A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2023 13:27
Кількість переглядів: 346

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України! День Соборності України – це свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України. Ті історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

Бачимо, що й тепер, під час повномасштабної російсько-української війни, коли сусід-агресор намагається знову розділити, пошматувати українську землю, наші незламні борці, якщо потрібно, то й ціною власної крові, роблять усе можливе, щоб кордони нашої Батьківщини стали знову непорушними. Дякуємо усім воїнам ЗСУ, які нині мужньо боронять рідну Батьківщину, і, проявляючи максимальну стійкість, витримують жорсткі штурми окупантів. Це надзвичайно важко, та завдяки їхній витривалості ми щодня рухаємося до Перемоги. І чим би далі не залякував нас агресор, та завдяки згуртованості, професіоналізму й нестримному бажанню до вільного життя, зло таки буде подолано. Вічна пам’ять і шана загиблим воїнам, які  віддали в ім’я захисту рідної країни та її народу найцінніше – життя.

Ми маємо усвідомити, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – ПЕРЕМОГИ. І ми обов’язково переможемо. Адже боротьба проти агресії росії об’єднала не лише український народ, а й – весь світ.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення однієї мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Міцного здоров’я Вам, шановні земляки, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

В єдності – наша сила!

Дкуємо Богу та ЗСУ!!!

З повагою очільник Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК

Novyi Kalyniv 22.01.2023 rik Den ZUNR


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь