Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Дата: 07.12.2022 09:11
Кількість переглядів: 349

Шановні працівники Новокалинівської міської ради, депутати міської ради, члени виконкому міської ради та ветерани органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні! Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.  

Сьогодні вся наша країна, кожна її громада протистоїть ворогові. Перед працівниками органів місцевого самоврядування постали нові завдання та складні виклики. І я щиро вдячний тим, хто попри важкі часи, продовжує працювати на благо громади та України. А спільним завдання всіх українців залишається відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам міської ради та виконавчого комітету, депутатам міської ради, членам виконкому міської ради за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої територіальної громади.

Особлива подяка ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаю від щирого серця – усім, хто працює на благо територіальної громади, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, успіхів та громадської підтримки, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань.

Нехай цей день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку та відродженню міста і сіл нашої територіальної громади!

  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

  СЛАВА  УКРАЇНІ!

  ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою

очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

vitannia miskoho holovy Bohdana Yuzviaka z Dnem mistsevoho samovriaduvannia m. Novyi Kalyniv 2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь