A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ ЗІ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

Дата: 14.11.2022 14:35
Кількість переглядів: 1584

Сьогодні 14 листопада 2022 року в Новокалинівській територіальній громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька села Велика Білина Марія Городиська.

Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Привітати ювілярку та її родину зі святом завітали очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк, депутат міської ради Іван Кільган та староста села Велика Білина, Мала Білина та Велика Хвороща – Мирослав Білинський - Тарасович.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили жінці слова вдячності за мудрість та досвід, які вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, побажавши ювілярці міцного здоров'я, радості та миру та вручили квіти і подарунки.

Дивлячись на цю життєрадісну та привітну жінку, важко повірити, що за її плнчима вже сотня прожитих літ. За 100 років Марія Йосипівна пройшла нелегкий шлях. За фахом ювілярка – фельдшер акушер, працювала в пологовому будинку в с. Велика Білина, а також в колгоспі та птахофабриці. «Не дармувала жодного дня» - зауважила довгожителька. На прохання відкрити таємницю свого довголіття, Марія Йосипівна весело відповіла: «Я з такого роду. Ще дідусь моєї мами прожив 102 роки» За своє життя пані Марія лише один раз лежала в лікарні. Чоловік помер, коли Марії Йосипівні було 49 років, то ж була заклопотана домашніми справами, займалася сільським господарстом, ходила до церкви та виховувала двох доньок – Богдану Садову та Осипу Городиську, які подарували бабусі двох онуків та трьох правнуків. За словами дочки Богдани бабуся мріє дочекатися перемоги та миру на рідній Батьківщині Україні, щоб уже на небесах сказати усім, що «москаль здох».

Вітаючи з ювілеєм, зичимо міцного здоров'я, родинного затишку і тепла, невичерпної енергії та Божого благословення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь