A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

БУЛІНГ: ЯК ДІЯТИ ДІТЯМ

БУЛІНГ: ЯК ДІЯТИ ДІТЯМ

8 жовтня 2021 року в Новокалинівському опорному закладі спеціалістом I категорії Служби у справах дітей Новокалинівської міської ради Вдов'як М.М., начальником сектору ювенальної превенції Самбірського РВП Пукаляк О.А. та  ПОГ СВГВП Самбірського РВП ГУНП у Львівській області старшим лейтенантом поліції Васьків А.І. була проведена профілактична бесіда з учнями 8-10 класів на тему “Булінг: як діяти дітям”.

23:49 08.10.2021

ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НА ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД 2021-2022 РОКІВ

ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НА ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД 2021-2022 РОКІВ

Чи буде автоматично призначена житлова субсидія на опалювальний період 2021-2022 років? Громадянам, які користуються субсидією з травня 2021 року буде автоматично перераховано її розмір на опалювальний період з жовтня 2021 року по квітень 2022 року.

14:46 08.10.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дорогі вчителі освітніх закладів Новокалинівської територіальної громади та ветерани педагогічної ниви! Вітаю Вас професійним святом – Днем працівників освіти. Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими  та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель –  не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

01:20 03.10.2021

ПОДАРУЙ ДІТЯМ ФЛІКЕР – ВБЕРЕЖИ ВІД ДТП

ПОДАРУЙ ДІТЯМ ФЛІКЕР – ВБЕРЕЖИ ВІД ДТП

Начальником Служби у справах дітей Ольгою Горун, провідним спеціалістом Служби Марією Горбан та поліцейським офіцером Новокалинівської територіальної громади Мар’яном Куриляком у Гординянській СЗШ I-II ст. та дошкільній групі “Веселка” був реалізований безпековий проєкт “Подаруй дітям ФЛІКЕР – вбережи їх від ДТП”.

20:57 30.09.2021

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – НАША СПІЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – НАША СПІЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

30 вересня 2021 року у Корналовицькому НВК начальником Служби у справах дітей Новокалинівської міської ради Ольгою Горун, провідним спеціалістом Служби у справах дітей Новокалинівської міської ради Марією Горбан та поліцейським офіцером Новокалинівської територіальної громади Мар’яном Куриляком був реалізований безпековий проєкт “Подаруй дітям ФЛІКЕР, вбережи від ДТП”.

20:48 30.09.2021

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК

Шановні бібліотекарі Новокалинівської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного. Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.

09:25 30.09.2021

ВЖЕ РІК, ЯК ВІДІЙШОВ У ЗАСВІТИ БОГДАН ВИХАНСЬКИЙ

ВЖЕ РІК, ЯК ВІДІЙШОВ У ЗАСВІТИ БОГДАН ВИХАНСЬКИЙ

Богдан Андрійович Виханський, якого не стало рік тому 29 вересня, найперше був досвідченим вчителем. Під час похорону один з його колишніх учнів сказав: “Як Вчитель з великої букви та історик, він запав мені в серце і назавжди прищепив любов до цього предмету”. Зараз, коли мій однокласник працює далекобійником, вивчає історію не з книжок, а, буваючи у різних містах та менших населених пунктах Європи, відвідує у вільний час історичні місця, музеї, пам’ятки.

17:23 29.09.2021

Право роботодавця на захист своєї власності Vs. Право працівника на повагу до приватного життя

Право роботодавця на захист своєї власності Vs. Право працівника на повагу до приватного життя

Право роботодавця на захист своєї власності Vs. Право працівника на повагу до приватного життя. Наразі питання захисту права на приватність під час здійснення відеоспостереження та пов’язаних із цим новітніх технологій є надзвичайно актуальним, і не лише в Україні.

11:37 28.09.2021

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти Новокалинівської територіальної громади! Вітаю Вас з професійним святом –  Всеукраїнським днем дошкілля. Професія вихователя вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

02:31 27.09.2021

В НОВОМУ КАЛИНОВІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

В НОВОМУ КАЛИНОВІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

Сьогодні на футбольному полі в м. Новий Калинів відбувся турнір з міні-футболу серед підрозділів військової частини та представників Новокалинівської міської ради присвячений Дню фізичної культури і спорту. Це свято уособлює велич сили духу, незламності та здорового способу життя! Фізична підготовка є важливою складовою всебічної підготовки захисника Вітчизни. Привітав учасників очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк. У своєму вітальному виступі він побажав футболістам перемоги.

20:21 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь