A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОФІЛАКТИКА ГЕЛЬМІНТОЗІВ

Гельмінтози – найпоширеніші захворювання людини. За даними ВООЗ, у світі тільки аскаридозом щорічно уражується 1,2 млрд осіб. В Європі гельмінтозами уражений кожен третій житель. Територія України має сприятливі умови навколишнього середовища для широкого поширення захворювань цієї групи, свідченням чого є 2 млн захворювань гельмінтозами, що реєструються щорічно. І ці цифри не остаточні, оскільки симптоми ураження глистами часто не є очевидними і маскуються під інші захворювання або тимчасове погіршення стану здоров’я. Швидка втомлюваність, блідість шкіри або алергічні висипання, темні кола під очима і розлад шлунка… Хто запідозрить, що ці симптоми можуть вказувати на наявність глистів? Але сьогодні в світі відомо понад 350 видів гельмінтів, які можуть викликати захворювання у людини. В Україні з них виявлено близько 30 видів.

16:55 17.08.2021

ВІТАЄМО БОГДАНА ЮЗВЯКА, ГОЛОВУ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Колектив Новокалинівської міської ради засилає найщиріші вітання розумному, виваженому, юридично грамотному, багаторічному керівникові – голові територіальної громади Юзвяку Богдану Осиповичу з нагоди Дня народження.

00:07 16.08.2021

СБУ вкотре викрила корупційний механізм  посадовців АТ "Львівгаз"

Служба безпеки України викрила протиправний механізм вимагання та отримання хабарів посадовцями газорозподільного підприємства АТ "Львівгаз". За оперативною інформацією стало відомо, що інженер метролог підприємства вимагав  хабарів з місцевих мешканців. За чималі суми винагороди зловмисник «гарантував» не вживати заходів реагування щодо штучно виявлених фактів порушень під час експлуатації газового обладнання та несанкціонованого втручання у розподільчу мережу. 

21:10 13.08.2021

КАНІКУЛИ – НАЙКРАЩИЙ ЧАС ЗАЛУЧИТИ ДІТЕЙ ТА МОЛОДЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ ДОЗВІЛЛЯ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ

Літо, пора коли у дітей найбільше вільного часу на дозвілля та відпочинок. А щоб провести його у безпеці та з користю запрошують їх працівники культури у свої заклади. Ось і вигадують різні заходи наші директори Народних домів, художні керівники та бібліотекарі, лише б зацікавити малечу.

22:58 10.08.2021

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ОНОВЛЕНОГО СТАДІОНУ В СМТ. ДУБЛЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

08 серпня 2021 року відбулося урочисте відкриття оновленого стадіону у смт. Дубляни Новокалинівської територіальної громади. На урочистості з нагоди відкриття стадіону завітали представники обласної, районної та міської влади, а також усі ті, хто причетний до створення нового, сучасного майданчика для занять спортом.

00:27 09.08.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА

Преосвященніший Владико Геронтію! Дорогі парафіяни села Велика Білина! Щиро вітаю Вас із Храмовим празником Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона! Цей Святий Великомученик усе своє життя допомагав хворим, обтяженим і убогим, безкоштовно зцілюючи їх іменем Ісуса Христа. За це він був підданий жорстоким тортурам та мученицькій смерті. Нехай життя та вчинки Святого Пантелеймона будуть для Вас прикладом твердої віри та дороговказом у Вашому житті, а молитва до цього Великомученика зцілює всі недуги.

00:25 09.08.2021

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ КОСТЕЛУ ПДМ ЧЕНСТОХОВСЬКОЇ СЕЛА КОРНАЛОВИЧІ ОТЦЮ АНДЖЕЮ КУРЕКУ

Всечесний Отче Анджею! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження. Нехай новий рік Вашого життя буде сповнений нових милостей Божих, нових можливостей у розкритті Ваших пасторських дарувань та нових радостей у Вашому житті!

10:42 08.08.2021

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СТАДІОНУ В СМТ. ДУБЛЯНИ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! У НЕДІЛЮ, 8 СЕРПНЯ 2021 РОКУ, О 16:00 У СМТ. ДУБЛЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СТАДІОНУ! ОТОЖ, ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

21:01 04.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь