A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОЖНА МОНЕТКА, ЗНАЙДЕНА В ОСІННІЙ КУРТЦІ З ШАФИ, НАБЛИЗИТЬ НАС ДО ПЕРЕМОГИ!

КОЖНА МОНЕТКА, ЗНАЙДЕНА В ОСІННІЙ КУРТЦІ З ШАФИ, НАБЛИЗИТЬ НАС ДО ПЕРЕМОГИ!

З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію. Наше завдання – допомогти їм у цьому: пошукати по всіх кишенях і закутках та віднести до відділення АТ “Ощадбанк”. Так вони візьмуть участь в акції “Смілива гривня” від Національний банк України та допоможуть нашим військовим. Як вже це зробили монетки на загальну суму понад 1 145 000,00 грн., які зібрано через відділення АТ “Ощадбанк” за підсумками серпня-вересня.

21:33 09.10.2022

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! БУДЬТЕ УВАЖНИМИ! НЕ ВТРАЧАЙТЕ ПИЛЬНІСТЬ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! БУДЬТЕ УВАЖНИМИ! НЕ ВТРАЧАЙТЕ ПИЛЬНІСТЬ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ФАКТІВ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ВІЙСЬКОВОЮ ЧАСТИНОЮ (ЗА ДОПОМОГОЮ ОПТИЧНИХ ПРИЛАДІВ, ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ) АБО ОСІБ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ПЕРЕДАЧУ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЙОГО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ КУРИЛЯКА МАР’ЯНА ІВАНОВИЧА, тел. +38 (098) 577-25-11,

13:23 09.10.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА БАБИНА

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА БАБИНА

Всечесні Отці, дорогі парафіяни села Бабина! Щиро вітаю Вас із Храмовим празником – Святом Іоана Богослова. Саме в цей  осінній день церква вшановує пам'ять цього святого євангелиста та апостола. Апостол Іоан був улюбленим учнем Ісуса Христа. Спаситель любив його за жертовну любов та душевну чистоту і саме йому доручив опікуватися Богородицею. Іван  Богослов був  єдиним із дванадцяти Христових апостолів, який помер природною смертю.  Його проповіді завжди вирізнялися неодноразовими чудесами і це спонукало людей увірувати в Ісуса Христа. 

00:07 09.10.2022

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ – БЕЗ МУЗИКИ

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ – БЕЗ МУЗИКИ

7 жовтня набирає чинності Закон України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора (2310-ІХ). Зокрема, від 7 жовтня забороняється “акустичне насильство” у пасажирському транспорті. Водіям рейсових пасажирських автобусів та маршруток заборонено “відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку”. Заборона стосується як міського транспорту, так і приміських, міжміських, міжнародних маршрутів. Звук музики чи фільмів можна транслювати на індивідуальні навушники пасажирів. Заборона на шум стосується не лише водіїв, але й самих пасажирів: водій має право висадити порушників тиші. Під час нерегулярних перевезень, а також у таксі, транслювати музику в салоні можна за згодою всіх пасажирів. 

22:09 07.10.2022

ЗРОБИ МАМОГРАФІЮ, БО ДВІ КРАЩЕ,НІЖ ОДНА!!!

ЗРОБИ МАМОГРАФІЮ, БО ДВІ КРАЩЕ,НІЖ ОДНА!!!

Жовтень – місяць обізнаності про рак молочних залоз! Зроби мамографію, бо дві краще,ніж одна! Рак молочної залози – це проблема номер один, найчастіша форма раку в світі. Саме це захворювання є основною причиною смертності серед жіночої онкології. Діагностування раку грудної залози невпинно зростає серед населення кожен рік на 2-3%! Через недостатню обізнаність, раком молочної залози оточує багато міфів та помилок.

17:52 05.10.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Сьогодня, як ніколи, важливо привітати мужніх, відважних захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора з Днем територіальної оборони України. Тероборона як структура Збройних Сил під час повномасштабного вторгнення РФ проявила себе потужною бойовою силою, що виконує не тільки завдання із захисту певного регіону, а й веде бойові дії для звільнення української території. Бажаю вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відображати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці. Дякую Вам за патріотизм, самовідданість, героїзм та допомогу здобувати перемогу над ворогом. Нехай здоров'я ніколи не підводить, а сили ніколи не вичерпаються. Зі святом!

13:01 02.10.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

Шановні освітяни! Сьогодні у Вас прекрасне професійне свято – День учителя. Радо вітаємо велику освітянську родину нашої громади. Цьогоріч російський агресор затьмарив це свято своєю підступною, жорстокою війною. Кожен з нас позбавлений свого буденного життя, можливості жити та працювати без страху, без пересторог відвідувати свій освітній заклад та відчувати себе в безпеці.

00:01 02.10.2022

МОЄМУ ВЧИТЕЛЮ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

МОЄМУ ВЧИТЕЛЮ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

Щороку з початком жовтня наближається професійне свято працівників освіти – День учителя. Учителю, в імені твоїм любов до життя, безмежна щедрість серця, невгамовна енергія і незгасне пізнання нового, новизна у слові, уміння пробудити у дитині бажання стати такою, якою вона може і повинна стати. Цьогоріч свято оповите сумом, бо багато шкіл України зруйновано, але під час війни педагоги продовжують виконувати свою важку місію.

23:50 01.10.2022

ТИМ, ХТО ДАРУЄ ДІТЯМ КРИЛА!

ТИМ, ХТО ДАРУЄ ДІТЯМ КРИЛА!

День вчителя – одне із найяскравіших свят! І пройшов цей святковий день в Пинянській гімназії Новокалинівської міської ради, як завжди, яскраво, весело та креативно. Учні 9 класу під керівництвом Н.Спринської провели святковий концерт до Дня вчителя. Теплими щирими словами, мініатюрами, подяками і вокальними номерами діти привітали всіх педагогів гімназії. Тепло і радість, вдячність і добро, повага й захоплення – усім цим пройняті кожне побажання, кожна світлина. Зі святом, дорогі вчителі! Продовжуйте й надалі дарувати крила юному поколінню українців! Свято принесло гарний настрій та задоволення всій шкільній родині.

23:46 01.10.2022

СПАСИБІ ВАМ, ЩО ВИ НА СВІТІ Є, ЩО СІЄТЕ ДОБРО, ЯК ЩЕДРИЙ КОЛОС

СПАСИБІ ВАМ, ЩО ВИ НА СВІТІ Є, ЩО СІЄТЕ ДОБРО, ЯК ЩЕДРИЙ КОЛОС

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День вчителя. З нагоди цього свята учні Містковицької гімназії Новокалинівськї міської ради організували святкову лінійку. Вітаємо наших вчителів – чудових людей, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не лише знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо Вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Бажаємо вам щастя та здоров'я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем учителя!

23:35 01.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь