Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ОТГ

НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ОТГ

ПОРЯДОК ДІЙ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЕВАКУАЦІЇ. З метою проведення навчання населення щодо порядку дій під час евакуації внаслідок розривів боєприпасів на складах озброєння військової частини А 3913 м. Новий Калинів 30 листопада 2018 року з 11:00 год. до 13:00 год. будуть проводитися тренування органів управління та сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Самбірського району Львівської області. У 7 км зону ураження попадають 6 населених пунктів, а саме: м. Новий Калинів, с. Калинів, с. Кружики, с. Корналовичі, с. Гординя та с. Мала Білина.

15:24 27.11.2018

Акція, присвячена 85-м роковинам Голодомору „Запалімо свічку пам’яті!”

Акція, присвячена 85-м роковинам Голодомору „Запалімо свічку пам’яті!”

В останню суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. У цей день в містах і селах нашої держави запалюють свічу Пам'яті. Голодомор був цілком свідомою політикою Сталіна стосовно українського селянства, актом примусу й залякування, відповіддю на непокору й опір українців політиці насильницької колективізації.

21:00 24.11.2018

Година пам'яті "Жнива скорботи"

Година пам'яті "Жнива скорботи"

Сьогодні, 24 листопада 85-ті роковини Голодомору. В бібліотеці с. Корналовичі Новокалинівської ОТГ відбулась година пам'яті "Жнива скорботи". Пам’ять про Голодомор єднає українців у нашій державі та в інших країнах, де вони живуть. Вона стала важливим елементом національної ідентичності. Ця пам’ять важлива також як застереження, що може статися із народом, який не зумів захистити своєї свободи. Учасники заходу вшанували пам'ять жертв Голодомору хвилиною мовчання та запалили свічки пам'яті. Захід провели: зав. бібліотекою Гнатишак Ганна та директор народного дому Писар Світлана.

16:58 24.11.2018

Година історичної пам’яті “Час пливе, а пам'ять залишається”

Година історичної пам’яті “Час пливе, а пам'ять залишається”

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору. Бібліотекар с. Мала Білина Новокалинівської ОТГ підготувала і провела годину історичної пам’яті “Час пливе, а пам'ять залишається”.

16:54 24.11.2018

Вечір-реквієм "Трагедія України – Голодомор"

Вечір-реквієм "Трагедія України – Голодомор"

Голодомор 1932-33 років чорніє великою плямою на демографічній карті України. Мільйони людей, які загинули голодною смертю, не можуть безслідно розчинитися у часі та просторі. Про них маємо пам'ятати ми, їх діти та онуки. Пам'ять про Голодомор має бути вічною, як реквієм, як пересторога всім сущим на Землі.

20:51 21.11.2018

Година спілкування "День Гідності і Свободи"

Година спілкування "День Гідності і Свободи"

У бібліотеці с. Мала Білина Новокалинівської ОТГ бібліотекар Галина Мороз підготувала і провела Годину спілкування “День Гідності і Свободи”. Вона сказала, що 21 листопада це – день, що змінив нашу державу, коли на захист своєї країни стали кращі представники українського народу. Бібліотекар розповіла історію виникнення державного свята, яке відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

16:43 21.11.2018

У бібліотеці села Мала Білина Новокалинівської ОТГ відзначили Всесвітній день доброти

У бібліотеці села Мала Білина Новокалинівської ОТГ відзначили Всесвітній день доброти

13 листопада 2018 року в бібліотеці села Мала Білина Новокалинівської об’єднаної територіальної громади бібліотекар Галина Мороз організувала і провела годину спілкування присвячену Всесвітньому дню доброти “Творимо Добро щодня”. Галина Мороз сказала, що Всесвітній день доброти святкується 13 листопада. Саме цього дня 1998 року на Першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо було засновано нове свято. Його ініціатором став волонтерський рух “За доброту”, що з’явився в Японії 1997 року. Цілі і завдання організації – надихати людей на добрі вчинки і сприяти поліпшенню життя у світі за допомогою добрих вчинків. Діти розповіли про свої добрі вчинки.

16:33 13.11.2018

Новокалинівська ОТГ - володар традиційного кубка серед збірних команд ОТГ та сільських рад Самбірського району

Новокалинівська ОТГ - володар традиційного кубка серед збірних команд ОТГ та сільських рад Самбірського району

   На стадіоні «Дністер» с. Бабино, 10 листопада відбувся фінальний матч – відповідь традиційного кубка Самбірської РО ВФСТ «Колос» та федерації футболу Самбірського району серед збірних команд ОТГ та сільських рад Самбірщини. Минулої суботи, у с. Гординя, команди розписали нульову нічию. Тож цього разу, фаворитом змагань вважалися діючі володарі кубка, господарі поля – представники Бабинської ОТГ. 

19:30 10.11.2018

Святкування Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в Новокалинівській ОТГ

Святкування Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в Новокалинівській ОТГ

9 листопада 2018 року в Новокалинівській ОТГ відбувся святковий концерт, приурочений Всеукраїнському дню працівників культури та аматорів народного мистецтва. В залі зібрались теперішні та колишні працівники закладів культури ОТГ, гості. Словами найщиріших побажань з нагоди професійного свята до присутніх звернувся очільник Новокалинівської об’єднаної територіальної громади Богдан Юзвяк. Він подякував за плідну працю тим, хто посвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні скарби нашого народу. Богдан Осипович побажав працівникам культури міцного здоров’я, миру, злагоди, добра, благополуччя, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

16:52 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь