A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН НА ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН НА ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

23 грудня 2022 року головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №3 Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Тетяною Шиян проведено виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці при Новокалинівській територіальній громаді та надано послуги 7 особам. Під час прийому у ЦНАПі надала консультації та здійснила правову оцінку документів для призначення пенсії, прийняла анкету для виготовлення пенсійного посвідчення, заяву на перерахунок пенсії та надано консультації щодо пенсійного забезпечення.

15:44 23.12.2022

ПРИВІТАННЯ  З НАГОДИ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ ГУБИКУ

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ ГУБИКУ

Дорогий отче Олеже, щиро вітаємо Вас з нагоди Ваших уродин! Бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, здоров’я, взаєморозуміння з людьми, які Вас потребують, світла і гармонії в душі. Нехай Господь благословляє Ваше Священство ласками і дарами Святого Духа! Ніколи не втомлюйтеся дарувати і передавати людям Божий мир, прощення, любов! Нехай ваша невтомна праця у Христовому винограднику і надалі приносить щедрі плоди.

07:00 20.12.2022

ТЕПЛА ЗУСТРІЧ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ТЕПЛА ЗУСТРІЧ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня - одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими. На свято Миколая чекають і дорослі, і малі. Адже в цей день трапляються дива. Напередодні цього феєричного свята у місті Новий Калинів діти парафії Преображення Господнього м. Новий Калинів та святого Архистратига Михаїла с. Калинів УГКЦ разом зі своїм настоятелем о.Тарасом Яворським та катехитами зустрічали святого Миколая. Діти недільної катехитичної школи співали, танцювали, розказували вірші Чудотворцю та  отримали від нього подарунки! Зустрівши Миколая, дітлахи пообіцяли бути чемними та молитися за наших воїнів та мир в Україні!

12:31 19.12.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СІЛ ВЕЛИКА ОЗИМИНА, КОРНИЧІ ТА ЛУКА

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СІЛ ВЕЛИКА ОЗИМИНА, КОРНИЧІ ТА ЛУКА

Всечесні Отці! Дорогі громади сіл Велика Озимина, Корничі та Лука! Щиро вітаю Вас із Храмовим празником Святого Миколая Чудотворця – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. Святитель Миколай допомагає знедоленим та подає зцілення. Багатьох нужденних і вбогих Чудотворець збагатив, голодним подав їжу. Він – заступник і захисник. У цей складний для України та усього світу час попросимо у Святого Миколая допомоги у подоланні ворога – російського агресора. Тож нехай Святий Миколай повсякчас підтримує та оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя у боротьбі за довгоочікуваний мир у нашій державі!

00:07 19.12.2022

ЩО МАЄ БУТИ В ДОМАШНІЙ АПТЕЧЦІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ: ПОРАДИ МОЗ

ЩО МАЄ БУТИ В ДОМАШНІЙ АПТЕЧЦІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ: ПОРАДИ МОЗ

З настанням зими збільшується ризик простудитися. Одним з чинників є відсутність електропостачання у помешканнях і як наслідок – низька температура повітря у будинку. Радимо переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям. 

21:35 17.12.2022

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ВІД БО “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СІМ’Ї ДОСКІЧ”

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ВІД БО “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СІМ’Ї ДОСКІЧ”

2022 рік видався для нас найскладнішим. Але, незважаючи на бажання ворога знищити УКРАЇНЦІВ, ми продовжуємо жити, творити, співчувати, турбуватися, дружити, любити. 19 грудня християнський світ святкує прекрасне свято: День Святого Миколая! Це дуже добрий і сильний святий. Він здавна вважався опікуном та покровителем дітвори, захисником військовослужбовців. У цей день кожен сподівається на диво, але найбільше цього дня чекають діти, а особливо ті дітлахи, які потребують особливої уваги. Свято закінчується, а емоції залишаться в дітей на все життя.

16:31 16.12.2022

ПЕТИЦІЯ З ВИМОГОЮ ВИКЛЮЧИТИ РОСІЮ З ООН

ПЕТИЦІЯ З ВИМОГОЮ ВИКЛЮЧИТИ РОСІЮ З ООН

Нам випав історичний шанс покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики – незаконному перебуванню Російської Федерації у складі ООН.

12:15 16.12.2022

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ОДИНОКИХ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ В КЗ “КОРНАЛОВИЦЬКИЙ БУДИНОК СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ”

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ОДИНОКИХ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ В КЗ “КОРНАЛОВИЦЬКИЙ БУДИНОК СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ”

Напередодні свята Миколая на диво чекають не лише діти. І дорослі, хоч не завжди про це говорять, чекають на подарунки, відчуття свята в серці. А тим паче люди похилого віку – вони ж як діти! Так святий Миколай сьогодні приніс радість в Комунальний заклад “Корналовицький будинок соціальної підтримки дітей та людей похилого віку Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області”. Завітавши з подарунками, міський голова Богдан Юзвяк привітав проживаючих цього закладу зі святом. Завдяки відвідинам міського голови у серцях одиноких людей запанувала радість та дитяча віра в чудеса святого Миколая.

16:18 15.12.2022

ПОДАРУНОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ МОЛОДОМУ СПОРТСМЕНУ ВАСИЛЮ ВОРОНСЬКОМУ

ПОДАРУНОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ МОЛОДОМУ СПОРТСМЕНУ ВАСИЛЮ ВОРОНСЬКОМУ

Напередодні великого свята Чудотворця Миколая юний спортсмен спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту “Медик” отримав від міського голови Богдан Юзвяка подяку та грошову нагороду у розмірі 15 тисяч гривень за зайняте перше місце у гонці переслідування на чемпіонаті України з велоспорту на треку серед юнаків і юніорів, який проходив у м. Львів 26-30 листопада 2022 року та гідне представлення Новокалинівської територіальної громади. Богдан Осипович привітав велосипедиста, побажавши, щоб святий Миколай приніс не лише успішних результатів у спорті, а й перемогу та мир нашій Батьківщині Україні. А також пообіцяв подарувати Василю велосипед наступного року.

14:49 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь