A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України! День Соборності України – це свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України. Ті історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

13:27 22.01.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА ЗАРАЙСЬКЕ

Всечесний Отче Василію! Дорога громадо села Зарайське! Щиро вітаю Вас із храмовим празником – святом Собору Івана Хрестителя! Саме цей Святий не тільки проповідував прихід месії, а був удостоєний великої місії – зустріти і охрестити самого Ісуса Христа. Нехай це величне свято принесе добро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє.

12:47 20.01.2023

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ТА БЛИЗЬКИМ ЗАГИБЛОГО

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ТА БЛИЗЬКИМ ЗАГИБЛОГО

Новокалинівська міська рада глибоко сумує та висловлює щирі співчуття родині загиблого з приводу трагічної загибелі мешканця міста Новий Калинів Костянтина Коваленка, пілота авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах.

12:33 20.01.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ СВЯТИТЕЛЯ ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО ТА СТАРИМ НОВИМ РОКОМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ СВЯТИТЕЛЯ ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО ТА СТАРИМ НОВИМ РОКОМ

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Сердечно вітаю Вас із днем вшанування пам'яті Святителя Василія Великого та Старим Новим роком! Від щирого серця бажаю Вам у Новому році особливого, чарівного настрою, щоб підходити до кожного почину з натхненням, силами і енергією. Нехай за будь-яким поворотом долі на Вас чекають прекрасні події, які принесуть Вам достаток, благополуччя, впевненість у завтрашньому дні. Міцного здоров’я і великого людського щастя!

18:00 13.01.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

ТЕЛЕФОН “ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ” З ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДЛЯ ПОТРЕБ ОДИНОКИХ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ, ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ, СІМЕЙ З ДІТЬМИ, ЗОКРЕМА З ІНВАЛІДНІСТЮ    

10:43 13.01.2023

РІЗДВЯНИЙ ВИСТУП “З НАМИ БОГ” НЕДІЛЬНОЇ ПАРАФІЯЛЬНОЇ ШКОЛИ ЦЕРКВИ СВЯТОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ

РІЗДВЯНИЙ ВИСТУП “З НАМИ БОГ” НЕДІЛЬНОЇ ПАРАФІЯЛЬНОЇ ШКОЛИ ЦЕРКВИ СВЯТОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ

Різдво Христове – велике християнське свято, яке святкують по цілому світу, прославляючи народження Месії. Це свято багате народними обрядами і традиціями. 09 січня 2023 року у приміщенні Народного Дому у місті Новий Калинів відбувся Різдвяний виступ “З нами Бог”, який підготували учні недільної парафіяльної школи церкви святого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів з настоятелем храму отцем Ярославом Фабіровським та вчитетелями недільної школи Лесею Касій та Галиною Черевко. Свято розпочалось виступом отця Ярослава, який привітав усіх з Різдвом Христовим. Парох наголосив, що ми любимо Бога, що створив цей світ з любов'ю, який любить та співстраждає разом з нами, який допомагає нам у наших життєвих обставинах. А Бог так полюбив нас, що віддав свого сина Єдинородного за життя вічне. Свято Різдва Христового – це свято, в якому ми єднаємося з Богом. Ворог напав на нашу землю і прихід Христа дає нам можливість побороти цього ворога та викинути його з нашої землі і ми віддаємо найцінніше, що в нас є це наше життя і свобода, яка в нас є, омита кров'ю наших воїнів, які захищають нашу землю. Сьогодні ми зустрічаємо Різдво Христове в важким умовах, але ми неодмінно їх подолаємо. Адже маємо заради кого жити. Це наші діти, які люблять Бога та прагнуть прославляти Його колядками та молитвою.

16:05 10.01.2023

ТЕРМІНОВО!!! ПОТРІБНА ДОПОМОГА В ПЛЕТІННІ МАСКУВАЛЬНИХ СІТОК!

ТЕРМІНОВО!!! ПОТРІБНА ДОПОМОГА В ПЛЕТІННІ МАСКУВАЛЬНИХ СІТОК!

Починаючи з 24 лютого, для кожного з нас все змінилося. Хтось взяв до рук зброю і пішов в ЗСУ, хтось вступив до лав територіальної оборони, хтось почав плести сітки, ліпити вареники, шукати тактичне спорядження по всьому світу, займатися забезпеченням військових. Кожен з нас робить все, що може заради захисту держави і перемоги. 

23:45 09.01.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ІЗ ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА МІСТКОВИЧІ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА ІЗ ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНИМ ГРОМАДАМ СЕЛА МІСТКОВИЧІ

Всечесні Отці, дорогі парафіяни с. Містковичі! 8 січня віруючі ПЦУ с. Містковичі та УГКЦ с. Містковичі відзначають храмове свято. Щиро та сердечно вітаю Вас з храмовим святом Собору Пресвятої Богородиці! У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла. Нехай не згасає світло віри, а високе покровительство Пресвятої Богородиці буде завжди із вами та вашими родинами. Нехай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові. Хай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у Ваших оселях, а з благословення Матері Божої звершуються милосердні і благі діла. У цей святковий день від щирого серця бажаю Вам не втратити ту духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра. Хай цей благословенний час Господньої ласки приносить у Ваші родини здоров’я, злагоду, щастя і добробут, а нашій українській землі – мир та спокій, захистить від життєвих негараздів.

00:07 08.01.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Сердечно вітаю зі світлим святом – Різдвом Христовим! Цей день завжди сповнений надії та віри, любові та злагоди, а також відчуття затишку та домашнього тепла. Цього року українці не зможуть відсвяткувати Різдво як зазвичай: війна розкидала родини, наші воїни зустрічають свято в окопах, а не за святковим столом. Ворог обстрілює наші будинки, лікарні, школи, електростанції. Але скаржитися не будемо! Окупанти не заберуть у нас свято. Всі віруючі українці на Різдво будуть молитися про ПЕРЕМОГУ України і відправляти один одному привітання з Різдвом. То ж нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а цьогорічне Різдво принесе нашій країні мир та спокій, знищить все зло і наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Світло нашої віри дає сили боротися та підтримувати одне одного!

18:00 06.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь