A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ З ЛЬВІВЩИНИ, ЯКІ МАЮТЬ АГРАРНИЙ БІЗНЕС МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ У ВИГЛЯДІ ПІЛЬГОВОГО КРЕДИТУ

Дата: 04.02.2024 13:43
Кількість переглядів: 365

Розпочато прийом заявок на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб’єктам підприємництва серед засновників яких є учасник/учасники бойових дій. На цей напрям з обласного бюджету скерували 5 млн. гривень. Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2024 року, або до завершення воєнного стану.

Пільгові кредити надаються на платній та зворотній основі під 3% річних в розмірі, що не перевищує 700 тисяч гривень, терміном до 5 років з можливістю відтермінування погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди). 

Фінансова підтримка надається на покриття виробничих витрат пов’язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції, придбання основних засобів, біологічних активів (саджанці плодово-ягідних культур, поголів’я сільськогосподарських тварин) відповідно до сформованого суб’єктом підприємництва бізнес-плану.

Право на фінансову підтримку мають мікро-, малі та середні суб’єкти підприємництва – юридичні особи або фізичні особи – підприємці, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції та засновником (одним із засновників) яких є учасник бойових дій.

Заявку необхідно подавати до Обласного фонду індивідуального житлового будівництва Львівської ОВА.

Адреса: м. Львів, Козельницька, 15.

Телефони: 0676742007, 0976174386.

Більш детально з умовами, переліком та форми документів, які слід подати на участь в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки можна ознайомитись за посиланням.

uchasnyky boiovykh dii z Lvivshchyny, yaki maiut ahrarnyi biznes otrymaty finansovu pidtrymku pilhovoho kredytu NOVOKALYNIVSKA TH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь