A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

Департаментом агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації розроблено інформаційний буклет для платників земельного податку «Земельний податок у 2022 році». Детальніше з буклетом можна ознайомитись тут.

13:54 10.11.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Мова – це найважливіший засіб комунікації для здобуття освіти та ключова складова в інтелектуальному розвитку людини. Змалечку дитина намагається формувати та висловлювати думки, а згодом – осягнути духовні пласти української нації через феномен мови своїх батьків та дідів.

16:14 09.11.2022

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ВЕТЕРАНИ КУЛЬТУРИ!!!

Напередодні Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, за ініціативи Новокалинівського міського голови Богдана Юзвяка працівники відділу культури міської ради відділу культури відвідали та привітали ветеранів закладів культури Новокалинівської територіальної громади, а саме: Міхневич Олександру Василівну, Брик Любов Василівну, Вольську Євстахію Йосипівну, Лівач Марію Олексіївну, Цебенко Марію Іванівну, Микитяк Павліну Матвіївну, Климочко Ганну Миколаївну, Костирко Ганну Іванівну, Пікуш Ганну Степанівну, Мазник Любов Іванівну, Гірник Марію Василівну та Берлін Ніну Василівну.

14:00 09.11.2022

ХРАМОВЕ СВЯТО У СЕЛІ ГОРДИНЯ

Парафіяни церкви святого великомученика Димитрія Солунського УГКЦ відсвяткували храмове свято у селі Гординя. Святкову Літургію очолив Владика Григорій Комар. Йому співслужили священники: декан Мокрянського деканату отець Степан (с. Брониця), о. Олег (с. Гординя), о. Ярослав (с. Мокряни), о. Андрій (смт. Шкло), о. Роман (с. Сіде та с. Городище), о. Тарас (с. Нижанковичі), о. Тарас (с. Бісковичі).

16:45 08.11.2022

ХРАМОВЕ СВЯТО У КАПЛИЧЦІ СВЯТОГО ДИМИТРІЯ СОЛУНСЬКОГО В МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

08 листопада 2022 року в каплиці святого великомученика Димитрія Солунського відбулось Богослужіння з нагоди храмового свята, яке очолив настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів Ярослав Фабіровський. Співслужив отцю Ярославу настоятель храму святого архистратига Михаїла ПЦУ с. Калинів Михайло Маслиган, який наголосив, що лише молитвами наших людей і святих захисників ми здолаємо ворога, який хоче забрати нашу незалежність. Це ворог нашої Батьківщини. Також побажав, щоб та воля, яку народ виборює багато років, прийшла до нас. Перед Богослужінням відбувся чин освячення води, після якого усі охочі могли набрати освяченої води.

16:32 08.11.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ, СЕЛА ГОРДИНЯ ТА СЕЛА БІРЧИЦІ

Всечесні Отці! Дорогі парафіяни міста Новий Калинів, села Гординя та села Бірчиці! Щиро вітаю Вас із Храмовим Святом – Днем Великомученика Димитрія Солунського! Пам'ять святого Димитрія Солунського ще з давніх-давен пов'язувалася на Русі з військовим подвигом, патріотизмом і захистом Вітчизни. Тож нехай святий великомученик Димитрій повсякчас підтримує нас, оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя у боротьбі за довгоочікуваний мир у нашій багатостраждальній Україні! Бажаю з гідністю і честю проходити будь-яке випробування життя, завжди цінувати все те, що послав Всемилостивий Господь, не витрачати часу на образи, давати своєму серцю можливість щиро любити і сподіватися. Бажаю ПЕРЕМОГИ та жити в мирний час  і нехай Господь надасть усім наснаги на добрії діла на благо України!

00:01 08.11.2022

БЛАГОДІЙНА АКЦІЇ «СМІЛИВА ГРИВНЯ» ВІДБУЛАСЬ В ДУБЛЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

На звернення Національного банку України в Дублянській гімназії відбулась благодійна акція “Смілива гривня”. Метою її було зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість кожній небайдужій дитині зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

22:33 07.11.2022

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ В ПИНЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

З 07.11.2022 року по 11.11.2022 року в Пинянській гімназії розпочався тиждень української мови та писемності під керівництвом вчителя-словесника Наталії Спринської. Понеділок - відкриття тижня. Учні гімназії брали активну участь у віршованому флешмобі під гаслом: "Веселково, кольорово виграє українська мова". Діти декламували вірші про мову, виконали гімн України.

22:09 07.11.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Шановні працівники та ветерани соціальної сфери! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними. Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

00:12 06.11.2022

ЛЮБОВ ПРОЦЬ – НОВИЙ ЛАВРЕАТ

Новокалинівська територіальна громада має лавреатку 2022 року. Нею стала поетеса із смт. Дубляни, член НСПУ Любов Проць а номінації «Поезія» – імені Маркіяна Шашкевича за книгу поезій "Тінь Прокруста". Вітаємо з черговою творчою перемогою та підтвердженням літературного таланту.

09:40 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь