов’язковим використання касових апаратів. Які ще зміни чекають на українців у 2022 році.

19:27 02.01.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З НОВИМ 2022 РОКОМ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З НОВИМ 2022 РОКОМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком! Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість створити всі умови для подальшого розвитку. З надією на краще, з вірою в завтрашній день ми проводжаємо в історію 2021 рік! Для кожної людини Новий рік – це завжди оновлення, приплив нових сил і надія на краще.

21:33 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь