Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкові концерти до Дня Матері в Новокалинівській ОТГ

Святкові концерти до Дня Матері в Новокалинівській ОТГ

13 травня 2018 року в Новокалинівській ОТГ відбулись святкові концерти приурочені Дню Матері “Берегиня роду нашого”. З теплими cлoвaми привітань до присутніх звернувся міський голова Богдан Юзвяк. Він побажав усім матерям міцного здоров’я, тепла, добра та душевного спокою.

01:25 14.05.2018

ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДЗВОНИ

ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДЗВОНИ

     27.04.2018 року в м. Новий Калинів біля Меморіального комплексу воїнам-афганцям, ліквідаторам Чорнобильської катастрофи та  учасникам миротворчих місій, відбувся мітинг присвячений 32-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС “Чорнобильські дзвони”.

20:17 27.04.2018

Великодні подарунки для тих, хто зараз так потребує уваги

Великодні подарунки для тих, хто зараз так потребує уваги

     Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя на смертю, свято життя. Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків. Це свято входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає. За традицією, напередодні Великодніх свят, працівники міської ради передали від міського голови Богдана Юзвяка для одиноких громадян Новокалинівської об’єднаної територіальної громади 67 пасок та продуктових наборів.

20:03 08.04.2018

ВАРТО УВАГИ!!!

ВАРТО УВАГИ!!!

Новокалинівський міський центр первинної медичної (медико-санітарної допомоги) повідомляє жителів об'єднаної територіальної громади, що з квітня 2018 року в Україні стартує національна кампанія “Лікар для кожної сім’ї”, під час якої кожен громадянин отримає можливість обрати лікаря первинної ланки і укласти з ним декларацію про обслуговування. 

11:03 02.04.2018

Новокалинівський міський ЦПММСД повідомляє

Новокалинівський міський ЦПММСД повідомляє

Новокалинівський міський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги повідомляє, що на прохання жителів села Кружики плановий виїзд медичної бригади для огляду населення переноситься з 05.04.2018 року на 12.04.2018 року.

10:27 02.04.2018

Турбота про здоров'я жителів села Мала Білина

Турбота про здоров'я жителів села Мала Білина

З метою покращення медичного обслуговування населення Новокалинівської ОТГ та збільшення доступності медичних послуг Новокалинівський міський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги під керівництвом головного лікаря Ірини Тустановської організовує періодичні виїзди медичної бригади на ФАПи об'єднаної територіальної громади.

16:12 29.03.2018

Про своє здоров'я потрібно дбати завжди

Про своє здоров'я потрібно дбати завжди

Про своє здоров'я потрібно дбати завжди. З метою покращення медичного обслуговування населення Новокалинівської ОТГ та збільшення доступності медичних послуг Новокалинівський міський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги під керівництвом головного лікаря Ірини Тустановської організовує періодичні виїзди медичної бригади на ФАПи об'єднаної територіальної громади.

17:15 26.03.2018

Година Землі 2018

Година Землі 2018

Щодо проведення всесвітньої акції Година Землі 2018 Новокалинівська міська рада повідомляє, що 24 березня 2018 року проводиться всесвітня кампанія Година Землі 2018, яка організовується Всесвітнім фондом природи.

00:51 22.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь