A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

БЛАГОДІЙНА АКЦІЇ «СМІЛИВА ГРИВНЯ» ВІДБУЛАСЬ В ДУБЛЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

БЛАГОДІЙНА АКЦІЇ «СМІЛИВА ГРИВНЯ» ВІДБУЛАСЬ В ДУБЛЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

На звернення Національного банку України в Дублянській гімназії відбулась благодійна акція “Смілива гривня”. Метою її було зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість кожній небайдужій дитині зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

22:33 07.11.2022

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ В ПИНЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ В ПИНЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

З 07.11.2022 року по 11.11.2022 року в Пинянській гімназії розпочався тиждень української мови та писемності під керівництвом вчителя-словесника Наталії Спринської. Понеділок - відкриття тижня. Учні гімназії брали активну участь у віршованому флешмобі під гаслом: "Веселково, кольорово виграє українська мова". Діти декламували вірші про мову, виконали гімн України.

22:09 07.11.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Шановні працівники та ветерани соціальної сфери! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними. Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

00:12 06.11.2022

ЛЮБОВ ПРОЦЬ – НОВИЙ ЛАВРЕАТ

ЛЮБОВ ПРОЦЬ – НОВИЙ ЛАВРЕАТ

Новокалинівська територіальна громада має лавреатку 2022 року. Нею стала поетеса із смт. Дубляни, член НСПУ Любов Проць а номінації «Поезія» – імені Маркіяна Шашкевича за книгу поезій "Тінь Прокруста". Вітаємо з черговою творчою перемогою та підтвердженням літературного таланту.

09:40 04.11.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці м. Новий Калинів, які проживають на 5 поверсі! Просимо Вас випустити повітря із системи опалення, яке перешкоджає заповненню системи гарячою водою. Вибачте за незручності. Щиро дякуємо за розуміння.

16:21 03.11.2022

НОВА ТЕХНОЛОГІЯ ДОВГОГО ЗБЕРІГАННЯ ВИРОЩЕНОГО ЗЕРНА БЕЗ ВТРАТИ ЯКОСТІ ВІД ІВАНА КІЛЬГАНА

НОВА ТЕХНОЛОГІЯ ДОВГОГО ЗБЕРІГАННЯ ВИРОЩЕНОГО ЗЕРНА БЕЗ ВТРАТИ ЯКОСТІ ВІД ІВАНА КІЛЬГАНА

Фермер із Самбірщини Іван Кільган продемонстрував, як зберігати вирощене зерно в рукавах місткістю 200 тонн. На виробничій базі с. Луки керівник фермерського господарства Іван Кільган Самбірського району чи не першим на Львівщині продемонстрував нову технологію довгого зберігання вирощеного зерна без втрати якості, яка відкриває малим та більшим сільгоспвиробникам неабиякі можливості на перспективу. Бо їм за таких умов не доведеться переживати, що робити із збіжжям, якщо його вчасно та вигідно не продадуть.

14:18 03.11.2022

ЗМІНИ У ГРАФІКУ РОБОТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ЗМІНИ У ГРАФІКУ РОБОТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відповідно до розпорядження міського голови Богдана Юзвяка від 01.11.2022 року №524 «Про тимчасові зміни у графіку роботи Новокалинівської міської ради» змінено графік роботи Новокалинівської міської ради у зв’язку із зменшенням тривалості світового дня.

17:02 02.11.2022

03.11.2022 РОКУ – ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

03.11.2022 РОКУ – ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

З 03 листопада у Новокалинівській територіальній громаді розпочинається опалювальний сезон, відповідно до розпорядження міського голови Богдана Юзвяка від 31.10.2022 року №521 “Про початок опалювального сезону 2022-2023 років”. Опалювальний сезон розпочнуть теплопостачальне підприємство, установи та організації Новокалинівської територіальної громади незалежно від форми власності. З метою раціонального використання енергоресурсів Новокалинівське ВУЖКГ повинне суворо дотримуватись температурного режиму подачі тепла споживачам. Керівники комунальних підприємств, бюджетних установ і організацій мають вжити  заходів щодо ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів в опалювальний сезон.

12:26 01.11.2022

ПЕРЕХІД НА ЗИМОВИЙ ЧАС

ПЕРЕХІД НА ЗИМОВИЙ ЧАС

У неділю, 30 жовтня 2022 року в Україні переводитимуть час на годину назад. Перехід на зимовий час в Україні традиційно відбудеться в останню неділю жовтня. Перевести годинник потрібно буде в ніч з 29 на 30 жовтня об 4:00 стрілки годинника потрібно буде перевести на годину назад – на 3:00. Втім, сучасні гаджети справляються з цим автоматично. Якщо у вас є механічний годинник, просто крутіть стрілку на годину назад в неділю вранці. Спати ми в цей день будемо на годину довше. Але тепер темний час доби буде починатися раніше. Головна причина переведення годинників двічі на рік – економія електроенергії. Приємних вихідних!

00:26 29.10.2022

НА ЛЬВІВЩИНІ ЗАТВЕРДИЛИ КОНЦЕПЦІЮ ПІДТРИМКИ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

НА ЛЬВІВЩИНІ ЗАТВЕРДИЛИ КОНЦЕПЦІЮ ПІДТРИМКИ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Програми ефективної роботи з Захисниками та Захисницями України є питанням національної безпеки. Концепцію прийнято згідно з розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 24.10.2022 № 513/0/5-22ВА “Про затвердження Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини”.

15:22 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь