Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шевченківські дні в Новокалинівській ОТГ

Шевченківські дні в Новокалинівській ОТГ

Дві дати – світла і сумна – 204 роки з дня народження видатного сина української землі Тараса  Григоровича Шевченка і 157-а річниця з дня його смерті відлунює у нескорених серцях українського народу. 

20:32 15.03.2018

Медична реформа

Медична реформа

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ. Саме з первинної ланки медицини стартує реформа охорони здоров’я. До 1-го квітня 2018 року українцям потрібно визначитись з вибором сімейного лікаря або педіатра, з яким бажаєте підписати Декларацію.

00:27 13.03.2018

Шевченківські дні в Новокалинівській ОТГ

Шевченківські дні в Новокалинівській ОТГ

Уже більше століття березневі дні називаємо шевченківськими і вклоняємось Кобзареві – в думках, у прочитанні його творів, у концертах… Ця традиція є і в Новокалинівській ОТГ.

20:19 09.03.2018

Про захист прав споживачів при порушенні державної дисципліни цін

Про захист прав споживачів при порушенні державної дисципліни цін

З метою захисту законних прав громадян, не дивлячись на мораторій оголошений державою у 2017 році на проведення  планових заходів нагляду (контролю), фахівцями відділу контролю за регульованими цінами ГУ Держпордспоживслужби у Львівській області (надалі Відділ) у 2017 році на підставі обґрунтованих звернень громадян та погоджень Державної регуляторної служби України (надалі – ДРСУ) забезпечено проведення позапланових заходів нагляду (контролю) з питань дотримання порядку формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.

11:05 01.03.2018

Вечір-реквієм вшанування Дня Героїв Небесної Сотні “Герої не вмирають!” в м. Новий Калинів

Вечір-реквієм вшанування Дня Героїв Небесної Сотні “Герої не вмирають!” в м. Новий Калинів

     18 лютого 2018 року в Народному домі м. Новий Калинів відбувся вечір-реквієм вшанування Дня Небесної Сотні “Герої не вмирають!” Саме такими словами проводжали в останню путь загиблих у протистояннях під час Революції гідності. Більше сотні відважних та хоробрих полягли у мирний час в центрі української столиці, відстоюючи свою свободу та гідність, захищаючи майбутнє своїх дітей та країни. Не думаючи про героїзм, вони стали символом нескореності та довели, що Україна має гідне продовження та заслуговує на європейське визнання. Лише разом ми – сила, здатна здолати будь-які перешкоди.

23:44 19.02.2018

“Пам’ятаймо полеглих, вшануймо живих”

“Пам’ятаймо полеглих, вшануймо живих”

     15.02.2018 року в м. Новий Калинів біля Меморіального комплексу відбувся мітинг приурочений 29-й річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав “Пам’ятаймо полеглих, вшануймо живих”. 

20:33 15.02.2018

Вітання міського голови із Святом Стрітення Господнього

Вітання міського голови із Святом Стрітення Господнього

Дорогі жителі Новокалинівської ОТГ! Щиро вітаю Вас із Святом Стрітення Господнього! Це свято пов’язане із важливою подією в історії християнства – внесенням новонародженого Божого Сина до храму, де Його зустріли Святий Симеон та праведна Анна.       Відтак, для нас, християн, Свято Стрітення Господнього, символізує першу зустріч кожного із нас з Богом у храмі. Зустріч наших сердець з Серцем Христа, повним любові і милосердя. Тож, вітаючи сьогодні усю громаду із святом, щиро бажаю, щоб у Вашому житті відбулася знаменна зустріч з Божим Словом, Правдою, Любов’ю.     А також вітаю з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ю річницею виведення радянських військ з Афганістану.       Бажаю Вам миру, міцного здоров’я та Божого благословення!

12:20 14.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь