A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 07.12.2022 22:41
Кількість переглядів: 798

З 1 січня 2023 року припиняється автоматичне (на період введення воєнного стану) продовження нарахування державних соціальних допомог, в т.ч. допомоги на дітей одиноким матерям, соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, а також  пільг. 

30.11.2022 року набула чинності постанова "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій" прийнята на засіданні Уряду 15 листопада 2022 року під номером 1320, якою були внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 року № 214 “Деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану”, а саме: на період введення воєнного стану надання державних соціальних допомог та пільг, які було призначено раніше, продовжується особам, які проживають на території територіальних громад, включених до переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або, які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

Особам, які не проживають на території територіальних громад, включених до переліку, строк виплат державних соціальних допомог та пільг продовжується до 31 грудня 2022 року (включно).

У разі виключення територіальної громади із переліку державні соціальні допомоги та пільги продовжують виплачуватися протягом місяця, в якому територіальну громаду виключено з переліку, та протягом наступного місяця після її виключення, при цьому кошти державних соціальних допомог, виплачені отримувачам під час воєнного стану до моменту подання ними нових заяви та документів, не підлягають поверненню.

У разі коли у період введення воєнного стану виявлено відомості та/або отримано інформацію, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на отримання державної соціальної допомоги та на визначення її розміру, виплата державної соціальної допомоги припиняється з місяця, що настає за місяцем, в якому виявлено відомості та/або отримано інформацію.

Враховуючи вищевикладене, всім отримувачам допомог та пільг, яким виплати були продовжені автоматично, необхідно після 1 січня 2023 року звернутися до органу  соціального захисту населення за місцем проживання для поновлення виплат. ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗНАХОДИТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ: с. Калинів, вул. Самбірська,1 (приміщення колишньої сільської ради). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь