Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання міського голови з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Вітання міського голови з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Шановні працівники культури! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі. Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну та нашу Новокалинівську об’єднану територіальну громаду, примножуєте успіхи і досягнення. 

01:25 06.11.2018

Консультує Міністр юстиції: що потрібно зробити після народження дитини

Консультує Міністр юстиції: що потрібно зробити після народження дитини

Батьки зобов’язані не пізніше 1 місяця від дня пологів зареєструвати народження дитини в органі державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання одного з батьків або за місцем народження дитини. Заявниками можуть бути як батьки дитини, так й інші особи. Присутність обох батьків є обов’язковою, якщо батьки мають різні прізвища. Державна реєстрація проводиться з одночасним визначенням походження дитини та присвоєнням їй імені, прізвища та по батькові.

01:14 05.11.2018

Вітання міського голови з Днем працівника соціальної сфери

Вітання міського голови з Днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!!! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!  Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої об’єднаної територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними.

00:58 04.11.2018

Історичний екскурс “Душа нації живе в бібліотеці”

Історичний екскурс “Душа нації живе в бібліотеці”

1 листопада 2018 року в бібліотеці села Мала Білина Новокалинівської об’єднаної територіальної громади пройшов історичний екскурс “Душа нації живе в бібліотеці”. Бібліотекар села Мала Білина Галина Мороз сказала, що збереження і передача національної пам’яті та її духовно-морального ядра – це справа не тільки усього громадянського суспільства, а й бібліотеки як соціального інституту. Така діяльність бібліотек сприяє росту національної самосвідомості, піднесенню почуття національної гордості за свою історію, культуру, мову, звичаї та традиції.

00:01 04.11.2018

“Мандрівка осінніми стежками”

“Мандрівка осінніми стежками”

3 листопада 2018 року бібліотекар Галина Мороз села Мала Білина Новокалинівської об'єднаної територіальної громади організувала і провела захід на тему: “Мандрівка осінніми стежками”. 

14:07 03.11.2018

Команда “Мобільна бригада” в Новокалинівській ОТГ

Команда “Мобільна бригада” в Новокалинівській ОТГ

Марія Горбан т.в.о. директора Новокалинівського МЦСССДМ постійно надає різні види соціальних послуг сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, сприяє у задоволенні соціальних потреб. Одним із видів соціальної допомоги є приїзд команди “Мобільна бригада” в Новокалинівську ОТГ.

00:49 27.10.2018

Конкурс патріотичної пісні "Україна - це ми"

Конкурс патріотичної пісні "Україна - це ми"

25 жовтня 2018 року в сесійній залі Самбірської районної ради відбувся огляд-конкурс патріотичної пісні “Україна – це ми”, приурочений 100-річчю створення ЗУНР у рамках фестивалю молодих виконавців “У барвах золотої осені”. Дуже приємно, що третє місце зайняла жителька м. Новий Калинів Олена Старенька, учениця Ольги Петелько, викладача Новокалинівської музичної школи.

00:43 26.10.2018

МЕХАНІЗМ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ САМОБУДІВ

МЕХАНІЗМ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ САМОБУДІВ

Тепер можна зареєструвати документи на будинки, дачі, гаражі, які були побудовані до 2015 року і мають площу не більше 300 м2. Врегульована процедура «будівельної амністії» для об'єктів незначного класу наслідків (СС1). Відповідний Порядок проведення технічного обстеження та прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, по класу наслідків (відповідальності) відносяться до об'єктів з незначними наслідками (СС1), побудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт, затверджений наказом Мінрегіону від 3 липня 2018 рік а № 158 набув чинності 31 серпня.

11:38 17.10.2018

Привітання міського голови з Днем вчителя

Привітання міського голови з Днем вчителя

Дорогі освітяни! Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими  та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

00:28 02.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь