A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

СБУ ЗАТРИМАЛА У ХЕРСОНІ КОЛАБОРАНТА, ЯКИЙ ОХОРОНЯВ АДМІНІСТРАТИВНІ БУДІВЛІ РАШИСТІВ ПІД ЧАС ОКУПАЦІЇ МІСТА

СБУ ЗАТРИМАЛА У ХЕРСОНІ КОЛАБОРАНТА, ЯКИЙ ОХОРОНЯВ АДМІНІСТРАТИВНІ БУДІВЛІ РАШИСТІВ ПІД ЧАС ОКУПАЦІЇ МІСТА

Служба безпеки викрила ще одного ворожого поплічника у результаті стабілізаційних заходів у звільненому Херсоні. Зловмисником є мешканець обласного центру, який під час захоплення міста підтримав російських загарбників і запропонував їм свою допомогу у війні проти України. За це йому запропонували «посаду» у створеному агресором «управлении мвд по городу Херсону».

00:16 06.01.2023

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ ЗАСУДЖЕНО АГЕНТІВ РФ, ЯКІ ЗБИРАЛИ ДАНІ ПРО HIMARS ТА ЕНЕРГООБ’ЄКТИ НА ДОНЕЧЧИНІ

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ ЗАСУДЖЕНО АГЕНТІВ РФ, ЯКІ ЗБИРАЛИ ДАНІ ПРО HIMARS ТА ЕНЕРГООБ’ЄКТИ НА ДОНЕЧЧИНІ

Служба безпеки зібрала беззаперечні докази вини ще чотирьох поплічників агресора. Вони збирали інформацію про підрозділи Сил оборони та об’єкти критичної інфраструктури у прифронтових районах Донецької області.

00:12 06.01.2023

ЗАДУМ ВТІЛЕНИЙ В ЖИТТЯ…

ЗАДУМ ВТІЛЕНИЙ В ЖИТТЯ…

11-й місяць війни… Там, на фронті в складних умовах наші захисники виборюють свободу України, а ми за мужніми спинами військових продовжуємо працювати, допомога фронту – наш обов’язок. Тому з перших днів допомагаю фінансово та підтримую Україну. Сьогодні, 03.01.2023 року, напередодні великого свята Різдва Христового, передаємо автомобіль Patriot, підвищеної прохідності, для військових  80-тої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, які виконують бойові завдання на передовій. Наші захисники зможуть швидше пересуватись та перевозити необхідну зброю, а тому ще ефективніше боротись з ворогом.  До доброго діла частково долучились небайдужі мешканці с. Калинів, м. Новий Калинів Новокалинівської територіальної громади, учні та вчителі школи с. Верхнє Львівської області Боринської громади долучилися фінансовою допомогою та окремі приватні підприємці Нового Калинова, а саме власники магазинів «Вулик», «Лілія» та побутової хімії, які зібрали продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі для наших захисників.  Дякую усім за готовність прийти на допомогу, за підтримку ЗСУ та великий вклад у спільну справу, наближення перемоги України над ворогом! Єднаймося! Ворог ніколи не зможе знищити дух нації, жагу до свободи та мирного неба. Разом до перемоги! Слава Україні! Слава нації!

22:53 03.01.2023

ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ – ВАЖЛИВА ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ – ВАЖЛИВА ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

Цифрова грамотність – навичка, без якої у XXI столітті бути неможливо. Реальність вимагає від нас швидкої адаптації, прийняття викликів та бажання вчитися. Те, що ви вмієте користуватися ґаджетами, не означає, що ви володієте відповідними знаннями. Безпечне й ефективне використання технологій – ось про що цифрова грамотність.

16:47 03.01.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2023 РОКОМ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2023 РОКОМ

Рік, що минає був непростим для кожного з нас. Він  був сповнений болем, мужністю, витримкою, надією, вірою у Перемогу. Ворог знищує наші домівки, інфраструктуру нашої країни, ми втрачаємо цвіт нашої нації. Та ми не втратили віри та мужності. Натомість стали незламними та нездоланними. Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня. І кожен вибрав для себе шлях, яким йде до спільної мети – звільнення України від ворожої навали.

20:56 31.12.2022

БОГДАН ЮЗВЯК: "ПЛАНИ ЗМІНИЛО НЕСПРОВОКОВАНЕ ВТОРГНЕННЯ РУСНІ"

БОГДАН ЮЗВЯК: "ПЛАНИ ЗМІНИЛО НЕСПРОВОКОВАНЕ ВТОРГНЕННЯ РУСНІ"

Про рік, що минає, говорю з Новокалинівським міським головою Богданом Юзвяком. Кожна громада у процесі життєдіяльності стикається з різними проблемами, особливо зараз, коли триває війна. Не вдаючись в деталі, все ж хочеться почути думку досвідченого управлінця, багаторічного очільника згаданої громади на окремі питання, які багато кому допоможуть в чомусь зорієнтуватися, щось взяти для подальшої діяльності чи через призму його бачення оцінити реальність.

16:49 31.12.2022

КОМУ НЕ ПРИЗНАЧАЄТЬСЯ ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ?

КОМУ НЕ ПРИЗНАЧАЄТЬСЯ ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ?

Відділ обслуговування громадян №3 – сервісний центр м. Самбір ГУ ПФУ у Львівській області повідомляє про те, що є перелік категорій громадян, кому житлова субсидія не призначається відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, а саме:

01:00 31.12.2022

ВІТАННЯ ВІРЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

ВІТАННЯ ВІРЯНАМ ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

25 грудня усі християни західного обряду відзначають Різдво Христове. Це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Шановні віряни західного обряду та всі, хто святкує Різдво Христове в ніч з 24 на 25 грудня! Щороку Ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на нічному небі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радісну звістку про народження Ісуса Христа у кожну домівку.

23:00 24.12.2022

ВАРЕНИКИ – НА СВЯТВЕЧІР

ВАРЕНИКИ – НА СВЯТВЕЧІР

Цьогорічні Різдвяні свята не зможе у рідних домівках зустріти більшість наших захисників. Але тепло отчих осель їм дадуть змогу відчути невтомні волонтери. Вони заздалегідь збираються в дорогу, аби доставити смачні гостинці. На цей раз вареники з різною начинкою приготували і жителі с. Корналовичі, відгукнувшись на пропозицію декана Дублянського деканату УГКЦ, настоятеля місцевого храму "Воскресіння Господнього", о. Григорія Жука. А повіз їх разом з іншими волонтерами на передову о. Василь Полянко з Дрогобича.

20:09 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь