A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІНЬМО ПЕРЕМОГУ ЗДОРОВИМИ!

ЗУСТРІНЬМО ПЕРЕМОГУ ЗДОРОВИМИ!

Шановні мешканці та гості нашої територіальної громади, попри війну з нашим ворогом ми не зупинятимемось та продовжуватимо свою діяльність. Ми працюємо для збереження і зміцнення здоров’я наших громадян та профілактики захворювань! Хочемо, щоб якомога більше осіб перевірили стан свого здоров’я, виявили фактори ризику виникнення тих чи інших хвороб, підсилили свій імунітет. Адже війни та хвороби завжди співіснували та вражали велику кількість осіб. Зараз у нашій країні зіткнулися два нищівних лиха: пандемія та війна, тому враховуючи ситуацію, яка сприяє поширенню інфекційних хвороб, варто вберегти себе та своїх рідних, та пройти повний курс вакцинацій. Часом хвороба виникає через незалежні від нас обставини: спадковість, екологія, вроджена схильність, збіг обставин і т.д. Крім того важчий перебіг хвороби можливий, якщо ігнорувати сигнали нашого організму та перші ознаки порушення його роботи. Тому радо запрошуємо до наших медичних закладів, щоб оцінити стан свого здоров’я, адже головне правило медицини: будь-яку хворобу можна попередити, а ось вилікувати буває досить важко. Ретельний огляд, грамотний збір анамнезу, необхідне дообстеження пацієнта дозволяє правильно оцінити здоров’я, виявляти хвороби інфекційної, спадкової, ендокринної природи, простежити і оцінити стан здоров'я після отриманого лікування, підібрати потрібний комплекс лікування, відновлення та реабілітації.

14:12 01.06.2022

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА

1 червня – Міжнародний  день захисту дітей. Сьогодні в Україні діти потребують особливого захисту: внаслідок війни загинуло понад дві сотні дітей, удвічі більше отримали поранення, мільйони змушені втікати за кордон, аби зберегти життя.

07:55 01.06.2022

ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДИЛИ ГРАМОТАМИ ТА ПОДАРУНКАМИ

ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДИЛИ ГРАМОТАМИ ТА ПОДАРУНКАМИ

Сьогодні, під час засідання виконавчого комітету Новокалинівської міської ради з нагоди професійного свята було відзначено поліцейських офіцерів громади, Мар’яна Куриляка та Андрія Васьківа, подарунками та грамотами голови Новокалинівської міської ради. Богдан Юзвяк висловив подяку за активну життєву позицію, мужність, патріотизм, відповідальне виконання своїх обов’язків на території Новокалинівської територіальної громади. “Поліцейський офіцер громади – це той, хто завжди є на місці. Тільки тісна співпраця з різними гілками влади  є запорукою успішної служби в гормаді. Зичу Вам стати гордістю громади” – зазначив у вітальному слові очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк.

15:11 31.05.2022

ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНА ОСОБА ПРАВОВА ДОПОМОГА. СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ВІД ДЕРЖАВИ

ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНА ОСОБА ПРАВОВА ДОПОМОГА. СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ВІД ДЕРЖАВИ

Внутрішньо переміщені особи (ВПО) – це люди, які залишили свої домівки, рятуючись від небезпеки, але не перетнули міжнародний кордон, а залишились на території рідної країни. ВПО перебувають під законним захистом свого уряду. Вони зберігають усі права та захист згідно з міжнародним законодавством з прав людини.

12:21 30.05.2022

МАВПЯЧА ВІСПА: НЕ ПАНІКУВАТИ, АЛЕ БУТИ НА СТОРОЖІ

МАВПЯЧА ВІСПА: НЕ ПАНІКУВАТИ, АЛЕ БУТИ НА СТОРОЖІ

Які симптоми віспи мавп. Початкові – це лихоманка, головний біль, набряки, біль у спині, біль у м'язах та загальна млявість. Після зниження температури може виникнути висип, який часто починається на обличчі, а потім поширюється на інші частини тіла, найчастіше на долоні та стопи. Висип може сильно свербіти, а згодом змінюється і проходить різні стадії, перш ніж остаточно утворюється струп, який пізніше відпадає. Ураження можуть викликати рубці.

11:44 27.05.2022

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ЗАБОРОНУ ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОТІВ БПЛА ТА ЛЕГКИХ ЛІТАКІВ НАД М. ЛЬВІВ ТА ЛЬВІВСЬКОЮ ОБЛАСТЮ

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ЗАБОРОНУ ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОТІВ БПЛА ТА ЛЕГКИХ ЛІТАКІВ НАД М. ЛЬВІВ ТА ЛЬВІВСЬКОЮ ОБЛАСТЮ

На території Львівської області надалі продовжують фіксувати випадки незаконного запуску безпілотних літальних апаратів. Служба безпеки України попереджає про ЗАБОРОНУ проведення польотів БПЛА та легких літаків над м. Львів та Львівською областю.

10:02 26.05.2022

ФЕРМЕР, В ЯКОГО РАНОК РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НЕ З КАВИ…

ФЕРМЕР, В ЯКОГО РАНОК РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НЕ З КАВИ…

”Фермерство – це не лише щодення кропітка праця, а й стиль життя, який вимагає великої відповідальності, самовіддачі та працьовитості. Ця праця – дуже непроста”, вважає фермер Микола Бурак. Адже у нього розпочалася заготівля жита на сінаж для годівлі худоби. Процес полягає у скошенні зеленої трави, яка потім підв´ялюється до 50 % вологості та вакуумно запаковується для якісного зберігання смакових якостей з відповідним вмістом протеїну. Саме такий процес заготівлі зеленої трави гарантує збалансоване годування великої рогатої худоби цілий рік. Микола наголошуює, що завдяки збалансованому раціону утримуються стабільні показники удою молока упродовж року.

17:47 24.05.2022

ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ ФОП "БРИГАДИР В.П."

ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ ФОП "БРИГАДИР В.П."

Скеровуємо до відома лист ТзОВ «Укр-Селл», який є офіційним агентом державного підприємства ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». На території Львівської області контрагентом вказаного підприємства є ФОП «Бригадир В.П.», працівники якого проводять роботу щодо залучення додаткових абонентів та підписання заяв-приєднання з побутовими споживачами.

10:54 24.05.2022

РОЗШИРЕНО КОЛО ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА НА БЕЗОПЛАТНУ ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ (ПОСЛУГИ АДВОКАТА/ПРЕДСТАВНИКА ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ)

РОЗШИРЕНО КОЛО ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА НА БЕЗОПЛАТНУ ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ (ПОСЛУГИ АДВОКАТА/ПРЕДСТАВНИКА ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ)

20 травня набрав чинності Закон України №2238-IX “Про внесення змін до частини першої статті 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу” щодо розширення переліку осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу” (https://bit.ly/3MwxvGn), прийнятий Верховною Радою України 03.05.2022 року.

10:14 24.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь