A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

NOVYI KALYNIV LOCAL COUNCIL APPEALS TO NATO MEMBER COUNTRIES TO CLOSE THE SKY OVER UKRAINE

NOVYI KALYNIV LOCAL COUNCIL APPEALS TO NATO MEMBER COUNTRIES TO CLOSE THE SKY OVER UKRAINE

Новокалинівська міська рада направляє звернення до держав-членів НАТО із закликом закрити небо над Україною. Український народ вимагає закрити небо! “Закрийте небо, щоб врятувати наших дітей! На землі тримають небо непереможні ЗСУ”, - закликають жителі Новокалинівської територіальної громади.

14:39 09.03.2022

ЩОДО ПИТАННЯ БРОНЮВАННЯ

ЩОДО ПИТАННЯ БРОНЮВАННЯ

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації доводить до відома, що Кабінет Міністрів України визначив порядок бронювання військовозобов’язаних постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2022 № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану».

16:34 07.03.2022

ЩОДО ЗБОРУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ДЛЯ ГУМАНІТАРНИХ ПОТРЕБ ТА ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

ЩОДО ЗБОРУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ДЛЯ ГУМАНІТАРНИХ ПОТРЕБ ТА ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Самбірське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області надає інформаційну пам’ятку “Щодо збору продуктів харчування та приготування їжі для гуманітарних потреб”.

13:01 07.03.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Усім жителям, які прибувають на територію Новокалинівської територіальної громади, просимо стати на облік в міську раду! Чоловіки (віком від 18-60 років), які приїжджають з інших областей, мають стати на військовий облік! Нагадуємо, згідно законів України “Про військовий обов’язок і військову службу”, “Про правовий режим воєнного стану”, чоловіки, які приїжджають з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії, зобов’язані реєструватися в громаді й ставати на військовий облік в Новокалинівську міську раду (м. Новий Калинів, пл. Авіації,1а).

15:25 28.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! У ВСІХ НАРОДНИХ ДОМАХ НАШОЇ ГРОМАДИ (В КОЖНОМУ НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТІ) БУДЕ ПРОВОДИТИСЬ ЗБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, А САМЕ: КАРТОПЛЯ, БУРЯК, МОРКВА, КАПУСТА, КОНСЕРВИ, КРУПИ, МАКАРОНИ, ЦУКОР, МІНЕРАЛЬНА ВОДА, КОВДРИ, МАТРАЦИ, ПОДУШКИ, РУШНИКИ, ОДНОРАЗОВИЙ ПОСУД ТА ЗАСОБИ ОСОБИСТОЇ ГІГІЄНИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ТА МОЖЛИВИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ.

18:27 25.02.2022

ЗАЯВА УПОВНОВАЖЕНОГО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПРАВ ЛЮДИНИ ЩОДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ

ЗАЯВА УПОВНОВАЖЕНОГО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПРАВ ЛЮДИНИ ЩОДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ

У зв’язку з військовим вторгненням РФ в Україну із 24.02.2022 запроваджено воєнний стан строком на 30 діб. Обмеження прав під час воєнного стану: Тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися окремі конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30–34, 38, 39, 41–44, 53 Конституції України, зокрема:

12:04 25.02.2022

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! ПЕРЕКОНЛИВО ПРОСИМО НЕ ФОТОГРАФУВАТИ І НЕ ЗДІЙСНЮВАТИ ВІДЕОЗЙОМКИ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ТА НЕ ОПРИЛЮДНЮВАТИ ЇХНЄ РОЗТАШУВАННЯ В СОЦМЕРЕЖАХ. ЯКЩО ВИ ВЖЕ ПОШИРЮВАЛИ ТАКУ ІНФРМАЦІЮ, ТО ПРОСИМО ЇЇ ВИДАЛИТИ.

16:07 24.02.2022

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

УВАГА! УВАГА! УВАГА! ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОГО КАЛИНОВА! НЕ ПАНІКУЙТЕ! У ЗВ'ЯЗКУ З ТИМ, ЩО НОВИЙ КАЛИНІВ РОЗТАШОВАНИЙ ПОБЛИЗУ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ ТА В РАЗІ ПОГІРШЕННЯ СИТУАЦІЇ БУДУТЬ АВТОБУСИ І ВСІХ ЕВАКУЮЮТЬ В ГІРСЬКІ РАЙОНИ! ПРОСИМО ЗБЕРІГАТИ СПОКІЙ ТА СТЕЖИТИ ЗА ОГОЛОШЕННЯМИ НА САЙТІ МІСЬКОЇ РАДИ. В РАЗІ ЕВАКУАЦІЇ БУДУТЬ ЗАЛУЧЕНІ ІНШІ ЗАСОБИ ПОВІДОМЛЕННЯ.

08:35 24.02.2022

ВІДДІЛ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

ВІДДІЛ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ТА ЕКОЛОГІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

З приходом весняно-літнього періоду актуальним є питання збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу. У наших лісах, лугах з’являються первоцвіти. Це безцінний дар природи, посмішка весни, прикраса лісів. На сьогодні вже більша частина первоцвітів належить до категорії рідкісних і зникаючих рослин та занесені до Червоної книги. Збирання первоцвітів не дає можливості утворити насіння, пошкоджуються сусідні квіти, ламаються стебла і бруньки. Ми знищуємо ці квіти, якщо збираємо і продаємо. Збирання і торгівля рослинами занесеними до Червоної книги заборонена і карається законом. вертаємось до всіх мешканців Новокалинівської ТГ проявити свідомість та закликаємо відмовитись від збирання та торгівлі ранньоквітучими весняними рослинами. Цим ви збережете природне надбання країни для майбутніх поколінь. Керівникам агроформувань не допускати розорювання земель, на яких зростають ранньоквітучі рослини, які перебувають під загрозою зникнення.

18:11 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь