A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

23.09.2022 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 12-ї СЕСІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

23.09.2022 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 12-ї СЕСІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Відповідно до розпорядження міського голови від 13.09.2022 року №433 “Про скликання 12-ї сесії VІІІ скликання Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області” пленарне засідання 12-ї сесії Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області відбудеться 23.09.2022 року о 15.00 год. в залі Народного дому (м. Новий Калинів, пл. Авіації,1а).

15:59 13.09.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КОРНАЛОВИЧІ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КОРНАЛОВИЧІ

Всечесні Отче Григорію та Отче Михайле, дорогі парафіяни села Корналовичі! Сердечно вітаю Вас із Храмовим празником – Усікновення голови Іоанна Хрестителя. У цей знаменний день ми згадуємо страту пророка, найближчого попередника Ісуса і одного з найбільш шанованих святих. Цей пророк був посланий Богом, щоб приготувати людей до приходу Месії, він передбачив появу Сина Божого і згодом охрестив Ісуса Христа в священній річці Йордан. Іван Хреститель, якого ще називають Предтечею, своїм суворим способом життя дав взірцевий приклад богопосвячення, він відверто і ревно викривав вади як простих людей, так і правителів, за що був обезголовлений за наказом царя Ірода Антипа.

00:07 11.09.2022

ГОРДІСТЬ ТА МАЙБУТНЄ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ГОРДІСТЬ ТА МАЙБУТНЄ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Учениця 10-А класу Новокалинівського ліцею Марія-Валерія Струс стала переможницею ІІІ (обласного) етапу XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Вітаємо Марію-Валерію Струс та вчителів, які вкладають свої знання та досвід у своїх учнів, а саме педагога української мови Оксану Брунарську та педагога української літератури Марію Крошну! Радіємо успіхам і бажаємо нових перемог, не зупинятись на досягненому.

16:11 09.09.2022

МАЛЕНЬКІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ

МАЛЕНЬКІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ

Збройна агресія рф вкрала дитинство в усіх маленьких українців. Кожному з них випало завчасно подорослішати, кожна дитина України стала свідомим дорослим, що наближає перемогу на своєму місці. Однак багато хто з них не тільки вірить у перемогу, а долучається до її наближення своїми вчинками. Жителі с. Кружики Василь Стефанко та Юрій Гурняк спільними зусиллями зібрали 1000,00 грн. на потреби українських захисників. Усі кошти були перераховані на рахунок ЗСУ.

18:05 05.09.2022

ДО УВАГИ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ІНШИМ ВИРОБНИКАМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

ДО УВАГИ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ІНШИМ ВИРОБНИКАМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації інформує про програму підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у вигляді бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення та спеціальної бюджетної дотації за утримання корів усіх напрямів продуктивності.

14:26 04.09.2022

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

Щорічний аналіз отруєння грибами свідчить, що їх пік припадає на липень – жовтень. Однією з основних причин отруєння грибами є зневажливе ставлення людей до санітарно-просвітницької інформації та попереджувальних заходів що здійснюються в цьому напрямку.

13:31 04.09.2022

ВЕЧЕРЯ З КОМБАЙНЕРАМИ

ВЕЧЕРЯ З КОМБАЙНЕРАМИ

Зараз у хліборобів гаряча пора. Збір врожаю – першочергове завдання. У світлу пору та навіть вночі комбайни працюють у полі. Коли колоситься лан дорідної пшениці – радіє душа у фермера з с. Велика Білина Івана Кільгана. З фото: вечеря внучки з комбайнерами – бачимо, що він змалечку у поле бере і свою трирічну онуку Марію. Прививає їй любов до землі з раннього віку, бо вся сім’я задіяна в аграрному секторі. Опорою є дружина Леся – берегиня роду, два сини – старший Роман (батько Марії), невістка Ірина; молодший син Тарас (невдовзі одружується; наречена – Наталія).

14:25 02.09.2022

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

День знань – день початку нового навчального року. Для учнів школи цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

20:32 01.09.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

Шановні освітяни! Дорогі школярі, батьки! Від усього серця вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! У це свято перед дітьми знову гостинно відчиняються двері освітніх закладів. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це свято, яке завжди залишається в пам’яті кожної людини. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо Вам, дорогі наші вчителі, – ми завжди залишаємося вашими учнями!

00:07 01.09.2022

ВЧАСНО СПЛАЧЕНІ ПОСЛУГИ – ЗАПОРУКА ЯКІСНИХ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

ВЧАСНО СПЛАЧЕНІ ПОСЛУГИ – ЗАПОРУКА ЯКІСНИХ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Шановні мешканці м. Новий Калинів! На виконання листа Міністерства розвитку громад та територій України від 25.07.2022 року №7/10.2/7071-22, листа Департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації від 30.08.2022 року №30-1282/0/2-22 стосовно заборгованості споживачів за спожиту теплову енергію та відповідні комунальні послуги Новокалинівське ВУЖКГ інформує про те, що оплата комунальних послуг є основним джерелом надходжень господарства. Стовідсоткова оплата споживачами дає можливість підприємству вчасно здійснювати оплату за енергоносії, виплачувати заробітну плату працівникам, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води, також здійснювати реконструкцію і модернізацію обладнання.

11:52 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь