Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВИПУСКНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВРУЧИЛИ СВІДОЦТВА ПРО ЗДОБУТТЯ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 22.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 1271

Вже стало доброю традицією на головній площі м. Новий Калинів проводити урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Сьогодні, 22 червня 2023 року, відбулась церемонія вручення свідоцтв учням 11 класів Новокалинівського ліцею. У 2022/2023 навчальному році базову освіту здобули 117 учнів, з них 14 – отримали свідоцтва з відзнакою. Повну загальну середню освіту здобули 70 одинадцятикласників та отримали свій документ-путівку в доросле життя. Із них, як результат наполегливої праці, міцних знань, високого інтелекту та сили волі – 2 випускників нашої громади отримали золоті медалі “За високі досягнення у навчанні” та 2 – срібні медалі “За досягнення у навчанні”. Церемонію нагородження провів голова Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла КОВТАЛЮК.

Особливої проникливості надали святу звернення до випускників та напутні слова очільника громади, який наголосив, що залишились позаду шкільні роки, настало справжнє життя з багатьма перешкодами і труднощами. І тільки цілеспрямованість, завзятість, працьовитість допоможуть знайти себе в житті, стати тим, ким мріяли. Адже на долю цьогорічних випускників, випало чимало випробувань. Ще один нелегкий навчальний рік пройшов у час повномасштабної війни – під звуки повітряної тривоги з частими перебуваннями в укриттях… Наші випускники стрімко подорослішали. І сьогодні мужньо переживають час, коли Україна відстоює свою свободу та незалежність. Відтепер саме молодому і талановитому цвіту нації власними силами та здібностями будувати своє майбутнє та майбутнє нашої держави. Закінчив своє вітальне слово Богдан ЮЗВЯК англійською мовою: Goodbye school! Welcome Ukraine!”

Летіть, наші вчорашні пташенята,

Під мирним небом України вперед.

Сини і доньки незалежної країни!

Ідіть упевнено, з надією біжіть.

Не допустіть в майбутньому руїни

Свою країну, любі, бережіть.

VYPUSKNYKAM ZAKLADIV OSVITY NOVOKALYNIVSKOI TH VRUChYLY SVIDOTsTVA PRO ZDOBUTTIa POVNOI ZSO



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь