A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ПРАЦІВНИКАМ  СІЛЬСЬКОГО  ГОСПОДАРСТВА  НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ПРАЦІВНИКАМ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, і не випадково на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства. Шановні працівники сільського господарства Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята – Дня працівника сільського господарства! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять Вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаю Вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі! Буде у нас хліб – буде і село. А буде село – буде й Україна!

01:37 21.11.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КАЛИНІВ ТА СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КАЛИНІВ ТА СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесні Отці! Дорогі парафіяни села Калинів та смт. Дубляни! З нагоди Храмового  празника Святого Архистратига Михаїла вітаю всіх парафіян та гостей парафій з цим світлим днем. Нехай це свято принесе світло до Ваших родин, затишок та Господню благодать і наповнить ваші серця  світлими почуттями. Нехай святий Архистратиг Михаїл, усі Ангели і Архангели, Херувими та Серафими підтримують Вас і Ваші родини у  праведних ділах та утверджують у нашому житті Дух добра і справедливості. Хай передзвін церковних дзвонів озветься у Ваших серцях вірою, надією та любов’ю, а щира молитва об’єднує всіх Нас і додасть мудрості  та наснаги на довгі роки.

00:05 21.11.2021

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ МАЛА БІЛИНА-ОЗЕРНЕ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ МАЛА БІЛИНА-ОЗЕРНЕ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Одна з елементарних ознак якісного життя – це нормальні дороги. У кожному населеному пункті територіальної громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду. 18 листопада 2021 року розпочато поточний-середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С141403 Мала Білина-Озерне Самбірського району Львівської області на км 0+000-5+700. Заплановано відремонтувати 6 кілометрів дороги.Станом на сьогодні підрядник проводить підготовчі роботи та фрезерує зношене асфальтобетонне покриття. В межах проєкту дорожники відфрезерують старе покриття, влаштують нову основу та двошарове асфальтобетонне покриття. У населених пунктах буде прокладений тротуар протяжністю близько 420 м та буде виконаний повний комплекс заходів щодо безпеки дорожнього руху. Цього року планується провести ремонтні роботи у вирівнюючому шарі цієї автомобільної дороги близько 2 кілометрів. Загальна вартість будівельних робіт становить 33 млн. грн. Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ “ШЛЯХОВИК-Т”.

22:58 19.11.2021

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ СЕЛА МАЙНИЧ ОТЦЮ СВЯТОСЛАВУ МАЛИЧКОВИЧУ

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЇ СЕЛА МАЙНИЧ ОТЦЮ СВЯТОСЛАВУ МАЛИЧКОВИЧУ

Всечесний отче Святославе! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Дня Вашого народження. Нехай новий рік Вашого життя буде сповнений нових милостей Божих, нових можливостей у розкритті Ваших пастирських дарувань та нових радостей у Вашому  житті! Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику  Христовому, щоб нести Божу науку вашим парафіянам.

00:52 15.11.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ПИНЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ПИНЯНИ

Всечесний Отче Іване! Дорогі парафіяни села Пиняни! Щиро вітаю Вас із Храмовим Святом – Днем пам’яті Святих Чудотворців-Безсрібників Косьми та Дем'яна! В цей день християни щорічно вшановують пам’ять цих Святих, які мали надзвичайний дар – зцілювали рани душевні та тілесні за допомогою молитов. Особливу шану мали через те, що не брали плати за свою роботу, за що і були прозвані безсрібниками.  Лікували усіх, особливу увагу приділяли бідним.

00:21 14.11.2021

НОВОКАЛИНІВСЬКЕ ВУЖКГ ІНФОРМУЄ

НОВОКАЛИНІВСЬКЕ ВУЖКГ ІНФОРМУЄ

Новокалинівське ВУЖКГ інформує про те, що Самбірським комунальним підприємством «Об’єднане» з 01.11.2021 року збільшено вартість захоронення побутових відходів з 500 грн. за 1 т. до 800 грн за 1 т. з ПДВ, тому ми зробили коригування тарифів на вивезення твердих побутових відходів.

12:39 12.11.2021

КНИЖКОВІ ВИСТАВКИ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

КНИЖКОВІ ВИСТАВКИ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

Дев’ятого листопада, ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови. День, коли у нас є нагода вклонитися Слову в його красі та виразності, влучності та розмаїтті. Мова, душа нації, як величний Дніпро, увібрала крапельки, струмочки, потічки слів, приказок, думок, текстів, живого спілкування. Державність мови є універсальною формою об’єднання людей в одне ціле, в одну націю, це важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку держави. 

12:13 12.11.2021

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ ПРО СЕО ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ГОСПОДАРСЬКОГО ДВОРУ В С. КОРНИЧІ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ ПРО СЕО ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ГОСПОДАРСЬКОГО ДВОРУ В С. КОРНИЧІ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ

Новокалинівська міська рада повідомлення про початок громадського обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планової діяльності.

10:57 12.11.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ІЗ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ІЗ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Шановні працівники культури! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі. Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну та нашу Новокалинівську територіальну громаду, примножуєте успіхи і досягнення. 

00:17 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь