Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПОДАРУНОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ МОЛОДОМУ СПОРТСМЕНУ ВАСИЛЮ ВОРОНСЬКОМУ

Дата: 15.12.2022 14:49
Кількість переглядів: 827

Напередодні великого свята Чудотворця Миколая юний спортсмен спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту Медик отримав від міського голови Богдан Юзвяка подяку та грошову нагороду у розмірі 15 тисяч гривень за зайняте перше місце у гонці переслідування на чемпіонаті України з велоспорту на треку серед юнаків і юніорів, який проходив у м. Львів 26-30 листопада 2022 року та гідне представлення Новокалинівської територіальної громади. Богдан Осипович привітав велосипедиста, побажавши, щоб святий Миколай приніс не лише успішних результатів у спорті, а й перемогу та мир нашій Батьківщині Україні. А також пообіцяв подарувати Василю велосипед наступного року.

Адже через повномасштабне вторгнення росії Василь Воронський та інші спортсмени змушені тренуватися за кордоном, в Польщі та Італії. Саме в Польщі в місті Каліш тренуються три велогонщики з України. Представники польської спортивної школи  надали Василю велосипед для тренувань, з яким він і став чемпіоном у всеукраїнських змагання, де брало участь 16 команд з України, а це 160 учасників. А товариш по команді Василя, який також тренувався з ним у Польщі виборов друге місце.

Депутат міської ради Павло Попович згадує, як познайомився з майбутнім спортсменом Василем Воронським, коли тому було 8 років. Проїжджаючи повз малого в селі Велика Озимина, хлопчина помахав йому рукою і дуже зацікавився спортивним велосипедом, на якому проїжджав Павло Попович. Наступного разу Павло Попович приїхав до хлопчини уже не з пустими руками, а з подарунком – велосипедними  рукавицями. Уже через кілька років директор дитячо-юнацької школи Медик запросив хлопця до спортивної школи в м. Дрогобич, де на нього звернув увагу тренер Володимир Савчин, зауваживши, що Василь був дуже наполегливий та терпеливий, адже до обіду хлопець навчався у звичайній школі, а після обіду – у дитячо-юнацькій школі Медик, що у місті Дрогобич, 6 разів на тиждень. Зараз Василь навчається у Догобицькому державному педагогічному університеті ім. Івана Франка, медичному коледжі та продовжує тренуватися в спортивній школі.

Бажаємо юному спортсмену наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог не лише в Україні, а й за кордоном!

PODARUNOK MISKOHO HOLOVY MOLODOMU SPORTSMENU VASYLIu VORONSKOMU



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь