A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗРОБИ МАМОГРАФІЮ, БО ДВІ КРАЩЕ,НІЖ ОДНА!!!

ЗРОБИ МАМОГРАФІЮ, БО ДВІ КРАЩЕ,НІЖ ОДНА!!!

Жовтень – місяць обізнаності про рак молочних залоз! Зроби мамографію, бо дві краще,ніж одна! Рак молочної залози – це проблема номер один, найчастіша форма раку в світі. Саме це захворювання є основною причиною смертності серед жіночої онкології. Діагностування раку грудної залози невпинно зростає серед населення кожен рік на 2-3%! Через недостатню обізнаність, раком молочної залози оточує багато міфів та помилок.

17:52 05.10.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Сьогодня, як ніколи, важливо привітати мужніх, відважних захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора з Днем територіальної оборони України. Тероборона як структура Збройних Сил під час повномасштабного вторгнення РФ проявила себе потужною бойовою силою, що виконує не тільки завдання із захисту певного регіону, а й веде бойові дії для звільнення української території. Бажаю вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відображати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці. Дякую Вам за патріотизм, самовідданість, героїзм та допомогу здобувати перемогу над ворогом. Нехай здоров'я ніколи не підводить, а сили ніколи не вичерпаються. Зі святом!

13:01 02.10.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

Шановні освітяни! Сьогодні у Вас прекрасне професійне свято – День учителя. Радо вітаємо велику освітянську родину нашої громади. Цьогоріч російський агресор затьмарив це свято своєю підступною, жорстокою війною. Кожен з нас позбавлений свого буденного життя, можливості жити та працювати без страху, без пересторог відвідувати свій освітній заклад та відчувати себе в безпеці.

00:01 02.10.2022

МОЄМУ ВЧИТЕЛЮ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

МОЄМУ ВЧИТЕЛЮ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

Щороку з початком жовтня наближається професійне свято працівників освіти – День учителя. Учителю, в імені твоїм любов до життя, безмежна щедрість серця, невгамовна енергія і незгасне пізнання нового, новизна у слові, уміння пробудити у дитині бажання стати такою, якою вона може і повинна стати. Цьогоріч свято оповите сумом, бо багато шкіл України зруйновано, але під час війни педагоги продовжують виконувати свою важку місію.

23:50 01.10.2022

ТИМ, ХТО ДАРУЄ ДІТЯМ КРИЛА!

ТИМ, ХТО ДАРУЄ ДІТЯМ КРИЛА!

День вчителя – одне із найяскравіших свят! І пройшов цей святковий день в Пинянській гімназії Новокалинівської міської ради, як завжди, яскраво, весело та креативно. Учні 9 класу під керівництвом Н.Спринської провели святковий концерт до Дня вчителя. Теплими щирими словами, мініатюрами, подяками і вокальними номерами діти привітали всіх педагогів гімназії. Тепло і радість, вдячність і добро, повага й захоплення – усім цим пройняті кожне побажання, кожна світлина. Зі святом, дорогі вчителі! Продовжуйте й надалі дарувати крила юному поколінню українців! Свято принесло гарний настрій та задоволення всій шкільній родині.

23:46 01.10.2022

СПАСИБІ ВАМ, ЩО ВИ НА СВІТІ Є, ЩО СІЄТЕ ДОБРО, ЯК ЩЕДРИЙ КОЛОС

СПАСИБІ ВАМ, ЩО ВИ НА СВІТІ Є, ЩО СІЄТЕ ДОБРО, ЯК ЩЕДРИЙ КОЛОС

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День вчителя. З нагоди цього свята учні Містковицької гімназії Новокалинівськї міської ради організували святкову лінійку. Вітаємо наших вчителів – чудових людей, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не лише знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо Вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Бажаємо вам щастя та здоров'я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем учителя!

23:35 01.10.2022

СТОРІНКАМИ УЛЮБЛЕНИХ КНИГ

СТОРІНКАМИ УЛЮБЛЕНИХ КНИГ

Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек свідчить про глибоку повагу народу до скарбниць духовних надбань людства. Зібрання культурних цінностей української нації підкреслює історичну роль духовного слова в житті суспільства. Завідувачка бібліотекою гімназії смт. Дубляни Новокалинівської міської ради Оксана Спринська провела годину спілкування з учнями 5 класу “Сторінками улюблених книг”. Діти дізнались, що книга – одна з найбільших див, створених людиною, ознайомились із презентацією “Як твориться книга” та переглядали фільм “Найвеличніші бібліотеки світу”. Захід пройшов цікаво.

21:39 01.10.2022

УЧИТЕЛЬ – ТО ДОСТОЙНИЙ ЗНАНЬ ВІНЕЦЬ

УЧИТЕЛЬ – ТО ДОСТОЙНИЙ ЗНАНЬ ВІНЕЦЬ

Немає, мабуть, на землі людини, яка б не вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

21:12 01.10.2022

ПРО ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ ВЕТЕРАНАМ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

ПРО ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ ВЕТЕРАНАМ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. №1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. №605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

13:40 01.10.2022

ВОДІЇ! З 1 ЖОВТНЯ ДО 1 ТРАВНЯ ВМИКАЙТЕ ФАРИ ПОЗА НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ

ВОДІЇ! З 1 ЖОВТНЯ ДО 1 ТРАВНЯ ВМИКАЙТЕ ФАРИ ПОЗА НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ

Від 1 жовтня 2022 року до 1 травня 2023 року водіям в Україні будуть виписувати нові штрафи. Якщо в цей період за межами населених пунктів водій рухається без увімкненого ближнього світла фар чи денних ходових вогнів, патрульні поліцейські мають право скласти протокол (ч. 2 ст. 122 Кодексу України щодо адміністративних правопорушень). За цією статею штраф становить від 425 до 510 гривень.

10:17 01.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь