A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

СТАРТУВАЛА МІЖНАРОДНА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

СТАРТУВАЛА МІЖНАРОДНА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

25 листопада стартувала міжнародна акція «16 днів проти насильства», яка має на меті привернути увагу до того, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини. Відповідно до ч. 1 ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» Право на безоплатну вторинну правову допомогу (послуги адвоката) згідно з Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та іншими законами України мають особи, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, - на всі види правових послуг, передбачені частиною другою статті 13 цього Закону.

15:44 25.11.2022

НОВОКАЛИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА БЮДЖЕТ НА 2023 РІК

НОВОКАЛИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА БЮДЖЕТ НА 2023 РІК

24 листопада 2022 року під головуванням міського голови Богдана Юзвяка відбулася сесія міської ради, на якій було прийнято місцевий бюджет на 2023 рік. За головний фінансовий документ проголосувало 16 депутатів. Доходи місцевого бюджету у сумі 156 250 000,00 грн., у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 154 680 000,00 грн. та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 1 570 000,00 грн.

13:53 25.11.2022

"ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО" ІНФОРМУЄ

"ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО" ІНФОРМУЄ

У разі стабілізації ситуації з 25 листопада діятиме оновлений графік погодинних вимкнень. На цей час на Львівщині діють аварійні відключення, спричинені черговим обстрілом енергосистеми. У разі стабілізації ситуації з 25 листопада можливе введення графіку погодинних відключень, який діятиме в оновленому форматі.     Графік оновили зважаючи на звернення споживачів, ситуацію в енергосистемі та для покращення логістики перемикань на підстанціях.  Тривалість орієнтовної відсутності електроенергії у графіку не змінилась — чотири години двічі на добу, але змінились терміни виключення та включення на одну годину.

17:27 24.11.2022

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЯХ СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА В СЕЛІ КАЛИНІВ

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЯХ СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА В СЕЛІ КАЛИНІВ

21 листопада християни відзначають день Собору Архистратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних. Архистратиг Михаїл, ім’я якого означає «хто, як Бог?» Або «хто рівний Богові?» є вождем Небесних сил, тому і називається архистратигом, тобто воєначальником сил Господніх. Саме в цей, 21 листопада день парафіяни церкви святого архистратига Михаїла УГКЦ та УПЦ відсвяткували храмове свято у селі Калинів. Святкову Літургію у храмі святого архистратига Михаїла УГКЦ очолив декан Дублянського деканату  о.Григорій Жук. Йому співслужили священники: отець Василь Яворський, отець Тарас (смт. Дубляни) та отець Ярослав (с.Велика Білина). А у храмі святого архистратига Михаїла УПЦ службу очолив отець Іван (с.Канафости), якому співслужили отець Ярослав (м.Новий Калинів), отець Михайло (Мала Білина), отець Михайло (м.Львів) та отець Володимир (м.Рудки).

15:08 22.11.2022

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ - ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ - ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

Дев'ята річниця Революції Гідності, на жаль, відбудеться в умовах війни – масштабної агресії росії. Українці, які стояли на Майдані у 2014 році, сьогодні зі зброєю в руках на фронті захищають рідну землю. В цей день всі ми  вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Революція Гідності – це перший переможний бій! Ми стали сильнішими, ми перемагаємо на всіх фронтах, які веде сьогодні Україна, захищаючи свою незалежність!

11:27 21.11.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КАЛИНІВ ТА СМТ. ДУБЛЯНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА КАЛИНІВ ТА СМТ. ДУБЛЯНИ

Всечесні Отці! Дорогі парафіяни села Калинів та смт. Дубляни! З нагоди Храмового  празника Святого Архистратига Михаїла вітаю всіх парафіян та гостей парафій з цим світлим днем. Нажаль, війна внесла в наше життя свої корективи, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями і має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів та друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовувати всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

00:07 21.11.2022

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, і не випадково на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства. Шановні працівники сільського господарства Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства України!

00:14 20.11.2022

МІСЬКА РАДА НЕ ВИМИКАЄ СВІТЛО!

МІСЬКА РАДА НЕ ВИМИКАЄ СВІТЛО!

За останні два дні до нас надійшло дуже багато звернень, які зводяться до одного питання: “Чому у мене вимкнули світло?”. Попереду є вірогідність, що електропостачання може не бути ще частіше. Тому пояснюємо  цю ситуацію:

21:04 18.11.2022

ДІТИ, ЯКІ ВТРАТИЛИ БАТЬКІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ, МОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ЩОМІСЯЧНУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ

ДІТИ, ЯКІ ВТРАТИЛИ БАТЬКІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ, МОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ЩОМІСЯЧНУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ

Програму підтримки українських дітей до 18 років, які через війну втратили одного чи обох батьків, пропонує Фонд ім. блаженного священномученика Климентія Шептицького, який створили уряди України та Польщі.

20:41 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь