A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

НА 164 ПІДПРИЄМСТВАХ ОБЛАСТІ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ПРАЦЯ ІНОЗЕМЦІВ

НА 164 ПІДПРИЄМСТВАХ ОБЛАСТІ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ПРАЦЯ ІНОЗЕМЦІВ

У січні-липні цього року Львівський обласний центр зайнятості видав дозволи та продовжив термін їхньої дії на застосування праці 275 іноземних громадян із 42 країн світу. Найбільше дозволів на застосування праці отримали приїжджі з Туреччини (80), Польщі (59), Індії (20), Німеччини (9), США, Великої Британії (6), Нідерландів (5), Намібії (5). Окрім того, на Львівщині працюють громадяни Австрії (4), Франції (4), Норвегії (3), Чехії (3), Словаччини (3), Бразилії (3), Колумбії (3), Узбекистану (3) та ін.

15:23 15.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

15:17 11.08.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ВЕЛИКА БІЛИНА

Преосвященніший Владико Геронтію! Дорогі парафіяни села Велика Білина! Щиро вітаю Вас із Храмовим празником Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона! Цей Святий Великомученик усе своє життя допомагав хворим, обтяженим і убогим, безкоштовно зцілюючи їх іменем Ісуса Христа. За це він був підданий жорстоким тортурам та мученицькій смерті. Нехай життя та вчинки Святого Пантелеймона будуть для Вас прикладом твердої віри та дороговказом у Вашому житті, а молитва до цього Великомученика зцілює всі недуги.

09:05 09.08.2022

ДЕФІЦИТНІ ВАКАНСІЇ: КОМУ НА ЛЬВІВЩИНІ СКЛАДНО ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ?

ДЕФІЦИТНІ ВАКАНСІЇ: КОМУ НА ЛЬВІВЩИНІ СКЛАДНО ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ?

Відповідно до статистичних даних, якими володіє обласний центр зайнятості, на початку серпня цього року на одне вільне місце праці на Львівщині в середньому претендували три безробітних. Однак навантаження у різних галузях економіки – доволі різне. Приміром, станом на 01.08.2022 року за видами діяльності найбільше вакансій задекларували підприємства переробної промисловості (29,6%), заклади гуртової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспорту та мотоциклів (15,4%), а також фірми сфери транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (9,5%).

21:46 06.08.2022

БУЛОЧКИ ЗА РЕЦЕПТОМ МІСТКОВИЧАНОК...

БУЛОЧКИ ЗА РЕЦЕПТОМ МІСТКОВИЧАНОК...

28 липня Україна вперше відзначила День української державності. Точкою відліку української державності вважається рік заснування Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. А ще він співпадає з Днем хрещення Київської Русі. По-своєму цей день вписали в історію Містковицького старостинського округу, в який входять села Містковичі, Ковиничі, Зарайське та хутір Климівщина (на жаль, в останньому із перелічених населених пунктів вже нікого не залишилося – нещодавно помер його останній мешканець), шість місцевих жительок. Якщо, починаючи з березня, щоп’ятниці збиралися працівниці культури у приміщенні колишньої Містковицької сільської ради для випікання булочок для наших захисників, то цього разу прийшли з цією метою саме у День укра-їнської державності, щоб у такий спосіб продемонструвати, наскільки вона є важливою для них. Зараз держава потребує захисту – це роблять передусім професійні військові, які перш за все мають бути ситими. Фронт і тил нині зливаються воєдино, просто кожен має свою зброю.

16:35 06.08.2022

ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ – НА ГІДІ

ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ – НА ГІДІ

Не обов’язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг. Отримання державних послуг має бути простим та зручним – особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку.

17:30 03.08.2022

ПАЛІЯМ СЛІД ЗАЙВИЙ РАЗ ПОДУМАТИ ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАВДАВАТИ ШКОДИ ПРИРОДІ

ПАЛІЯМ СЛІД ЗАЙВИЙ РАЗ ПОДУМАТИ ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАВДАВАТИ ШКОДИ ПРИРОДІ

З метою запобігання виникненню пожеж, а також посилення заходів щодо притягнення до відповідальності в установленому порядку осіб, винних у  спалюванні сухої рослинності, стерні, сухостою, сміття на території Львівської області та на виконання плану спільних заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства з метою недопущення та попередження спалювання сухої рослинності, стерні, сухостою, сміття або їх залишків в період 2022-2023 років, Державна екологічна інспекція у Львівській області нагадує:

15:30 03.08.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесний Отче Тарасе! Дорогі парафіяни смт. Дубляни! Щиро вітаю Вас із Храмовим празником – святом Святого Пророка Іллі! В цей день християни щорічно вшановують пам’ять цього святого. Ілля – єдиний пророк, який у свій час залишився вірний Господеві. Він палав ревністю до Господа Бога і цю вірність Господь підтвердив великими знаками і чудесами. Віра пророка Іллі проявилася насамперед у молитві та в дотримуванні Закону Господнього. Тож бажаю всім нам брати приклад з його молитви, з його діл, що завжди відповідали Божому Законові.

10:19 02.08.2022

ХРАМОВЕ СВЯТО У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

ХРАМОВЕ СВЯТО У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

31 липня 2022 року в Новому Калинові відбулося величне Богослужіння, присвячене хрещення Русі-України і храмовому празнику. Перед Святою Літургією відбулася благодійна ярмарка, на якій можна було придбати різноманітні смаколики та сувеніри, а також усі бажаючі змогли зробити собі гарні світлини на фоні креативної фотозони. Важливо, що всі кошти, вилучені на ярмарці, скерують на потреби ЗСУ.

23:40 31.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь